Android Telefonunuzda Bir Tuşunuz Daha Olsun(Ücretsiz)

Sponsorlu Bağlantılar

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonunuzda Bir Tuşunuz Daha Olsun(Ücretsiz)
Arkadaşlar olay aslında çok basit ve birçoğunuzun işine yarayacaktır.
İhtiyacımız olan bir adet android telefon/tablet , bir adet tuşu olan kulaklık ve vereceğim linkteki uygulamayı indirmeniz.

Olay şu ki fikir aklıma hepsiburada.comda satılan akıllı tuş adlı üründen geldi.Uygulamasını indirip normal kulaklık ile denedim ve olumlu sonuç aldım.

Linkten uygulamayı indirin:

Kurduktan sonra uygulamayı açın.Kulaklığı takın.Karşınıza direk 2 seçenek çıkar.Akıllı Tuş - Kulaklık. Siz ise akıllı tuşu seçin.Ordan seçeneklerden özelleştirerek kullanabilirsiniz.

EMEĞE SAYGI.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.

• Beğen
Tepkiler: Tufkan, mabdussamed, By YusufEMRE ve 5 diğerleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Buldun demek :D süper :good:
:tşk:

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Valla denedim basardim :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
tam napuz

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:Emeğine sağlık:alkis

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Siz sagolun arkadaslar

kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler

DrYxHeaD

DrYxHeaD

Üye
tesekkurler

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncel gel vatandas :D

avantis

avantis

Üye
Sizin verdiğinizde uzun basma seçeneği yok ve bu uygulamanın Türkçe hali. Ben aşağıdakini kullanıyorum. Tuşu da satın aldım. Gayet iyi çalışıyor

Son düzenleme:

seyits

Üye
Arkadaşlar olay aslında çok basit ve birçoğunuzun işine yarayacaktır.
İhtiyacımız olan bir adet android telefon/tablet , bir adet tuşu olan kulaklık ve vereceğim linkteki uygulamayı indirmeniz.

Olay şu ki fikir aklıma hepsiburada.comda satılan akıllı tuş adlı üründen geldi.Uygulamasını indirip normal kulaklık ile denedim ve olumlu sonuç aldım.

Linkten uygulamayı indirin:

Kurduktan sonra uygulamayı açın.Kulaklığı takın.Karşınıza direk 2 seçenek çıkar.Akıllı Tuş - Kulaklık. Siz ise akıllı tuşu seçin.Ordan seçeneklerden özelleştirerek kullanabilirsiniz.

EMEĞE SAYGI.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.
Tşk.ama bu uygulama,nasıl kullanılabilir, tam olarak ne işe yarıyor.Tam bir açıklama yapabilir isen şayet seviniriz.

avantis

avantis

Üye
Tşk.ama bu uygulama,nasıl kullanılabilir, tam olarak ne işe yarıyor.Tam bir açıklama yapabilir isen şayet seviniriz.
Uygulamanın çalışması için tuş satın alman gerekiyor

Nevarres

Üye
Ne işe yarıyor bu tam olarak anlatır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Ne işe yarıyor bu tam olarak anlatır mısınız?
Evet.Net ve tam olarak açıklama yaparsanız seviniriz. google markette açıklaması var ama,google açıklamasını arap çorbası misali anlayabilene aşkolsun...

keops31

keops31

Üye
harbi bu program ve akıllı tuş ne işe yarıyo bilen varsa bi anlatabilir mi?

fahrikocaayan

Üye
Harika teşekkürler..

Nevarres

Üye
Çok iyi ama yapabileceğimiz şeyler çok kısıtlı. Daha geniş olabilirdi bu seçenekler. Mesela müziği değiştirme imkanımız olmalıydı. YYine de teşekkürler paylaşım için.

avantis

avantis

Üye
Çok iyi ama yapabileceğimiz şeyler çok kısıtlı. Daha geniş olabilirdi bu seçenekler. Mesela müziği değiştirme imkanımız olmalıydı. YYine de teşekkürler paylaşım için.
Herşey var

Üst Alt