Anil-D
Üye
Azmis yaBen en son 2 gün 7 saat kullandım 5 saat 32 dk ekran süresi aldım
Azmis yaBen en son 2 gün 7 saat kullandım 5 saat 32 dk ekran süresi aldım
hala bi note2 değilBen en son 2 gün 7 saat kullandım 5 saat 32 dk ekran süresi aldım

Ekran kalitesi çözünürlüğü işlemci performansını göz önünde bulundurursak bence gayet başarılıhala bi note2 değil![]()
Garantili cihaza root atmayı düşünmediğimden bilgim yok henüz ama yakında konuya eklerimRoot olayı için sizce ne zaman sağlıklı işlem yapılır arkadaşlar.?
nasıl kullanıldı?Ekran kalitesi çözünürlüğü işlemci performansını göz önünde bulundurursak bence gayet başarılı
note 2 bir istisna ya valla bak note 3 full hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran full hd ekran Qhd ekran acayip farkedernasıl kullanıldı?
wifi ve hill climb gibi basit oyunlar oynayarak 7saati geçtiğim oluyor note2de,bu aralar clash of clansa sardım alamadım bayağıdır

pil konusunda ileri gidememeleri de kötü iki yıldırnote 2 bir istisna ya valla bak note 3 fu ll hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran fu ll hd ekran Qhd ekran acayip farkeder
Snapdragonlular için böyle diyemem onları kullanmadim ama exynosta işler böyle.
Note 4 te biri tam oyunları oynayıp müzik dinleyip her türlü akıllı telefonu telefon yapan özellikleri kullanıp
Ayarlar>Pil den ekran resmi atarsa kıyaslayabiliriz.
baktığınız 3. note4 sanırım değil miBu arada telefonu aldığım mağaza note4 yenisi gelmiş gelin diye çağırdı gittim baktım onda da kasa açıklığı vardı onu da almadım hala beklemedeyim
İkinci oldu sıradaki üçüncü [emoji4]pil konusunda ileri gidememeleri de kötü iki yıldır
baktığınız 3. note4 sanırım değil mi
Benim sony çıktı*#34971539#
Arama ekranına bu değerleri yazın,ana kameranız "SONY" mi değil mi öğrenin..![]()
İşte yapım evreleri dostum.. Yine de tşk ederim [emoji4]Sen varolan resim üzerinde oynama yapmışsın ben sil baştan çizdim