Öneri galaxy ace 2 imei attım şebeke var mobil veri yok

Sponsorlu Bağlantılar

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 imei attım şebeke var mobil veri yok
galaxy ace 2 ye imei attım şebeke var ama mobil veri yok sizce sorun nedir başka sim kart attım durum yine aynı.

blsm_mr

Üye
arkadaş seri numara sorgulama diye yaz google hazretlerine ordan sorgulamaya girip *#06# de çıkan seri numarasını yaz çıkan telefon markasına bak herhalde seri numarası klonlanan cihaz internet özelliği olmayan bir cihaz :oke:

Hologlv

Üye
benimkide klonluydu unlock network la interneti açmıştım h+ çekti sonra hat değiştim yapamadım sonra

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş seri numara sorgulama diye yaz google hazretlerine ordan sorgulamaya girip *#06# de çıkan seri numarasını yaz çıkan telefon markasına bak herhalde seri numarası klonlanan cihaz internet özelliği olmayan bir cihaz :oke:
Sorguladım KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI diyer ama marka/model bilinmiyor yazıyor

blsm_mr

Üye
götür nerde seri numarası klonlattıysan oradaki adama anlat

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
ilhamikd

ilhamikd

Üye
kardes seninkinin sebekeside gitmistir bi internet agi degil yani hic bi sekilde aramada olmaz aramada gelmez nerden aldiysan oraya teslim et

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
kardes seninkinin sebekeside gitmistir bi internet agi degil yani hic bi sekilde aramada olmaz aramada gelmez nerden aldiysan oraya teslim et
yok aramada sıkıntı yok sadece mobil veri

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Acaba internet ayarında sorun yokmudur baktinmi yani

antizem_47

antizem_47

Üye
Uygun modem dosyasini flashla olur

zencibitc

zencibitc

Üye
Xda da ace 2 baseband xxxx diye bi konu var burdaki modemfs dosyasini flashla daha kotu hale getirme ihtimali yok korrkmadan yapabilirsin

zencibitc

zencibitc

Üye
Hayir

zencibitc

zencibitc

Üye
Rica ederim attigin imei kalici format vs atinca silinmez eskisine donmez

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
sonuç başarılı mobil veri geldi ama bu seferde şebeke tamammen gidiyor gelmiyor 1 -2 saatte geliyor yine gidiyor. arama bile yapamıyorum.

zencibitc

zencibitc

Üye
Onu sey yapicaksin mobil aglara gir sadece gsm olan secenegi sec tam yerini unuttum kablosuz aglar en alttan mobil veriye gir ordaki seceneklerin birindeki ayari sadece gsm yap

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
Onu sey yapicaksin mobil aglara gir sadece gsm olan secenegi sec tam yerini unuttum kablosuz aglar en alttan mobil veriye gir ordaki seceneklerin birindeki ayari sadece gsm yap

sorunsuz çalışıyor şuan Tekrardan Teşekkür Ederim.

zencibitc

zencibitc

Üye
Rica ederim :)

Üst Alt