Aynen baktim gitti gidiyorda falan en ucuz 5.60 ama kargoda iduyoruz 11 e geliyo bu 3.90 a fapan geliyo bazi arkadaslar alacakti cesaret edemedi urun gelince bi incele demislerdi o yuzden hazirladim ben begendim yaniBundan bende de var 5 liraya bir türk sitesinden almıştımManyak bişey ama keskin de
![]()
yok sıkıntı olmadı hiç hem cüzdanın içine bakma yetkileri yok olsa bile kart gibi duruyor kart sanıyorlar. Havaalanında bir kere tereddüt ettim. Bulurlarsa unutmuşum diyecektim. Cüzdanı bırakıp geçtiğimde sorun olmadı hiçİyiymiş bi ara aklımdaydı ama avmlere girerken sıkıntı olurmu
Vay iyiymiş yayok sıkıntı olmadı hiç hem cüzdanın içine bakma yetkileri yok olsa bile kart gibi duruyor kart sanıyorlar. Havaalanında bir kere tereddüt ettim. Bulurlarsa unutmuşum diyecektim. Cüzdanı bırakıp geçtiğimde sorun olmadı hiç
alayım bende gerçi sinirli bi insanım diye kesici delici taşımıyorum ama neyse 
Anlık snir var bendede o an düsünemem çok delleninnceYok sinirli insan taşıyınca daha bi kendini tutuyorKendimden biliyorum
Sinirlenince neler yapacağını bilen bir insan kendine daha çok hakim olabiliyor
![]()
nyse sen hangi türk sitesinden aldın kardeşimTamam kardeşim duruyosa bende alim bitane eyvallahFiyatı az olduğu için siteye güvenmeden aldım açıkcası kardeşim ama hiçbir sorun çıkmadı. hergünyeni.com diye bir site işte
Ne demek kardeşim ama bunun dış tarafı plastik. Metal olanları var ebay veya aliexpress de. Onları da gözden geçir derimTamam kardeşim duruyosa bende alim bitane eyvallah
Yurtdışından almıcam kılıf aldm bi ay oldu hala bekliyomNe demek kardeşim ama bunun dış tarafı plastik. Metal olanları var ebay veya aliexpress de. Onları da gözden geçir derim
nyse bi bakim ayrıntlı o zamanTamam kardeşim ama her türlü gideri varYurtdışından almıcam kılıf aldm bi ay oldu hala bekliyomnyse bi bakim ayrıntlı o zaman
Ara internette belki denk gelirsin kardeşimMetal olanini gorsem onu alirdim![]()

Powerbankmi olsam ne alsam ariyorum biseylerAra internette belki denk gelirsin kardeşim