Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Gelen kişiler neden sonrasında güncelleme var mı yok mu taraması yaptınız mı, Tarattıysanız ve varsa neden güncelleme yapıp yapmadığnızı yazmıyorsunuz? Hadi güncelleme maili geldi, sonra tarattınız ve var. Yaptınız. Yaptığınız güncelleme yeni mi eski mi karşılaştırabilmemiz için versiyon numarasını neden yazmıyorsunuz da sadece mail geldi mi gelmedi mi diye uğraşıp duruyorsunuz boşu boşuna anlamadım yani :D

Abi öncelikle oturabileceğim bir yere geç. Sonra sakince otur ve yazdığını anlamaya çalış :ehe
Sakin abicim. Sana ne yapıyorlar, sen ne yapıyorsun anlamadım ama okuduğumda aman tanrım didim. Anladığım kadarıyla yeni bir şey var mı diye sorumuşsun yok ama. Gelse söylerler zaten :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yok yeni bir şey var mı diye sormadım. Hani ben tahmin edebiliyorum da edemeyenler olur. :sirit:
Şimdi ben desem ki "bana mail geldi, güncelle diyor mailde" desem ve böylece bıraksam. Burda ortalık birbirine girer :kop2:
Ne gelmiş, niye gelmiş, kim gelmiş, gdr 2 mi gelmiş, ön izleme mi gelmiş, denim aldım, yok o denim değil hata, hata değil yeni geldi, yok gelmedi cyan o cyan. Abi bana black güncellemesi geldi yüklim mi? ... Ehehee
Burası Windows Phone forumu. Burada insanlar heyecanlı. Macera, aksiyon, gerilim, bilimkurgu, aşk herşey var burada.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ceza87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Mail gelmedi bana umurumda da değil telefonum dan memnunun sonuçta yeni gelecek güncellemeleri alacağım hemde hayatın pahalı olduğu şehirde bedava:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resmi olarak ilk kez "çok yakında" ibaresiyle Lumia Denim güncellemesi hakkında açıklama yapıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Testlerden ve operatör olaylarından sonra yakında güncelleme yayınlanacaktı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, Murat Alper ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Tahminen aralık sonuna kadar tüm cihazlara gelir

PureFood

PureFood

Üye
İkinci Cyan faciası olacak gibi, ekstradan bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Rainesto
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha şimdiden çok yakında diyorlarsa gelmesi bir kaç ayı bulur. .s

• Beğen
Tepkiler: versino2
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Biz de bu sırada yeni Lumiaları bekleyelim :tebessüm:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yeni Lumialar gelse ne olcakki :) ? mağaza gelişmedikten sonra hiç bişey olmaz
Mağaza benim pek kriterim değil. İstediğim her şey şu an mağazada var. Android'ten çok çektim ve hâlâ çekiyorum. Her şey özgürlük değil :) Kullandığım cihaz da son sürüm Android ve üst model ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı, suyunsesi ve 1 kişi daha
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Amberden beri adam gibi güncelleme gelmedi gelceğinide sanmıorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben ara guncellemeden bahsedıorum cyan denım felandan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mağaza benim pek kriterim değil. İstediğim her şey şu an mağazada var. Android'ten çok çektim ve hâlâ çekiyorum. Her şey özgürlük değil :) Kullandığım cihaz da son sürüm Android ve üst model ;)
bu senin fikrin saygı duyarım tabiiki ama kullanıcıların %99 u mağazaya bakıyor,iOS ve Android işletim sistemlerini bu kadar yüksek seviyeye çıkaran en büyük kriterlerden biri mağazadır

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bu senin fikrin saygı duyarım tabiiki ama kullanıcıların %99 u mağazaya bakıyor,iOS ve Android işletim sistemlerini bu kadar yüksek seviyeye çıkaran en büyük kriterlerden biri mağazadır
Evet öyleydi bende de en başta ama hepsini kullandıktan sonra fark ettim bunu :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam telefon çıksa bile Türkiye'deki fiyatlarda düşüş bile olmuyor yada fazla birşey etkilemiyor.Telefon çıksa bi işimize yaramıyor(kullanmadıkça boşuna seviniyoruz).Ama mağaza ise kullandığımız birşey istediğiniz programlar var bende mağazaya takılan biri değilim ama kullandığım programların bile sorunsuz çalışmaması sıkıntısı(gerçi bu artık pek rastlanmıyor) veya diğer platformlardan versiyon olarak özellik olarak geride olması güncellemenin ise aylar sonra gelmesi insanın canını sıkıyor şahsen... :) Telefon yerine güncelleme işini hızlandırsalar daha iyi olacak sürekli tavuğun yumurta çıkarması gibi telefon çıkarıyorlar :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Evet öyleydi bende de en başta ama hepsini kullandıktan sonra fark ettim bunu :)
yine aynı yere geliyorum :) sen böyle düşünüyosun fakat geri kalan kesim uygulama istiyor uygulamada olmadığı için kimse lumia almıyor,izmir de şu ana kadar en fazla 50 kişi de Lumia görmüşümdür

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
yine aynı yere geliyorum :) sen böyle düşünüyosun fakat geri kalan kesim uygulama istiyor uygulamada olmadığı için kimse lumia almıyor,izmir de şu ana kadar en fazla 50 kişi de Lumia görmüşümdür
Kardeşim eminim ki %1 kadar az değilizdir. Benim ve çevremdeki birçok arkadaşımın kriteri mağaza değil sistem stabilitesi, malzeme kalitesi ve tabiki güvenlik.

Bende izmirdeyim ve benim iş yeri biraz kalabalık. Sadece burada 15 arkadaşım ve ben lumia kullanıcısıyız.
Çankaya iletilimciler çarşısının ordaki telefınculara da baksan "turkiyede en çok burada mı lumia satılıyor " diye merak edebilirsin. O rengarenk vitrinler gerçekten çok hoş ve insanı lumia kullanmaya teşvik ediyor :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Kasım bitti sayılır daha denim bekliyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Denim mevcut tüm cihazlarda aptX ses akışı codec'ini aktif hale getirecek.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, caner1010 ve skynet

Üst Alt