azsxd
Üye
Merhaba siyah kullanıyorum [emoji4]Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun.
Merhaba siyah kullanıyorum [emoji4]Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun.
iki rengin de ayrı havası var ikisi arasında kararsız kalmıştım sonunda beyaz almaya karar verdimSlm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun.
Doğrudur.. Cihaz hakkında detaylı bilgiyi Youtube dan TECHNOPAT platformundan izleyebilirsin..note 4 radyo yok degilmi ayrica islemci snap dil turkiyede olan

Tşk ler.. Darısı size inşaallahizledim zaten gule gule kullanin

yok ya ben samsung almam artik ayfon yada sony alicam samsung kasasi ve adil olmadıgi icin almicamTşk ler.. Darısı size inşaallah![]()
Siyah daha yumuşak bir dokuya sahip..Evet hepsi öyle
Önceki modeldede öyleydi. Tahmin ettiğim gibi bu modelde öyle.Siyah daha yumuşak bir dokuya sahip..

Kim demiş? Neymiş onlar? Aslı var mı? Ne kadar doğru?Evet dostlar 4 ile 3 arasında malzeme kalitesi nasıl . 2 den 3 e geçiş düşünüyorum . 3 yazılım problemi baya var dendi
Evet beyaz olanında arka kapağı deri görünümünde ama siyah olanında deri hissiyatı daha fazlaNote 4 beyazıda siyah gibi dokulu mu?