Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
İlk ismi dn4 fix mi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok upload 6 dıydı galiba
xda sitesindekini indirmiştim geçen hafta

kartal2378

kartal2378

Üye
kesinlikle bende 2014 fixi tabsiye ederim,ama bir onceki surumde cok hosuma giden bir ozellik vardi,bildirim cubugunun sag kismina basili tutunca power menusu yani kapat yeniden baslat menusu cikiyordu [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
şimdş hangisini yükleyecem xda daki nimi
morki kardeş sen yüklerken neleri seçtin acaba anlatırmısın

ekremesiroglu

Üye
bu s finder quick connect butonlarını nasıl kaldırabilirim? uygulamaları kaldırdım ama butonlar gitmedi

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
şimdş hangisini yükleyecem xda daki nimi
morki kardeş sen yüklerken neleri seçtin acaba anlatırmısın
Öncelikle hepsi fix yani kurulu here navigasyon bile var ama önce philz touch verdiğim linkten indirebilirsin sonra kurulum yapman gerekiyor %48 takılma sorunu yaşamaman için

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
bu s finder quick connect butonlarını nasıl kaldırabilirim? uygulamaları kaldırdım ama butonlar gitmedi

Orj forum da yani xda da bir uygulama var onu flaşlayınca kaldırabilirsin ama ben denemedim

• Beğen
Tepkiler: ezezel
ezezel

ezezel

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu ve morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
buradaki apk dosyasını indirip flaşlarsan sorun kalmaz.

ben yaptım sıkıntı olmuyor. O butonlar kaldırılıyor.
bence guzel bu butonlar ve isime de yariyor,tabiki zevk meselesi bu tartisilmaz [emoji4]

• Beğen
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Teşekkürler üstteki butonları kaldırdım

uzman47

uzman47

Üye
Morki 2014 fix link verir misin
Orjinal 4.3 romdayim telim rotsuz dn4 2014 fix yukleme yapmam icin nelere ihtiyac varsa link verebilimisin lutfen

kartal2378

kartal2378

Üye
Morki 2014 fix link verir misin
Orjinal 4.3 romdayim telim rotsuz dn4 2014 fix yukleme yapmam icin nelere ihtiyac varsa link verebilimisin lutfen
cok dogru bir karar vermissin,ama konuyu iyi oku ve islemleri eksiksiz yap,root yoksa internette 4.3 s3 root yapma diye arat ve ilk once root islemini yap,sonra philz recovery yukle,sonra rom dosyasini philz recoveryden kur.ok.

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve uzman47

ekremesiroglu

Üye
odin---->
cf auto root (root için) ---->
sonra philz touch recovery ---->

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Tsk ler root ve philzi ayri ayri odinden mi yuklucem. Birde orjinal romu backupa yedekleyip sonra dn4 i kurdukran sonra tekrar recovery den restore kismindan orjinal romu gerimi yuklucem acaba.

kartal2378

kartal2378

Üye
odin ile root yapacan,sonra odin ile bilgisayarla isin kalmiyor,telefondan sd karta philz dosyasini at ve tlf kapatim ses arttirma orta menu tusu ve power tusuna ayni anda basip recovery e gir,instalden philz dosyasini bul ve kur,sonra tekrar kapat ucune birden basip philz recoverye gir(artik recoveryn philz oldu) sonra sd karta rom doasyasini at ve install deyip romu kur,ok

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Tsk .sd kard derken telefon bellegimi yoksa harici micro sd kart mi birde bu orjinal 4.3 romu ve kisisel uygulamalarimi dn4 kurduktan sonra restoreden gerimi yuklucem simdiden tesekkurler...

kartal2378

kartal2378

Üye
Tsk .sd kard derken telefon bellegimi yoksa harici micro sd kart mi birde bu orjinal 4.3 romu ve kisisel uygulamalarimi dn4 kurduktan sonra restoreden gerimi yuklucem simdiden tesekkurler...
evet hafiza karti,programlar silinir

uzman47

uzman47

Üye
Yani restoreden yukleme yapmam lazim anladigim kadariyla dimi.

kartal2378

kartal2378

Üye
Yani restoreden yukleme yapmam lazim anladigim kadariyla dimi.
arkadasim konuyu oku azbiraz bilgi sahibi ol sonra biz elimizden geldigi kadar yardimci oluruz,beginner seviyede soru sormadan once temel konulari bilmen lazim

• Beğen

Üst Alt