SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Root olayı için sizce ne zaman sağlıklı işlem yapılır arkadaşlar.?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bessa27
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bugün almaya gittim vodafone aldım ancak bir kaç gün sonra elimde olacak, ellerinde note4 kalmamış siyahından sipariş verdim, geldiğinde kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: Ferzan

MaxipmaN

Üye
Ekran kalitesi çözünürlüğü işlemci performansını göz önünde bulundurursak bence gayet başarılı
nasıl kullanıldı?
wifi ve hill climb gibi basit oyunlar oynayarak 7saati geçtiğim oluyor note2de,bu aralar clash of clansa sardım alamadım bayağıdır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
nasıl kullanıldı?
wifi ve hill climb gibi basit oyunlar oynayarak 7saati geçtiğim oluyor note2de,bu aralar clash of clansa sardım alamadım bayağıdır
note 2 bir istisna ya valla bak note 3 full hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran full hd ekran Qhd ekran acayip farkeder :)
Snapdragonlular için böyle diyemem onları kullanmadim ama exynosta işler böyle. :D
Note 4 te biri tam oyunları oynayıp müzik dinleyip her türlü akıllı telefonu telefon yapan özellikleri kullanıp
Ayarlar>Pil den ekran resmi atarsa kıyaslayabiliriz.

Son düzenleme:
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Ben dün s4 ile 6 saati buldum valla şaşırdım bunun içinde 3 saat youtubeden video izleme var yarım saat facebook yarım saat tapatalk uygulaması yarım saat google Chrome kullanımı var

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada telefonu aldığım mağaza note4 yenisi gelmiş gelin diye çağırdı gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım hala beklemedeyim

• Beğen

MaxipmaN

Üye
note 2 bir istisna ya valla bak note 3 fu ll hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran fu ll hd ekran Qhd ekran acayip farkeder :)
Snapdragonlular için böyle diyemem onları kullanmadim ama exynosta işler böyle. :D
Note 4 te biri tam oyunları oynayıp müzik dinleyip her türlü akıllı telefonu telefon yapan özellikleri kullanıp
Ayarlar>Pil den ekran resmi atarsa kıyaslayabiliriz.
pil konusunda ileri gidememeleri de kötü iki yıldır
Bu arada telefonu aldığım mağaza note4 yenisi gelmiş gelin diye çağırdı gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım hala beklemedeyim
baktığınız 3. note4 sanırım değil mi

bessa27

bessa27

Üye
*#34971539#

Arama ekranına bu değerleri yazın,ana kameranız "SONY" mi değil mi öğrenin.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
eveeettt note4 beyaz telefonumu aldım kasa açığı yok gayet memnunum bundan ve hafıza kartı almayı düşünen arkadaşlara tavsiye amazon sitesinden aldım çok çok hızlı süper hafıza kartı bugün elime ulaştı

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
İkinci şarj ile aldığım ekran süresi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

Buda benden s-pen ile bir çizim acemice ama çizim komple bana aittir

• Beğen