Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Lumia 940 ımı Çince Yaptım Siz Hala Cyan :islik

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Denim güncellemesine kadar bol bol keyifle dinleyiniz efendim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
çakmamıdır bu acaba kendi telefonumla karşılaştırdım sende nokıa paylaşım yazıor bende lumıa yazıor ayrıyetten surum numaraları ya düşük yada benimki ile aynı

Lumia 830'da Denim yüklü geliyor ancak Denim'in tüm özellikleri henüz aktif değil.
Önümüzdeki günlerde 830'a ek bir güncelleme verilerek Denim'in kamera özellikleri aktif edilecek.
Yani şu an 830'un üzerindeki Yarım porsiyon Denim diyebiliriz :tebessüm:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia 830'da Denim yüklü geliyor ancak Denim'in tüm özellikleri henüz aktif değil.
Önümüzdeki günlerde 830'a ek bir güncelleme verilerek Denim'in kamera özellikleri aktif edilecek.
Yani şu an 830'un üzerindeki Yarım porsiyon Denim diyebiliriz :tebessüm:

Şuan hangi özellikler var ?

braayn

braayn

Üye
Pek birşey yok aslında:) kamerayı adam edip hey cortana sesli cortanayı aktif etme vs ufak çaplı şeyler gelecek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pek birşey yok aslında:) kamerayı adam edip hey cortana sesli cortanayı aktif etme vs ufak çaplı şeyler gelecek

Biz de cortana olmadığından sadece kamera iyileştirmesi var o zaman

braayn

braayn

Üye
Aynen denim kameramızı duzeltsinde başka birşey istemez. Videoda otomatik odaklamada sorun var onuda duzeltsinler yeter..video müziğe birşey demek istemiyorum.Başka bahara kaldı.

skynet

Üye
Tepe modellere vermeye başlasalar da biz de şafağımızı saymaya başlasak :islik

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
2015 ilk yarıda alırız anca. Ben ms den umudumu yitirdim bunlardan bi b** olmaz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve caner1010
Peocawe

Peocawe

Üye
bu denim ile şarj düzelcek mi asıl önemli olan o benim için..

dakamon

dakamon

Üye
bu denim ile şarj düzelcek mi asıl önemli olan o benim için..
Bu saatten sonra şarj düzelmez beyler. Ortalama bir günü geçirmesi lazım cihazların. En azından yeni cihazların. Ben mesela 820 de bi batarya iyileşmesi bu saatten sonra beklemiyorum daha kötüye gitmesin yeter. Sonuçta daha fazla özellik gelecek. Stabil çalışan bir sistemde hem daha çok özellik getirip hemde batarya iyileşmesi beklemeke biraz hayalcilik olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Peocawe

Peocawe

Üye
Bu saatten sonra şarj düzelmez beyler. Ortalama bir günü geçirmesi lazım cihazların. En azından yeni cihazların. Ben mesela 820 de bi batarya iyileşmesi bu saatten sonra beklemiyorum daha kötüye gitmesin yeter. Sonuçta daha fazla özellik gelecek. Stabil çalışan bir sistemde hem daha çok özellik getirip hemde batarya iyileşmesi beklemeke biraz hayalcilik olabilir.

ben wp8 de 520 ile 1günü çıkarıp şarj artırırken 925 de günde 2-3 defa şarja takıyorum. ne olduysan cyandan sonra olmuş herkese. 2 dakikada 1 düşüyo resmen şarj.

braayn

braayn

Üye
Nokia 2016 dan sonra android cihaz çıkaracak o zamana kadar bakacağım MS neler yapacak ona göre tamam devam gerçi elimdeki 1520 son güncelleme alana kadar kullanacağım oda yarı bir durum.

dakamon

dakamon

Üye
ben wp8 de 520 ile 1günü çıkarıp şarj artırırken 925 de günde 2-3 defa şarja takıyorum. ne olduysan cyandan sonra olmuş herkese. 2 dakikada 1 düşüyo resmen şarj.
520 nin şarjı iyi gidiyormuş ama bunu hep duyuyordum. 925 ile aynı performansı vermemeleri normal. Ama cyandan sonra ek özellikler şunlar bunlar gelince haliyle batarya tüketimi de arttı. Birsürü nedeni var bunların. :)
Nokia 2016 dan sonra android cihaz çıkaracak o zamana kadar bakacağım MS neler yapacak ona göre tamam devam gerçi elimdeki 1520 son güncelleme alana kadar kullanacağım oda yarı bir durum.
Valla androide ısınamıyorum ısınsam geçebilirim. Hali hazırda apple ın cihazlarını da beğenmiyorum. Tamam ios u beğeniyorum ama telefon bazında bana hitap etmiyor şu an. O yüzden tek yol wp şimdilik.

Peocawe

Peocawe

Üye
520 nin şarjı iyi gidiyormuş ama bunu hep duyuyordum. 925 ile aynı performansı vermemeleri normal. Ama cyandan sonra ek özellikler şunlar bunlar gelince haliyle batarya tüketimi de arttı. Birsürü nedeni var bunların. :)

Valla androide ısınamıyorum ısınsam geçebilirim. Hali hazırda apple ın cihazlarını da beğenmiyorum. Tamam ios u beğeniyorum ama telefon bazında bana hitap etmiyor şu an. O yüzden tek yol wp şimdilik.

eğer denim ile düzelmezse tek çare satmak olacak. L1320 alabilirim wpler arasında 1520 den sonra en iyi 1320 batarya performansı sunuyor sanırsam. onunda kamera L925'i aratacak ama olsun.

Krnl386

Krnl386

Üye
eğer denim ile düzelmezse tek çare satmak olacak. L1320 alabilirim wpler arasında 1520 den sonra en iyi 1320 batarya performansı sunuyor sanırsam. onunda kamera L925'i aratacak ama olsun.

1320' Yi bende alacaktım ama, sıfırını bulamıyorum + 1330 çıkacak denildi onu bekliyoruz. Olmadı 1520 alacağım, fiyatı bayağı düşmüş, görünce şaşırdım.

Peocawe

Peocawe

Üye
1320' Yi bende alacaktım ama, sıfırını bulamıyorum + 1330 çıkacak denildi onu bekliyoruz. Olmadı 1520 alacağım, fiyatı bayağı düşmüş, görünce şaşırdım.

ben 2. alırım muhtemelen öğrencilik hali malum. Ya da yapacak biri çıkarsa takasta edebilirim. Aynı fiyat 2. elleri sanırım.

dakamon

dakamon

Üye
Wcentral ın haberine göre yeni çıkan ve üst seviye olan cihazlar lumia denim i 2015 gelmeden alacakmış eski lumia sahipleri ise 2015 in ilk aylarında alacakmış. Aralığı da sallayın beyler. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İnsanın böyle ana avrat düz gidesi geliyor

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayatınız güncelleme olmuş be :D gelmeyince ana avrat düz gidiyorsunuz telefonu satıyorsunuz Microsoftu kınıyorsunuz :D ya baksanıza keyfinize gelecek sonuçta neyini kasıyosunuz bu kadar :D

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve suyunsesi

Üst Alt