bulutsuzgece
Üye
1020 güncelleme 02 denim yani başladımı Türkiye den haber varmı arkadaşlar
Bize genelde Perşembe akşamı yada Cuma akşamı geliyor.
Bakalım yine öyle mi olacak.

1020 güncelleme 02 denim yani başladımı Türkiye den haber varmı arkadaşlar

hayır Türkiye için daha başlamadı O2 Almanya'daki operatörün adı onun için güncelleme yayınlanmış bende Navifirm ile bilgisayara indirdim fakat NSU ile yükleyemedim daha..1020 güncelleme 02 denim yani başladımı Türkiye den haber varmı arkadaşlar
Hocam nsu ile değil ncs ile yüklemeniz gerekhayır Türkiye için daha başlamadı O2 Almanya'daki operatörün adı onun için güncelleme yayınlanmış bende Navifirm ile bilgisayara indirdim fakat NSU ile yükleyemedim daha..

NCS nin açılımı nasıl ne NokiaSoftwareUpdater nede NokiaRecovryTool ikisi ilede olmuyorHocam nsu ile değil ncs ile yüklemeniz gerek![]()
Burada ki konu işinizi görecektirNCS nin açılımı nasıl ne NokiaSoftwareUpdater nede NokiaRecovryTool ikisi ilede olmuyor
Ram miktarı yazıyor artıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncellendiğine göre kontrollere başlayabilirsiniz![]()
Daha fazla ss alabilr miyiz?Arkadaşlar l520 ye denim geldi demin yükledim bizim peder beyin telefonuna
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ee nasıl bir değişiklik var mı ?Arkadaşlar l520 ye denim geldi demin yükledim bizim peder beyin telefonuna
Az önce arkadaşa sordum baktı güncel diyoArkadaşlar l520 ye denim geldi demin yükledim bizim peder beyin telefonuna

Peki lumia kamerada bir hızlanma falan var mı ?
Anlaşıldı göç etmeye değecek bir yenilik yokArkadaş yeni güncelleme veriyorsun. Şu Hücresel Veri kısmını düzeltmek bu kadar mı zor

Az önce arkadaşa sordum baktı güncel diyo![]()

İngilizce kullanacağım telefonu sonundaAnlaşıldı göç etmeye değecek bir yenilik yok![]()
Anlaşıldı göç etmeye değecek bir yenilik yok![]()

Güncelleme boyutu ne kadar acaba ?