Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Öğleden önce lumia cyan yazıyordu ama teli sıfırladıktan sonra lumia denim yazıyor
Orasını bilemem

Neyi bilemezsin ben sana yayınlanmadı diyorum sen illa ben de lumia denim yazıyor diyorsun . Açıklıyorum hala niye üsteliyorsun ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Öğleden önce lumia cyan yazıyordu ama teli sıfırladıktan sonra lumia denim yazıyor
Orasını bilemem
işte pfd yüklü ve aktif iken cyan yazıyor ama sen teli sıfırlamışsın pfd gittiği için yazılımsal bir hatadan dolayı denim yazıyor. pfd'yi geri yükle aktif et tekrar cyan olacaktır (doğrusu da o)

og1907

og1907

Üye

Az önce bana gelen e postada cyanı güncelleyin denim çok yakında yazıyordu.

skynet

Üye
Evet bana şimdi geldi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cyan'ın neyini güncelleyecekmişiz ki? Biz ön izleme sahibi kullanıcılar Denim'in dibine kadar dayandık (güncelledik) zaten. Yine de bir güncelleme kontrolü yaptım tabi ama telefonum ben güncelim hatta "ben dönyanın en göncel telefonuyam" dedi.

• Beğen
Tepkiler: beats, ogzhnoTr, dakamon ve 1 kişi daha
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bana güncelleme gelmiş, güncelledim değişiklik olarak "yazılım güncelleme" kısmında saat seçebiliyorsun.

dakamon

dakamon

Üye
Denimde acaba 820 de farkedilecek kamera geliştirmesi olacakmı bunu merak ediyorum bide lumia camera nın yeni yeteneklerini test etmek istiyorum. Umarım update 2 de daha fazla apı geliştiricilere açılır. Mesela şu glance ekranına erişimin verilmesi lazım hava durumu uygulamasında olduğu gibi başka uygulamalarda bu izni alması lazım.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İnşallah dediklerin olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu konuyu ilk defa görüyorum "yeni mesajlar" kısmında hiç görmedim :( eskiden yeni konu açılırdı, her gördüğümde heyecanlanırdım ama mevcut konunun altında da olmuyor ki eskisi gibi .s
O konu 13 kasımda açıldı yeni zaten :)

braayn

braayn

Üye
banada mail geldi heyecanlandım acaba L1520 ile 930 sahiplerinemi mail geldi

og1907

og1907

Üye
banada mail geldi heyecanlandım acaba L1520 ile 930 sahiplerinemi mail geldi
Sadece bu modeli kullanlara gelmemiştir çünkü ben 1320 kullanıyorum.Ancak ilk denim güncellemeleri söylediğin modellere gelecekmiş diğer modellere ise 2 ay içerisinde sırayla gelecek deniyor.

versino2

versino2

Üye
Banada geldi telefon 925

Rainesto

Rainesto

Üye
920 de ana hesap 620 de yan hesap olan mail adresime birşey gelmedi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gelen kişiler neden sonrasında güncelleme var mı yok mu taraması yaptınız mı, Tarattıysanız ve varsa neden güncelleme yapıp yapmadığnızı yazmıyorsunuz? Hadi güncelleme maili geldi, sonra tarattınız ve var. Yaptınız. Yaptığınız güncelleme yeni mi eski mi karşılaştırabilmemiz için versiyon numarasını neden yazmıyorsunuz da sadece mail geldi mi gelmedi mi diye uğraşıp duruyorsunuz boşu boşuna anlamadım yani :D

Üst Alt