Aranizda Otel Sektorunde Calisan Var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Aranizda Otel Sektorunde Calisan Var mi?
Herkese merhabalar,
Bildiginiz gibi otel isi ariyorum.Okudugum icin sezonluk is ariyorum.Su an calisanlar veya gecmiste calisan kisiler ariyorum.Bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.Ingilizce ve Almanca biliyorum.
Herkese iyi forumlar.

marist

marist

Üye
Ben çalışmıştım murfakta aşçı yardımcısı olarak.

-efşan

-efşan

Üye
Merhabalar, Antalya'da Rusça, İngilizce ve Almanca bilen eleman ilanları yoğunluktadır. Ekseriya Rusça ve Almanca. Halihazırda gazete ilanlarında dahi yoğunluk mevcuttur. Şu anda Antalya/ Manavgat'ta bir arkadaşımın ricası üzerine, kısa süreliğine yat kaptanlığı yapıyorum. Ve dahi sezon daha yeni açılıyor sayılır buralarda. Akdeniz İş ilanları ağırlıkta olursa sezonluk iş bulma ihtimâli hayli yüksek.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar, Antalya'da Rusça, İngilizce ve Almanca bilen eleman ilanları yoğunluktadır. Ekseriya Rusça ve Almanca. Halihazırda gazete ilanlarında dahi yoğunluk mevcuttur. Şu anda Antalya/ Manavgat'ta bir arkadaşımın ricası üzerine, kısa süreliğine yat kaptanlığı yapıyorum. Ve dahi sezon daha yeni açılıyor sayılır buralarda. Akdeniz İş ilanları ağırlıkta olursa sezonluk iş bulma ihtimâli hayli yüksek.

Sizinle bu konuyu ayrintili bir sekilde ozel mesajdan konusalim lutfen.

-efşan

-efşan

Üye
Elimden geldiğince yardımcı olayım, Lâkin bir hafta içinde ayrılıyorum Antalya'dan. Van'a gideceğim.

Üst Alt