çakmamıdır bu acaba kendi telefonumla karşılaştırdım sende nokıa paylaşım yazıor bende lumıa yazıor ayrıyetten surum numaraları ya düşük yada benimki ile aynı

Lumia 830'da Denim yüklü geliyor ancak Denim'in tüm özellikleri henüz aktif değil.
Önümüzdeki günlerde 830'a ek bir güncelleme verilerek Denim'in kamera özellikleri aktif edilecek.
Yani şu an 830'un üzerindeki Yarım porsiyon Denim diyebiliriz![]()
Pek birşey yok aslındakamerayı adam edip hey cortana sesli cortanayı aktif etme vs ufak çaplı şeyler gelecek
Bu saatten sonra şarj düzelmez beyler. Ortalama bir günü geçirmesi lazım cihazların. En azından yeni cihazların. Ben mesela 820 de bi batarya iyileşmesi bu saatten sonra beklemiyorum daha kötüye gitmesin yeter. Sonuçta daha fazla özellik gelecek. Stabil çalışan bir sistemde hem daha çok özellik getirip hemde batarya iyileşmesi beklemeke biraz hayalcilik olabilir.bu denim ile şarj düzelcek mi asıl önemli olan o benim için..
Bu saatten sonra şarj düzelmez beyler. Ortalama bir günü geçirmesi lazım cihazların. En azından yeni cihazların. Ben mesela 820 de bi batarya iyileşmesi bu saatten sonra beklemiyorum daha kötüye gitmesin yeter. Sonuçta daha fazla özellik gelecek. Stabil çalışan bir sistemde hem daha çok özellik getirip hemde batarya iyileşmesi beklemeke biraz hayalcilik olabilir.
520 nin şarjı iyi gidiyormuş ama bunu hep duyuyordum. 925 ile aynı performansı vermemeleri normal. Ama cyandan sonra ek özellikler şunlar bunlar gelince haliyle batarya tüketimi de arttı. Birsürü nedeni var bunların.ben wp8 de 520 ile 1günü çıkarıp şarj artırırken 925 de günde 2-3 defa şarja takıyorum. ne olduysan cyandan sonra olmuş herkese. 2 dakikada 1 düşüyo resmen şarj.

Valla androide ısınamıyorum ısınsam geçebilirim. Hali hazırda apple ın cihazlarını da beğenmiyorum. Tamam ios u beğeniyorum ama telefon bazında bana hitap etmiyor şu an. O yüzden tek yol wp şimdilik.Nokia 2016 dan sonra android cihaz çıkaracak o zamana kadar bakacağım MS neler yapacak ona göre tamam devam gerçi elimdeki 1520 son güncelleme alana kadar kullanacağım oda yarı bir durum.
520 nin şarjı iyi gidiyormuş ama bunu hep duyuyordum. 925 ile aynı performansı vermemeleri normal. Ama cyandan sonra ek özellikler şunlar bunlar gelince haliyle batarya tüketimi de arttı. Birsürü nedeni var bunların.
Valla androide ısınamıyorum ısınsam geçebilirim. Hali hazırda apple ın cihazlarını da beğenmiyorum. Tamam ios u beğeniyorum ama telefon bazında bana hitap etmiyor şu an. O yüzden tek yol wp şimdilik.
eğer denim ile düzelmezse tek çare satmak olacak. L1320 alabilirim wpler arasında 1520 den sonra en iyi 1320 batarya performansı sunuyor sanırsam. onunda kamera L925'i aratacak ama olsun.
1320' Yi bende alacaktım ama, sıfırını bulamıyorum + 1330 çıkacak denildi onu bekliyoruz. Olmadı 1520 alacağım, fiyatı bayağı düşmüş, görünce şaşırdım.