oyun 64 bit istiyor kardeşim ben açacağını sanmıyorum ama dene birşuan bende cod ghost kurulu mesut kardeş bi link atarmısın burdan ya da özelden hiç atmaya gerek yok o zaman format![]()
gpuz programını kullanarak bakabilirsin kardeşim ya da amd vision varsa orada da yazabilir2. ekran kartı derken nerden bakılıyor![]()
128 bit derken 128 bitli sistemi de kurabiliyormuyum?Tamam kardeşim tek ekran kartın var. 128 bit olması gayet güzel olmuş. Tek sıkıntın çekirdek hızının düşük olması ama pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fakat dediğim gibi son çıkan oyunları oynarken biraz kasmalar olabilir. Onun dışında gayet kullanışlı şu an cod ghost u oynarsın rahat rahat
Yok hayır bak şimdi sana güzelce anlatayım genelde ekran kartlarını bu şekilde tanımlarlar. Şimdi 64 bit ile 128 bit ekran kartları düşün. 64 bit olan tek yönlü yol gibidir aynı anda giden araba sayısı azdır ama 128 bir ekran kartı çift otoban gibidir. Aynı anda daha fazla veri aktarımı olur. Yani şu an seninle aynı özelliklere sahip 64 bitlik ekran kartına göre iki kat daha hızlı çalışıyor. Ayrı bir sistem kurmana gerek yok sadece sürücün güncel olsun yeter128 bit derken 128 bitli sistemi de kurabiliyormuyum?