64 bit varmı bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
64 bit varmı bakın
Arkadaşlar 2 ay önce cod ghost indirdim ama çalıştırmadı 32 bit işletim sistemim var.Ama win8 64 bit format cdim var eğer atarsam 64 olurmu yani 64 gösterirmi şu fotoyu da atamda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Call Of Duty Ghost u çalıştırmaması normal çünkü en az 64 bit gereklidir. Neden diye soracak olursan sistem minimum özelliklerinde 4 gb ram istiyor fakat eğer sistemin 32 bit olursa 3.700 üzeri ram boşta kalıyo yani kullanamıyorsun. Şimdi bu sisteminle sen 32 bit kullanıyorsan gerçekten yazık ediyorsun bu güzelim sisteme. Acilen windows 8.1 e geç derim. Aradaki farkı gani gani görürsün :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende şaşırdım crysis 3 ü filan maksimumda oynuyorum bi baktım ghost çalışmadı netten arastırdım 64 bit istiyor bende 32 bit oldugunu biliyorum ama 64 bit destegi varmı onu sormak icin konu actım.win8 64 bit cdsi var zaten bende olmazsa onu kurarım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim her türlü sisteme 64 bit kurabilirsin mantığı 4 gb üstü ramı kullanabilmektir. Yani elinde 4 gb üzeri ram varsa 64 bit kurabilirsin demektir. Hiç düşünme kur gitsin

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
32 bit 64 bit farkı ne peki oyunlarda filan fps artısı görülürmü pek anlamıyorum toplama yaptırdım adama 4-5 yılda çıkabilecek oyunları kaldırsın dedim bu sistemi verdi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim ana ekran kartın hangisi bilmiyorum ama eğer 6570 ise biraz zor götürür seni o kadar. Fps genellikle ekran kartına bağlıdır

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
alalı 2 yıla yaklaştı 2 sene ömrü kaldı işte :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu senenin oyunları olan far cry 4, assasins creed unity ve cod de sıkıntı yaşarsın ama kardeşim :D Yani 2 de kalmadı bikaç ay kaldı.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ne yapak şimdi pc yi mi atalım :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
nette arayarak 32 bit sistemin 4 GB üstü RAM kullanılması sağlanabiliyor, ama 64 bit kurulması iyi olur

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şuan bende cod ghost kurulu mesut kardeş bi link atarmısın burdan ya da özelden hiç atmaya gerek yok o zaman format :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İkinci ekran kartın yok mu kardeşim?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
2. ekran kartı derken nerden bakılıyor :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tamam kardeşim tek ekran kartın var. 128 bit olması gayet güzel olmuş. Tek sıkıntın çekirdek hızının düşük olması ama pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fakat dediğim gibi son çıkan oyunları oynarken biraz kasmalar olabilir. Onun dışında gayet kullanışlı şu an cod ghost u oynarsın rahat rahat

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim tek ekran kartın var. 128 bit olması gayet güzel olmuş. Tek sıkıntın çekirdek hızının düşük olması ama pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fakat dediğim gibi son çıkan oyunları oynarken biraz kasmalar olabilir. Onun dışında gayet kullanışlı şu an cod ghost u oynarsın rahat rahat
128 bit derken 128 bitli sistemi de kurabiliyormuyum?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
128 bit derken 128 bitli sistemi de kurabiliyormuyum?
Yok hayır bak şimdi sana güzelce anlatayım genelde ekran kartlarını bu şekilde tanımlarlar. Şimdi 64 bit ile 128 bit ekran kartları düşün. 64 bit olan tek yönlü yol gibidir aynı anda giden araba sayısı azdır ama 128 bir ekran kartı çift otoban gibidir. Aynı anda daha fazla veri aktarımı olur. Yani şu an seninle aynı özelliklere sahip 64 bitlik ekran kartına göre iki kat daha hızlı çalışıyor. Ayrı bir sistem kurmana gerek yok sadece sürücün güncel olsun yeter :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Takipçi Satın Al

Üst Alt