The SLayeR
Üye
Dostum duvar kağıdını paylaşablrmisin?
Daha önce varmıydı ama güncellemeden sonra arama kaydına girince ipucu çıkıyor.
Dostum duvar kağıdını paylaşablrmisin?
Daha önce varmıydı ama güncellemeden sonra arama kaydına girince ipucu çıkıyor.
Sızmıştan çok yayınlandıAndroid 5.0 yüklü video sızmış
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsung yayınlıyor 
video yu mu yayınlıyor yoksa güncelleme mi yayınlanmaya başladıSızmıştan çok yayınlandısamsung yayınlıyor
![]()

benim note2de de var demekki hala işçilik 0sağ ve üst tarafında vardı bende alt ve sol tarafta hiç yoktu psikolojik olarak rahat değildim iade ettim bende
Videoyu samsung yayınlıyor.video yu mu yayınlıyor yoksa güncelleme mi yayınlanmaya başladı![]()
Beyaz yeni gelmiş dediler Bugün gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım yine yenisini bekliyorumbenim note2de de var demekki hala işçilik 0
Düzelir o bir tek note 3 te kasa açıklığı nı duymadım 2 ve 4 te var demek.Beyaz yeni gelmiş dediler Bugün gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım yine yenisini bekliyorum
s4 sattin demek ferzanBeyaz yeni gelmiş dediler Bugün gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım yine yenisini bekliyorum
Note 3te de var geçen bi arkadaş ta da gördümDüzelir o bir tek note 3 te kasa açıklığı nı duymadım 2 ve 4 te var demek.
Note 3te de var geçen bi arkadaş ta da gördüm
demek şans işi bendekinde yok. Soyulmada olmadı. Belli aralıklardaki modellerde oluyordur belkide.S4 ü satalı 1 ay oldu 750 tl ye sattıms4 sattin demek ferzan
Çıkan serilere göre değişiyor demekkidemek şans işi bendekinde yok. Soyulmada olmadı. Belli aralıklardaki modellerde oluyordur belkide.
aynen iyi vermişinS4 ü satalı 1 ay oldu 750 tl ye sattım
Konu başlığı isteğiniz üzerine güncellendiBaşlığa Samsung Yazısınıda ekle bencd daha güzel durur.
s4te de var note3te deDüzelir o bir tek note 3 te kasa açıklığı nı duymadım 2 ve 4 te var demek.
Ben en son 2 gün 7 saat kullandım 5 saat 32 dk ekran süresi aldımnote 4 sarji felan nasıl bende belki alabilirimde