Bisiklet Boyamak

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bisiklet Boyamak
Herkese merhabalar,
Yaklasik 10 yillik bir Bianchi marka bisikletim var.Ister istemez boyasi eskidigi icin biraz kotu duruyor.Sizce bu isi nasil yapmaliyim?Yapmis olanlar var mi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
Iyi forumlar...

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Bence direkt yeni bisiklet al.

Boyamak istiyorsanda Faber Castell pastel boya işini görür. Neyse; bi kaç tane renkli sprey al sonra uygun mesafeden sık. İnternetten biraz araştır. Modifiyeli bir şey istiyorsan işin daha zor. Kurumasını beklemen gerekir. Ya da araba boyası işini görür ama pahalıdır bence

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Boyamak yerine renkli ipleri kullanarak bir seyler cikarsam nasil olur sence?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bisikletini araba kaportası boyan yere bayatıp bir de pasta attır önce alta kı eski boyayı pürmüzle yakıp
ince zımparayla kazaman lazım . öncesinde bütün somunları cıvaları lastıkleri boyanmasını istemedigin kısımları sökmen lazım
ve hangi parçyı nerden söktügünü unutmamalısın bisikleti tekrar bir araya getire bilesin

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Burda bi tane kaportaci var,ona gidicem buyuk ihtimal.Parcalari sokme isini yapamam ekipmanim yok cunku.Buyuk ihtimal onu da onlara yaptiricam..

smkndz

smkndz

Üye
zımparayla boyayı söktüm ve sanayiye götürdüm çok iyi boyadılar. Ama direksiyonu unutmuşum hemen paslandı direksiyon

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
zımparayla boyayı söktüm ve sanayiye götürdüm çok iyi boyadılar. Ama direksiyonu unutmuşum hemen paslandı direksiyon
direlsiyon mikalaj ile kaplı boyatmaya gerek yok

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Zimparayla cikar mi ki?

Maroon-Beret58

Maroon-Beret58

Üye
3 Kutu sprey boya iş görür :spr

Baydırman

Baydırman

Moderator
sonuç ne yaptın mı? ben de yapmıştım önceden. direksiyon paslanmış benim de yardım edebilecek var mı ne yapmalı? :hmmm

rockandroll

rockandroll

Üye
Sprey boya ile boyayabilirsiniz bir arkadaş daha önermiş hatta

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Henuz yapamadim maalesef,cidden ogrenciyken maddi problemlerden ona bir turlu sira gelmiyor :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
siprey boya ile boyacaksan boyanmamasını istedigin yerleri gazete ile kapla

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Parcalarini sokturup oyle yapicam.

Üst Alt