Galaxy W i8150 Wonder [ROM][PORT][OTA][KTU84P][4.4.4] MoKee OpenSource Project 44.4 (20141213) [UNOFFICIAL]

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Rom gayet güzel, şarjı da diğer romlara göre daha iyi. Bir sorum olacak menü de bulunan ''ipucu'' ve ''mokee forum'' kısayollarını kaldırmanın bir yolu var mıdır.
Rom ile kurulu gelen Mokee Launcher ana sayfasına gelip dokunmatik listeleme tuşuna dokunun ve açılan pecrenin üst kısmındaki üç noktalı yere dokup yukarı doğru kaydırın ve listenin en altındaki uygulama korumasına girip kendi şifrenizi oluşturduktan sonra görünmesini istemediğiniz uygulamarı seçerek gizleyebilirsin.

byozzy

Üye
Çok teşekkür ederim, sayenizde yeni bir şey daha öğrenmiş oldum :alkis

selimsultan

Üye
4,4,4 unoffıcıal dowland yüklü telefonda video arama yok mu?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
4,4,4 unoffıcıal dowland yüklü telefonda video arama yok mu?
Nasıl bir video arama istiyorsun? pek anlaşılmadı. Eğerki klasörlerde ariyacaksan dosya yönetecisinden video ismini yada uzantısını (.mp4 , .avi gibi) yazıp videoları bulabilirsin

byozzy

Üye
Programları sd karta taşıyorum bir sorun olmuyor, fakat telefonu kapatıp açınca sd karta bulunan uygulamalar kayboluyor. Uygulamalarıma bakıyorum yüklü görünmüyor. Uygulamaları yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Acaba neden oluyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?Aynı sorunu DarkCM11 de yaşadım..

Daha önce cevap vermiştiniz onları da denedim : ''' Sd card formatından kaynaklanıyor olabilir. Dahili depolama hafızasının vfat ya da fat32 farmatında olduğundan amin olun. Sorun halen devam ediyor ise daha iyi bir çözüm olarak MoKee ROM'un son sürümünü kurmanızı öneririm. Sd karta taşıma sorunu düzeltilmiş. Hatta dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabiliyor ve uygulama datalarıda harici sd cartınıza yükleniyor. Daha önceki 4.4.4 ROMlarda bu özellik yoktu. Onuda belirtmek isterim. Hız ve şarj konusunda da gayet başarılı. Hatta 4.4.4'ün en iyi ROM'u dahi olabilir. Şahsen kullanıyorum ve ilk defa 4.4.4 ROM'dan bu kadar memnun kaldım.'''

Ayrıca dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabileceğini söylemişsiniz o secenek çıkmıyor malesef

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Programları sd karta taşıyorum bir sorun olmuyor, fakat telefonu kapatıp açınca sd karta bulunan uygulamalar kayboluyor. Uygulamalarıma bakıyorum yüklü görünmüyor. Uygulamaları yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Acaba neden oluyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?Aynı sorunu DarkCM11 de yaşadım..

Daha önce cevap vermiştiniz onları da denedim : ''' Sd card formatından kaynaklanıyor olabilir. Dahili depolama hafızasının vfat ya da fat32 farmatında olduğundan amin olun. Sorun halen devam ediyor ise daha iyi bir çözüm olarak MoKee ROM'un son sürümünü kurmanızı öneririm. Sd karta taşıma sorunu düzeltilmiş. Hatta dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabiliyor ve uygulama datalarıda harici sd cartınıza yükleniyor. Daha önceki 4.4.4 ROMlarda bu özellik yoktu. Onuda belirtmek isterim. Hız ve şarj konusunda da gayet başarılı. Hatta 4.4.4'ün en iyi ROM'u dahi olabilir. Şahsen kullanıyorum ve ilk defa 4.4.4 ROM'dan bu kadar memnun kaldım.'''

Ayrıca dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabileceğini söylemişsiniz o secenek çıkmıyor malesef
Silinme sorununa farklı bir çözüm görünmüyor. Ben de kullanıyorum şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım. Mokee 'de hafıza kartı ile dahili hafızayı yer değiştirmek için Ayarlar depolama'dan listelemeye dokunup resimde görünenleri uyguladıktan sonra yeniden başlatma isteğini onaylayıp telopama alanını kontrol edebilir, uygulamarı hafıza karına taşıma yaptığınızda telefon belleği yerine hafıza kartınızda tuttuğunu önceki ve sonraki boş alanı kontrol edip görebilirsiniz.

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Selamlar herkese. Birkaç sorum olacak. Stabilite nedeniyle sürekli rom değiştiriyorum. Malum bir süre sonra sıkıntı çıkarıyor çoğu rom. Şu an cm9 kullanıyorum. Şöyle sorayım daha doğrusu. Whatsapp, işcep, twitter, instagram, facebook, snapchat ve swiftkey kullanıyorum. Sadece bunlar. Facebook u kullanamıyorum sadece ram kullanımı çok zorluyor. Ne önerirsiniz rom olarak. Ben bu telefona ilk aldığım zamanlar 25-30 uygulama kurduğumu hatırlıyorum. Hem rom olarak hem kernel olarak hatta belki script vs önerebileceğiniz neler var arkadaşlar? Çok uzun bir soru oldu kusura bakmayın. İyi geceler :bigstar:

genco15

genco15

Üye
Selamlar herkese. Birkaç sorum olacak. Stabilite nedeniyle sürekli rom değiştiriyorum. Malum bir süre sonra sıkıntı çıkarıyor çoğu rom. Şu an cm9 kullanıyorum. Şöyle sorayım daha doğrusu. Whatsapp, işcep, twitter, instagram, facebook, snapchat ve swiftkey kullanıyorum. Sadece bunlar. Facebook u kullanamıyorum sadece ram kullanımı çok zorluyor. Ne önerirsiniz rom olarak. Ben bu telefona ilk aldığım zamanlar 25-30 uygulama kurduğumu hatırlıyorum. Hem rom olarak hem kernel olarak hatta belki script vs önerebileceğiniz neler var arkadaşlar? Çok uzun bir soru oldu kusura bakmayın. İyi geceler :bigstar:
hocam aynn bende hatırlıyorumda oyunlar uygulamalar falan ama soyle bı durum var uygulamalar eskı uygulamalar degıl kasıyorlar artık telı cok gelıstıler bızım telefon yetemio onlara

murattopdagi

murattopdagi

Üye
hocam aynn bende hatırlıyorumda oyunlar uygulamalar falan ama soyle bı durum var uygulamalar eskı uygulamalar degıl kasıyorlar artık telı cok gelıstıler bızım telefon yetemio onlara
Olabilecek en iyi şey nedir hocam peki şimdilik?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz Güncellenmiştir
- MoKee44.4 ancora 20141213 UNOFFICIAL

wickedhacker

Üye
çözüldü...

Son düzenleme:

T.serdar

Üye
arkadaslar bu mokee surumunde animasyonu nasil kapatabiliriz yazilarin dalgalanma olayini? acil cevap olursa iyi olur

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu mokee surumunde animasyonu nasil kapatabiliriz yazilarin dalgalanma olayini? acil cevap olursa iyi olur
Ayarlar> Ekran > Liste Görünümü seçeneklerinden kapatabilirsiniz

mefa4745

Üye
halo nedir blgi verirmisin

Üst Alt