Samsung Galaxy tab 3

Sponsorlu Bağlantılar

cengiz200

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy tab 3
Tab3 smt210 var youtubeden bazen video açınca 1-2 dk sonra kapaniyo ve kernel panic upload mode hatasi veriyor lütfen yardim edin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stok rom kur

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
şuan kullandığın kernelle alakalı romla yani eski bir sürüm yüklersen kernel panic hatasını almazsın veya custom rom

cengiz200

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapacağımı bilmiyorum bana nasil yapacağımı Söyler misiniz
Şuanki sürümüm 4.1.2 ben 4.4.2 yapıcam duzelirmi ozaman

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bnce 4.1.2 daha iyi

cengiz200

Üye
    Konu Sahibi
TM Ozaman Custom Rom Mu Kuruyum Yoksa Stok rom

Son düzenleme:
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
TM Ozaman Custom Rom Mu Kuruyum Yoksa Stok rom
eğer hızlı olsun diyosan custom rockkettab 3.1 ve black kernel 2.1 yükle xposed yükle unicon ile belle icon pack yükle tema greenfiy ile sistem uygulamalarını da uyutursun veya silersin ama mesela şunlar orijinal video oynatıcı Google metin konuşma talkback falan yani
Bencede 4.4.2 de 4.1.2 ye göre şarj vasat :kotu:
hem şarj hem performans 4.1.2 de custom kernel yüklü bende 1.2ghz hızında çalışıyor 4.4.2 de 1.4ghz hızında oc ile ama 4.1.2 bin kat daha iyi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
eğer hızlı olsun diyosan custom rockkettab 3.1 ve black kernel 2.1 yükle xposed yükle unicon ile belle icon pack yükle tema greenfiy ile sistem uygulamalarını da uyutursun veya silersin ama mesela şunlar orijinal video oynatıcı Google metin konuşma talkback falan yani

hem şarj hem performans 4.1.2 de custom kernel yüklü bende 1.2ghz hızında çalışıyor 4.4.2 de 1.4ghz hızında oc ile ama 4.1.2 bin kat daha iyi
Bende 4.4.2 de mecbur kernel kurdum acayip kastirmisti. :kotu:

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bende 4.4.2 de mecbur kernel kurdum acayip kastirmisti. :kotu:
discovery 2 için root videosu yüklüyom youtuba konuma eklicem linki bide kendi tabletimden video çektim kısa onuda buraya eklicem karanlık olduğundan tam kullanamadım ama sadece gösteriş amaçlı yan 4.1.2 mükemmel çalışıyor

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
discovery 2 için root videosu yüklüyom youtuba konuma eklicem linki bide kendi tabletimden video çektim kısa onuda buraya eklicem karanlık olduğundan tam kullanamadım ama sadece gösteriş amaçlı yan 4.1.2 mükemmel çalışıyor
Romların kullanımı performansı ve kurulumu ile ilgili video çekebilirmisin?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Romların kullanımı performansı ve kurulumu ile ilgili video çekebilirmisin?
bende şuan internet yok cafe gibi biyerden çekiyorum o da yavaş ama benim sana önerim bütün romları denedim rockketab 3.1 ve blackhwak kernel 2.1 yükle greenşfy ile uygulamaları uyut sistem v.s dur bakayım bi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom videosu değil bunlar ama daha önce eklemiştim ben werewolf kernel v003 kullanıyorum önemli uyarı v003 kullanmak isteyenlere mesela sizde black kernel 2.1 kurulu gr8nole nin bi konusu powerdeamon bilmemne burdada paylaşmıştım system/etc/ iki dosya var işte bu adda konuda yazıyor zaten onları sil cen gr8nole nin disable zipin içindekileri yapıştırcan sonra v003 flashlayabilirsiniz böyle yapmassanız tablet donar reset atar powerdemoan dosyaları dediğim bu değiştirmeyince böyle oluyor önceden eklemiştim videoyu değiştirince sorun yok ama
kendi tabletimden video kısa karanlık olduğundan tam göremedim dokunamadım yani neyse :
@teknolojibaronu

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt