Öneri galaxy ace 2 imei attım şebeke var mobil veri yok

Sponsorlu Bağlantılar

mitridat

Üye
Iyi aksamlar arkadaslar kusura bakmayin yeni konu acma bolumunu bulamadim burdan yardimci olabileceginizi dusundum bende yurt disi pasaport kayitli note 3 9005 var 3d de sorunsuz calisiyor ama 2g yapinca sebeke gidiyor acil arama diyor aramada agda kayitli degil yaziyor sebeke aratiyorum olmuyor sizce sorun neden olabilir bi teknik servise sordum sadece 3g uzerinden kayit olmus olabilir diyor cihazin sebekesindenmi yazilimsal sorunmu anlamadim yardimcimci olabilirmisiniz simdiden tesekkurler

zencibitc

zencibitc

Üye
Google da note 3 imei modem dosyasi yaz eger vqrsa dediklerini yap

mitridat

Üye
Tesekkur ederim kardesim

zencibitc

zencibitc

Üye
Ne demek rica ederim

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
bu modemfs dosyasında bir sorun var wifi yi açınca şebeke gidiyor. :(

zencibitc

zencibitc

Üye
uçak moduna al sonra geri uçak modundan çıkar olmadı 2.3.6 romöu at üç parçalı sonra modemfs at

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
3 parçalı derken :)

restmod

restmod

Üye
adama diyorum anlamıyorki yok neymiş android üzerinden giriyormuşuz imei ile alakası yokmuş.
Dogru demis imei ile internetin alakasi yok benim eski telde 3310 imeisi vardi internete cok rahat giriyordu

mitridat

Üye
Zencibitc kardes dün 9005 imei modem dosyası odin ile flasladim imei null oldu lollipop 5.0 rom yükledim imei şebeke geri geldi ama halen 2g de çekmiyor acil arama ağda kayıtlı değil yazıyor bunun çözümü yokmu

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Odinden stock yükle kendine gelir

mitridat

Üye
İnşallah düzelir Sağol siycey

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yanlız odinden romu attıktan sonra recoveryden wipe data/cache yapmayı unutma

mitridat

Üye
Detaylı bilgi için Sağol kardes bu şekilde yapınca 2g şebeke gelir mi pasaport kayitli

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Detaylı bilgi için Sağol kardes bu şekilde yapınca 2g şebeke gelir mi pasaport kayitli
İmei görüyorsa telefon,zaten girer internete şuan girmemesinin sebebi büyük ihtimalle modem sürücülerinin çakışması,sıfırdan kurulum yapınca çözülecektir sorunun ki olmazsa tekrar bi yöntem ararız.

mitridat

Üye
Kardes benim internetle problemim yok 3g üzerinden internette giriyor görüşme yapabiliyor normal hersey calisiyor fakat 2g moduna alınca hicbirsey yapılmıyor şebeke yok arama yapinca ağda kayıtlı değil ulaşılmiyor note3 sm9005 pasaport kayitli

Üst Alt