Strateji Nokia 500 Angry Birds Seasons v2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Angry Birds Seasons v2.2
Nokia 500 için özel olarak yapılmış Angry Birds Seasons oyunu.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ByEmre221, Darqos ve cman

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok :tşk:

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hocam bu oyun yüklenirken "Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" diye hata veriyor bende, bilgine.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi

onur-burak

Üye
güncelleyip atın şu oyunları

ByEmre221

ByEmre221

Üye
:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::spr:spr:spr:spr:spr

55EnGizli

Üye
lütfen yeni link aradığım oyun bu

tupyupp

tupyupp

Üye
N8 de çalışmaz mı? Bi de indiremedim eklenti olursa iyi olur

tupyupp

tupyupp

Üye
Ben beceremedim n8 için sadece kurup çalışanini, bütün sezonları kurmami istiyor o da 100 küsür mb

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben nasıl olsa mediafire hesabımda var diye silmiştim telefondan,dosya hala hesabımda ama erişilemiyor uygun bi zamanda düzeltmeye çalışacağım :)
Aslında sorun sadece mobil kullananlarda çıkıyor olabilir,bilgisayarı olan bilgisayardan indirip deneyebilir bende sürekli synı sayfaya dönüyor herkesde aynı sanırım
Ben beceremedim n8 için sadece kurup çalışanini, bütün sezonları kurmami istiyor o da 100 küsür mb
sis paketini sis contents ile parçalayıp -varsa-sis paketlerini her oyun için tek parça yapabilirsin :)
yani mesela abcd oyunları var pakette,a yı bırakıp bcd yi silip b yi bırakıp acd yi silip o şekilde :)
Tabi pc kullanıyorsan :D

tupyupp

tupyupp

Üye
anlamadım :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
Tamam madde madde anlatıyom ama paket tek parçaysa hiçbi şeye yaramaz :D
pcden Sis contents ile angry birds (100 mb falan dediğin)açıyosun sağ tarafta paketler olacak oraya gir mesela 5 paket var diyelim, a b c d e olsun paketlerin adları :)
a yı tek başına yüklemek istiyorsan bcde yi silip kaydedersen a tek kalmış olur :D
hepsi için bunu yaparsın,istediğini yükler oynarsın :disko:
:D

tupyupp

tupyupp

Üye
Tamam madde madde anlatıyom ama paket tek parçaysa hiçbi şeye yaramaz :D
pcden Sis contents ile angry birds (100 mb falan dediğin)açıyosun sağ tarafta paketler olacak oraya gir mesela 5 paket var diyelim, a b c d e olsun paketlerin adları :)
a yı tek başına yüklemek istiyorsan bcde yi silip kaydedersen a tek kalmış olur :D
hepsi için bunu yaparsın,istediğini yükler oynarsın :disko:
:D
zaten tek tek olmasından şikayetçiyim :D Oynayabilmek için tüm sezonlari kurmami istiyor :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Maalesef öyle bir sıkıntı vardı, evet.

Üst Alt