Tavsiye TELEFON ÖNERİSİ

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
TELEFON ÖNERİSİ
Merhaba Arkadaşlar
Kendim xperia z2 kullanıyorum kardeşime'de telefon almak istiyorum.Bütçem 750 TL max.
Ben T50 almayı düşünüyordum fakat 16 gb hafızanın haricinde sd card kullanılamadığını öğrendim ve T50'den vazgeçtim.Bana önerebileceğiniz telefon var mı?
Bu arada vereceğiniz öneriler paralel ithalat olursa sevinirim.Çünkü arada dağlar var distribütör firma ile paralel ithalatçı arasında.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zenfone 5.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
t50 den özellikler düşük gözüküyor ama tabi telefonda hızı arayüz belirliyor birazda.
Sence tüm oyunları rahatlıkla açarmı zenfone 5 yani ben 2 sene en azından takılmadan herseyi açsın istiyorum telefon ne dersin kardeşim bu konu hakkında.......

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
t50 den özellikler düşük gözüküyor ama tabi telefonda hızı arayüz belirliyor birazda.
Sence tüm oyunları rahatlıkla açarmı zenfone 5 yani ben 2 sene en azından takılmadan herseyi açsın istiyorum telefon ne dersin kardeşim bu konu hakkında.......
Çok yüksek grafikli oyun oynamayacaksan sıkıntı çıkarmaz. Burda kimse 2 yıl kasmaz diye garanti veremez. Oyun üreticilerin yaptığı oyunlarda kullanılan grafik motoruna da bağlı bu biraz. Lakin ben Zenfone 5'in 2 yıl idare edebileceği kanısındayım. Android 5.0'ı alması da Zenfone 5 dememde büyük bir etken.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Çok yüksek grafikli oyun oynamayacaksan sıkıntı çıkarmaz. Burda kimse 2 yıl kasmaz diye garanti veremez. Oyun üreticilerin yaptığı oyunlarda kullanılan grafik motoruna da bağlı bu biraz. Lakin ben Zenfone 5'in 2 yıl idare edebileceği kanısındayım. Android 5.0'ı alması da Zenfone 5 dememde büyük bir etken.
çok yüksek grafikli oyun derken kardeşim mesela bende xperia neo vardı ben onda 30fps yakın nova 3 oynuyordum.Yani kısaca her oyunu kasmadan su an olan oyunlar için söylüyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
çok yüksek grafikli oyun derken kardeşim mesela bende xperia neo vardı ben onda 30fps yakın nova 3 oynuyordum.Yani kısaca her oyunu kasmadan su an olan oyunlar için söylüyorum.
PowerVR SGX Gpu'ları genelde iPhone kullanıyor. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. PowerVR SGX544 MP2 yeterli bir Gpu bence.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
PowerVR SGX Gpu'ları genelde iPhone kullanıyor. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. PowerVR SGX544 MP2 yeterli bir Gpu bence.
İşte bende bilmediğim için :) iphone da kullanılıyorsa o zaman sıkıntı yok peki zenfondaki gpu iphone hangi modelinde var 4s te ki mi?
Birde aslında kafama takılan zenfone 5 teki işlemci çift çekirdek ve frekansı düşük.
birde discovery 2 hakkında ne düşünüyorsun.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İşte bende bilmediğim için :) iphone da kullanılıyorsa o zaman sıkıntı yok peki zenfondaki gpu iphone hangi modelinde var 4s te ki mi?
Birde aslında kafama takılan zenfone 5 teki işlemci çift çekirdek ve frekansı düşük.
birde discovery 2 hakkında ne düşünüyorsun.
Discovery'de Mediatek'in işlemcisi var. Kağıt üzerinde güzel gibi gözüküyor. Mahalleden bir tanıdığa aldırdım. Pek memnun değilim demişti.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
başka ön
Discovery'de Mediatek'in işlemcisi var. Kağıt üzerinde güzel gibi gözüküyor. Mahalleden bir tanıdığa aldırdım. Pek memnun değilim demişti.
başka önerebilceğin telefon varmı en azından 2 3 seçenek olsun sunayım kardeşime o seçsin :))

Invoke

Invoke

Üye
Zenfone 5.

0MG90

0MG90

Üye
Cpu'su benim iPad2'den bir adım öndeymiş. Grafiklerden çok şey bekleme Zenf5 alacaksan.

Invoke

Invoke

Üye
O fiyata alabileceğin sıfır ürünler arasında en mantıklılarından ikisi Moto G ile Zenfone 5.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Furkan Emekli
98farom98

98farom98

Üye
Benim önerim Moto G yada Zenfone 5

furkankaya559758

Üye
Asus Zenfone 5 ya da büyük gelmezse 6 öneririm.

caps6

caps6

Üye
Zenfone 5 mediamarkta 649 lira fiyatına göre ugyun bir telefon.Zenfone olmazsa paralel ithalat g2 mini bakabilirsin.Moto G tavsiye ederdim ama fiyatları bu aralar çok arttı.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar

baldik38

Üye
mototola moto g iyi ama sd kart yok. zenfone 6 öneririm 50 tl artırman lazm bütce ama zenfone 5 de cok ısınıyomus ben zenfone 6

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
mototola moto g iyi ama sd kart yok. zenfone 6 öneririm 50 tl artırman lazm bütce ama zenfone 5 de cok ısınıyomus ben zenfone 6
zenfone 6 çok büyük moto g ninde sd kartı yoksa t50 den farkı yoq çünkü ben t50 den o yüzden vazgeçtim.Zenfone 5 de ısınıyosa telefon almayalım o zaman :))) başka telefon yokmu yaw 750 TL ye kadar.....

baldik38

Üye
zenfone 6 çok büyük moto g ninde sd kartı yoksa t50 den farkı yoq çünkü ben t50 den o yüzden vazgeçtim.Zenfone 5 de ısınıyosa telefon almayalım o zaman :))) başka telefon yokmu yaw 750 TL ye kadar.....
haklısın bende senle aynı durumdayım. alamadım bi tel .s.s 850 ye s3 neo al o zmn .d

Takipçi Satın Al

Üst Alt