Xposed / Modüller S5 SystemUI L_Theme v1.5.3 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

maximumüye

maximumüye

Üye
paket ayrıstırma sorunu cıktı bende note3

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar note 4 UI lazım

maximumüye

maximumüye

Üye
Replika note3 e olmuyor sanirim. Varmi peki boyle bisey replika icin

maximumüye

maximumüye

Üye
Xposed calisiyor. Telefon android ne javasi :)

maximumüye

maximumüye

Üye
İste verdigin bu linkteki eklenti yada link kurulmuyor maalesef. Paket ayristirma hatasi diyip duruyor patron. :) bendeki saf android . 1.kalite :)

djdeycan

djdeycan

Üye
İste verdigin bu linkteki eklenti yada link kurulmuyor maalesef. Paket ayristirma hatasi diyip duruyor patron. :) bendeki saf android . 1.kalite :)

Saf Android birinci kalite bide replika hocam nerden aldın ya ben samsungtan aldım touchwiz var sınıfta kalmış benimki bi tanıştıralımda belki senin replikayı örnek alır :)

maximumüye

maximumüye

Üye
Saf Android birinci kalite bide replika hocam nerden aldın ya ben samsungtan aldım touchwiz var sınıfta kalmış benimki bi tanıştıralımda belki senin replikayı örnek alır :)

Kursa yazdir seneye gecer sinifi:)

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Usta telefonu nasıl eski haline getirebilirim. Kaldırdım yine ayarlar kısmı görünüyor. Telefonun arama ayarlarına girmiyor. Örneğin arama ayarlarına girmek istiyorum öyle bir bölüm görünmüyor. S Finder da arama yapıyorum çıkıyor fakat gitmek istediğimde hata veriyor.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Usta telefonu nasıl eski haline getirebilirim. Kaldırdım yine ayarlar kısmı görünüyor. Telefonun arama ayarlarına girmiyor. Örneğin arama ayarlarına girmek istiyorum öyle bir bölüm görünmüyor. S Finder da arama yapıyorum çıkıyor fakat gitmek istediğimde hata veriyor.

Xposed açıp modül bölümünden Uygulama yanındaki işareti kaldır restart yada uygulamayı kaldır restart.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Teşekkür ederim Usta :) Bir an sistem dosyaları gitti sandım :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Anil-D

Anil-D

Üye
abi bunun note 4 system uisi çıkmadımi

ziya_34

ziya_34

Üye
S.a kardeş kaldırmak istediğimizde nasıl kaldırılıyor bilgi verirmisiniz? Şimdiden tşk

SHS

SHS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ziya_34 ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ziya_34
ziya_34

ziya_34

Üye
Tşk kardeş sağol :)
Restrat derken yeniden başlatmı yapıyorum kaldırdıktan sonra?
Bu arada telefonum galaxy s4 restart diye birşey yazmıyor sadece yeniden başlat var kapat var ve fabrikaya sıfırlama var ben ne yapmam gerekiyor eski haline gelmesi için?
Benim telefonda olmadı galaxy s4 yeniden başlat yapıyorum olmuyor nedendir?
Yüklemeyi yaptım ızgarayı etkinleştirdim en altda yeniden başlat yazıyor tıkladım başlatılmıyor nedendir lütfen net bilgi verirmisiniz? Tşk

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb