Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
Ulysseus

Ulysseus

Üye
V2.1 kullanıyorum. Şuanlık kasma göremedim hiçbir yerde. Kamerada sorun yok. V2 deki gibi simgeler küçük olsaydı daha iyi olurdu. Kilit ekranında hava durumu gözükmüyor, anlamış değilim. Son uygulamalar kısmı hemen açılmıyor sadece. Sol dokunmatik tuşa alındığı için insan şaşırıyor sürekli :D Görsellik üst düzeyde, model kilidinin işaretçisini falan değiştirebiliyoruz, harika olmuş. Sunum için teşekkürler. S5'den çok daha iyi olucak tutarsa

• Beğen
Tepkiler: burak1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
s.a kardeşim romu kurdum herşey stabil eline sağlık ama bugun şarjım bitti şarja taktım tel kendi kendine açılıyor sonra geri kapanıyor nasıl şarj edeceğimi şaşırdım bi çözümü varmı ??
Orijinal olmayan romların hepsinde böyle oluyor bildiğim kadarıyla telefon brick olmasın diye

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s.a kardeşim romu kurdum herşey stabil eline sağlık ama bugun şarjım bitti şarja taktım tel kendi kendine açılıyor sonra geri kapanıyor nasıl şarj edeceğimi şaşırdım bi çözümü varmı ??
kapali bir şekilde sarj edemezsin bu tür romlarda.

sarjini bitirmemeye çalış ve günde 1 kez reset at şişmesin cihaz

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
V2.1 kullanıyorum. Şuanlık kasma göremedim hiçbir yerde. Kamerada sorun yok. V2 deki gibi simgeler küçük olsaydı daha iyi olurdu. Kilit ekranında hava durumu gözükmüyor, anlamış değilim. Son uygulamalar kısmı hemen açılmıyor sadece. Sol dokunmatik tuşa alındığı için insan şaşırıyor sürekli :D Görsellik üst düzeyde, model kilidinin işaretçisini falan değiştirebiliyoruz, harika olmuş. Sunum için teşekkürler. S5'den çok daha iyi olucak tutarsa
model kilidi nasıl değiştiriliyor?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Boeffla kernel mi yükleyim

mr_luci

Üye
Arkadaşlar ortadaki tuşa basılı tutunca çalışan program lar ram bilgisi falan çıkmıyor. Bir diğer sorunum programlara girince ortadaki tuşun sol tarafına tıklayınca ayarlar çıkması lazım maalesef çıkmıyor sizde durum nasıl acaba

kartal2378

kartal2378

Üye
TV ye gruntu aktaran varmi

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aynı durum bizdede var.
lkw yi açmakiçin anasayfada sol tuşa basıp çalışan programları öldürüyorsun.
anasayfa widget vb ayarlar içinse anasayfadayken sol tuşa basılı tut. menü geliyo o zaman ;)

Ulysseus

Ulysseus

Üye
model kilidi nasıl değiştiriliyor?

Ayarlar -> Kilit Ekranı -> Model şifresini ayarla -> Yine kilit ekranına dön -> Model Türü :spr
Arkadaşlar ortadaki tuşa basılı tutunca çalışan program lar ram bilgisi falan çıkmıyor. Bir diğer sorunum programlara girince ortadaki tuşun sol tarafına tıklayınca ayarlar çıkması lazım maalesef çıkmıyor sizde durum nasıl acaba

Note 4 telefonunda böyle yapılmış. Sol dokunmatik tuş'a Son Programlar düğmesi konulmuş. Seçenekler menüsü de genelde uygulamanın sağ üst tarafında alt alta 3 nokta var. Oraya koymuşlar. Bu bi sorun değil, Note 4'ün özelliği :spr

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar -> Kilit Ekranı -> Model şifresini ayarla -> Yine kilit ekranına dön -> Model Türü :spr

Note 4 telefonunda böyle yapılmış. Sol dokunmatik tuş'a Son Programlar düğmesi konulmuş. Seçenekler menüsü de genelde uygulamanın sağ üst tarafında alt alta 3 nokta var. Oraya koymuşlar. Bu bi sorun değil, Note 4'ün özelliği :spr
Note 4 güzel telefon android 5.0 gelince daha güzel olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: Ulysseus
Ulysseus

Ulysseus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553
padisah_58

padisah_58

Üye
tüm romlarda aynı sorun olur. eğer telefonun kapanıp açılıyorsa şarj kablon sağlam değildir. yavaş şarj ettiği için kapanıp açılıyor. kabloyu değiştir. yada cwm moda al %2-3 e kadar şarj et telefonu aç. daha kapanmayacaktır

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

hava durumu kilit ekranında neden 0 derece gösteriyor ?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
GreaTH

GreaTH

Üye
Teşekkurler. Romda Eksiklikler Var 3-4 surum sonra duzelir zaten . Bildirim paneline oto ram temizleme eklenilebilir efextrem romda mevcut daha hizli olur bence

Son düzenleme:

mr_luci

Üye
Arkadaşlar digiturkplay uygulaması da çalışıyor.kurmak isteyenlere bilgi

mr_luci

Üye
Bende onu bile göstermiyor. :D İnternete bağlı değilsin kardeşim. Hava durumu widgetinden alıyor bilgileri. Konumu falan ayarla, düzelir
Hocam bu ekran resmini nerden yükledim acaba

Üst Alt