Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hayatınız güncelleme olmuş be :D gelmeyince ana avrat düz gidiyorsunuz telefonu satıyorsunuz Microsoftu kınıyorsunuz :D ya baksanıza keyfinize gelecek sonuçta neyini kasıyosunuz bu kadar :D
Hayatımız güncelleme olmadı, benim dediğimin tek sebebi var oda sözlerinde durmamaları, 2014 son çeyrek diyorsun sonra da kalkıp üst seviyelere böyle altta kalanın canı çıksın yapıyorsun, teli satmam asla diğer platformlara geçmem buda bir gerçek :)

skynet

Üye
Zaten belliydi böyle olacağı :|

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayatımız güncelleme olmadı, benim dediğimin tek sebebi var oda sözlerinde durmamaları, 2014 son çeyrek diyorsun sonra da kalkıp üst seviyelere böyle altta kalanın canı çıksın yapıyorsun, teli satmam asla diğer platformlara geçmem buda bir gerçek :)

Microsoft resmi olarak açıklama yapyıysa karışamam yaptımı yapmadımı bilmiyorum, ama gelen sızdırmalara göre gecikti deniyorsa hata vardır orda

braayn

braayn

Üye
Güncellemenin geç gelip gelmemesi şahsen beni çok üzmüyor .Beni üzen ve canımı sıkan 30 Aralık 2012'de Aldığım Lumia 820 ile birlikte 02 Aralık 2014 Lumia 1520 ile yoluma devam ettiğim wp serüvenimde halen kameranın iyileştirmesi adı altında DENİM guncellemesini bekliyor olmam.Denim farklı bir takım değişiklikler ile gelse eyvallah ama yıl olmuş 2015'in arifesi el insaf daha neyin kamerasını iyileştirmesini yapıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sorunlar giderilip harbiden güzel bişi olucaksa insan bekler orası sorun deıl ama basit şeyler olunca ve istenilen olmayınca beklemek sıkıcı ve artık yeni bir sistem olduğu kanısında deılım ha diğer sistemlere göre yeni tabi fakat 2 +2=4 u bulmak zordur fakat adamlar bulmuş sermiş onune sana 2+2+2=? Bulmak dusuyosa ve sen yavaş dawranıosan bu olmaz işte adamım

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Güncellemenin geç gelip gelmemesi şahsen beni çok üzmüyor .Beni üzen ve canımı sıkan 30 Aralık 2012'de Aldığım Lumia 820 ile birlikte 02 Aralık 2014 Lumia 1520 ile yoluma devam ettiğim wp serüvenimde halen kameranın iyileştirmesi adı altında DENİM guncellemesini bekliyor olmam.Denim farklı bir takım değişiklikler ile gelse eyvallah ama yıl olmuş 2015'in arifesi el insaf daha neyin kamerasını iyileştirmesini yapıyorsunuz ?

Tam sorununuzu anlamadım. Adamlar kamerayı hızlandırıp ek özellikler veriyor. Ve bu özellikleri başka firmalar öyle sonradan vermez onuda söyleyeyim.
Kamera özellikle Lumia'ların en iyi olduğu yanlarından biri ve bunu dahada iyileştirmeleri güzel.
Siz şimdi kamera yerine başka şeyler düzeltsinler diyorsanız o zaman sorayım size küçük bir firmware güncellemesinden ne bekliyorsunuz ki?
Denim Update 1'e ek olarak bir firmware güncellemesi yani direk sistemde değişiklik yapan bir şey değil.
Asıl Update 1 ve 2 önemli. Update 1 ile dosyalar falan geldi yani küçük bir güncelleme için yeterli.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evlilik yıldönümü gibi saklamışsın telefonu aldığın tarihi :kıskıs:

braayn

braayn

Üye
Tam sorununuzu anlamadım. Adamlar kamerayı hızlandırıp ek özellikler veriyor. Ve bu özellikleri başka firmalar öyle sonradan vermez onuda söyleyeyim.
Kamera özellikle Lumia'ların en iyi olduğu yanlarından biri ve bunu dahada iyileştirmeleri güzel.
Siz şimdi kamera yerine başka şeyler düzeltsinler diyorsanız o zaman sorayım size küçük bir firmware güncellemesinden ne bekliyorsunuz ki?
Denim Update 1'e ek olarak bir firmware güncellemesi yani direk sistemde değişiklik yapan bir şey değil.
Asıl Update 1 ve 2 önemli. Update 1 ile dosyalar falan geldi yani küçük bir güncelleme için yeterli.
Furkan sorun gayet açık ve net 2 yıldır kamera halen sorunlu neyini anlamadın merak ediyorum.Denim bize kamera için değil farklı bir takım ozelliklerle gelmesi lazım.blackde veya amberde bu kameranın hızlı açılması veya video kaydındaki odaklama sorunu çokdan duzelmiş olması lazım dı demek istedim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumialar evet kamera odaklı denebilecek cihazlar özellikle L1020..böyle bir cihazın kamerası sararma yapıyor,odak sorunu geç açılma sorunu(lumia kamera da)var hala,yeni çıkan 830 da bile yükleniyor yazısı çıkabiliyor bu lumia kamerayı açınca,ms gerçekten çok eksik çalışyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bunlar en iddalı oldukları yer kamera değilmiydi nedir bu saçmalık düzeltsinler yada iddalıyız demesinler

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Furkan sorun gayet açık ve net 2 yıldır kamera halen sorunlu neyini anlamadın merak ediyorum.Denim bize kamera için değil farklı bir takım ozelliklerle gelmesi lazım.blackde veya amberde bu kameranın hızlı açılması veya video kaydındaki odaklama sorunu çokdan duzelmiş olması lazım dı demek istedim.

Taman abicim ben demek istediğini yanlış anlamışım.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu an gece çekimi de kötü, eskisine nazaran çok çok karanlık çekiyor.

Serhan

Serhan

Üye
830 Dışındakilere ortalama ne zaman gelir abi ?
@papakudioflu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İki resim de güzel ikinci daha gerçekçi gibi çok aydınlık da iyi değil bence gece çekiminde gündüz gibi çıkması da olmaz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Karanlık mı? Ben bir sorun göremedim. :hmmm
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün de gelebilir 15 gün sonra da. Şu anda kesin olan hiç bir şey yok.

Bu arada aynı mekanı Lumia 830'la da çektim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ali bey bir tane de L920 ile benzer bir mekanı çekip koysanız? Ben elimdeki L920 ye göre söylemiştim. Son güncellemelerden önce L920 ile çektiğim gece çekimlerinde deklanşör hızını 4 sn ayarladığımda cidden 4 sn bekliyordu, şimdi 2 sn bile beklemeden kayıt işlemine geçiyor. Dolayısı ile deklanşör hızı 4 sn görünse dahi merceği erken kapatıyor ve yeteri kadar ışık almıyor. Eskiden kapalı mekanda evin bir yerinde ışıklar tamamen kapalıyken dahi çektiğim resimleri manuel ayarlar sayesinde görülebilir seviyeye çekebiliyorken, şu an en güçlü ayarlarda dahi zifiri karanlık kalıyor. Sokak aydınlatmalı gece çekimleri, aydınlatmalar sayesinde bir nebze kurtarıyor tabi, ama eskisi kadar olmadığını belli ediyor. Denim ile düzeleceğini sanıyorum.

Son düzenleme:

Üst Alt