General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Resimler muziklrr gidiyor yani
??!!

Tekrar sormanızı anlayamadım,tamam emin olmak istiyırsunuz da zaten bunlar yazıyor orda...
"Tüm verileriniz silinecektir" ve " simkart hafızası ve MicroSd hafız kartınızdaki veriler silinmez".
Linke tıklayıp okudunuz mu? ;)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Beyler kitkat betadan geçen oldumu hiç ? geçiş oluyormu ?

byAndroid

byAndroid

Üye
??!!

Tekrar sormanızı anlayamadım,tamam emin olmak istiyırsunuz da zaten bunlar yazıyor orda...
"Tüm verileriniz silinecektir" ve " simkart hafızası ve MicroSd hafız kartınızdaki veriler silinmez".
Linke tıklayıp okudunuz mu? ;)
Cunku sacma geldi hem kendi telefonuma hem babamin hemde disconun diger guncellemelerinde boyle birsey yoktu ondan sordum

calypso16

calypso16

Üye
Load sim contacts... Çıkıyor yukarda nedir bu

serhat71_71

Üye
Oyunları kaldığı yerden devam edecek şekilde nasıl yedekleyebilirim

calypso16

calypso16

Üye
Üst taraftaki kısa yolları nasıl degiştiririz

TRSweet

TRSweet

Üye
Yeni kitkat guncellemesinde gozlemlediginiz sorunlar nelerdir ?

byAndroid

byAndroid

Üye
4.4 kitkat la baktim 1:30 dk ekran suresi verdi cihaz sarz cok cabuk gidiyormus onceden en az 4 saat ekran veriyordu annem kullaniyo cihazi acaba garantiye versek yeni pil takarlar mi

smh60

smh60

Üye
4.4 kitkat la baktim 1:30 dk ekran suresi verdi cihaz sarz cok cabuk gidiyormus onceden en az 4 saat ekran veriyordu annem kullaniyo cihazi acaba garantiye versek yeni pil takarlar mi
Bence pille pek alakası yok jb dön düzelir :)

calypso16

calypso16

Üye
Launcher yüklüyorum.home tuşuna basınca eskiden seçenek çıkıyordu launcher yada kendi launcher'ı gibi bunu nasıl ayarlayacağız

maktama

maktama

Üye
Launcher yüklüyorum.home tuşuna basınca eskiden seçenek çıkıyordu launcher yada kendi launcher'ı gibi bunu nasıl ayarlayacağız
A ya rlar /uygulamalar kısmından otomatik açılan(kullandığınız) luncher'ın "varsayılan" özelliğini kaldırın.

calypso16

calypso16

Üye
A ya rlar /uygulamalar kısmından otomatik açılan(kullandığınız) luncher'ın "varsayılan" özelliğini kaldırın.
Sağol böyle mi oluyordu jellybean'de yoksa ben mi unuttum :)

calypso16

calypso16

Üye
Oldu fakat şimdi de home tuşuna basılı tutunca açık uygulamaları göstermiyor başka bir varsayılanı kapattım galiba

calypso16

calypso16

Üye
Kapatıp açınca düzeldi,varsayılanları sıfırladım :)

SHS

SHS

Üye
KitKat atanlar deneyimlerini yazabilir mi?

Üst Alt