Aliexpress Kart bıçak

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Aliexpress Kart bıçak
Merhaba arkadaslar bazi arkadaslar merak etmisti almak istiyolardi urun bugun geldi elime video cektim kusurum olduysa affola Kart bıçak (Cardsharp) Maxicep:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, ahmetkartal ve Invoke

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bundan bende de var 5 liraya bir türk sitesinden almıştım :D Manyak bişey ama keskin de :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bundan bende de var 5 liraya bir türk sitesinden almıştım :D Manyak bişey ama keskin de :D
Aynen baktim gitti gidiyorda falan en ucuz 5.60 ama kargoda iduyoruz 11 e geliyo bu 3.90 a fapan geliyo bazi arkadaslar alacakti cesaret edemedi urun gelince bi incele demislerdi o yuzden hazirladim ben begendim yani

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben alalı 6-7 ay oluyor keşke haberim olsaydı ben çoktan incelerdim :D Ben de gayet memnunum Her daim cüzdanımda vallaha :D

The SLayeR

The SLayeR

Üye
İyiymiş bi ara aklımdaydı ama avmlere girerken sıkıntı olurmu

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İyiymiş bi ara aklımdaydı ama avmlere girerken sıkıntı olurmu
yok sıkıntı olmadı hiç hem cüzdanın içine bakma yetkileri yok olsa bile kart gibi duruyor kart sanıyorlar. Havaalanında bir kere tereddüt ettim. Bulurlarsa unutmuşum diyecektim. Cüzdanı bırakıp geçtiğimde sorun olmadı hiç

The SLayeR

The SLayeR

Üye
yok sıkıntı olmadı hiç hem cüzdanın içine bakma yetkileri yok olsa bile kart gibi duruyor kart sanıyorlar. Havaalanında bir kere tereddüt ettim. Bulurlarsa unutmuşum diyecektim. Cüzdanı bırakıp geçtiğimde sorun olmadı hiç
Vay iyiymiş ya :) alayım bende gerçi sinirli bi insanım diye kesici delici taşımıyorum ama neyse :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok sinirli insan taşıyınca daha bi kendini tutuyor :D Kendimden biliyorum :D Sinirlenince neler yapacağını bilen bir insan kendine daha çok hakim olabiliyor :D

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yok sinirli insan taşıyınca daha bi kendini tutuyor :D Kendimden biliyorum :D Sinirlenince neler yapacağını bilen bir insan kendine daha çok hakim olabiliyor :D
Anlık snir var bendede o an düsünemem çok delleninnce :) nyse sen hangi türk sitesinden aldın kardeşim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Fiyatı az olduğu için siteye güvenmeden aldım açıkcası kardeşim ama hiçbir sorun çıkmadı. hergünyeni.com diye bir site işte

The SLayeR

The SLayeR

Üye
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ne demek kardeşim ama bunun dış tarafı plastik. Metal olanları var ebay veya aliexpress de. Onları da gözden geçir derim
Yurtdışından almıcam kılıf aldm bi ay oldu hala bekliyom :) nyse bi bakim ayrıntlı o zaman

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Metal olanini gorsem onu alirdim :D

muhsin15

muhsin15

Üye
enteresan bişey miş

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
video için teşekkürler.
bu bıçağın kullanım amacı ney bende almayı düşünüyorum ama çakamadım hala :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Çok değişik bir şey ama kullanım amacını bende anlayamadım :hmmm

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt