Öneri arka planda calisan uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arka planda calisan uygulamalar
galayx s5 telefonumda cok fazla gereksiz uyugulama calisiyor ayarlar uygulama yoneticisi calisan uygulamalar dan hepsini kapatiyorum gereksiz uygulamalari 5 dk sonra bakiyorum hepsi tekrar acik kullanmiyorum ama uygulamaları clean masterle de temizliyorum halaa acik duruyor uygulamalar normal olarakta sarj dayanmıyor bu uygulamalari nasil kapatabilirim yardim edebilcek varmı

byAndroid

byAndroid

Üye
Greenfy

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Root+greenify

MaxipmaN

Üye
telefonun kendi uygulamaları kendini açıyor bir süre sonra,sonradan yüklenenlere durmaya zorla de artık ne kadar kapatıyor bilmem ama etkili

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bu greenfly nasil bisey evde deneyecegim bi ton uygulama acik
telefonun kendi uygulamaları kendini açıyor bir süre sonra,sonradan yüklenenlere durmaya zorla de artık ne kadar kapatıyor bilmem ama etkili
kullanmadigimiz uygulamalar arka planda calisiyor cok saćma oyuzden kapaticam

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Eğer O Çalışan Uygulamalar Ana Ekranda ''Widget''-ı (Uygulama Sigesi Değil) Ekliyse Otomatik Açılır Sen En İyisi Kulanmadığın Uygulamaların Widget'ı Varsa Kaldır Ayarlardan Birde Öle Dene Farkı Gör

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
clean master kapatmıyor aslında,uygulamalar yeniden başlıyor bu sürede telefon uygulamaları açmaya çalışırken gereksiz şarj gidiyor,o nedenle clean masterın ram temizleme tikini kaldırırım sadece önbellek falan silerim,reset atmak çok daha mantıklı 3-4 günde bir

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Eğer O Çalışan Uygulamalar Ana Ekranda ''Widget''-ı (Uygulama Sigesi Değil) Ekliyse Otomatik Açılır Sen En İyisi Kulanmadığın Uygulamaların Widget'ı Varsa Kaldır Ayarlardan Birde Öle Dene Farkı Gör
okadar cok gereksiz uygulama varki s voice smart remove araç modu bu uygulamalardan bazıları

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Onlar , sistem tarafından tekrar açılacaktır. Yazılımsal bir problem.Düzeltmek için yine bir yazılım gerekli. Farklı Firmware bulup yükleyebilirsin.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Greenify kullanacagınıza uygulama yöneticisinden uygulamaları devre dışı bırakabilir yada root varsa system/app system/priv-app içinden apklerini silebilirsiniz.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Greenify kullanacagınıza uygulama yöneticisinden uygulamaları devre dışı bırakabilir yada root varsa system/app system/priv-app içinden apklerini silebilirsiniz.
valla bu rom root olayından hiç anlamam ama devre dısı da bırakıyorum sonra yıne acılıyor yeniden başlatılılıyor diyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
valla bu rom root olayından hiç anlamam ama devre dısı da bırakıyorum sonra yıne acılıyor yeniden başlatılılıyor diyor

Devre dışı bırakırsan çalışamaz :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada şarja pek etkisi olmuyor o uygulamaların mesela gece uyurken telefonu 8 saat kullanmıyorsun ama bu uygulamalar arka planda çalışıyor ne kadar şarjın gidiyor?

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Kingmortall

Üst Alt