serdar431
Üye
direk yukle olur ama once efs yedegini alHocam bir sorum olacak. Benim s3 şuan 4.1.2 sürümde. Bu romu yüklemek için ilk 4.3 stock romu yükleyip üstüne mi yükliycem yoksa direk yüklesem olur mu ? Cihazım rootlu
direk yukle olur ama once efs yedegini alHocam bir sorum olacak. Benim s3 şuan 4.1.2 sürümde. Bu romu yüklemek için ilk 4.3 stock romu yükleyip üstüne mi yükliycem yoksa direk yüklesem olur mu ? Cihazım rootlu
direk yukle olur ama once efs yedegini al
flash player yukleyince calismasi lazim.Hocam bu roda flas destegi yokmu videoları acmıyir flash yükledim genede calısmadı
konu sahipsiz kalmadi bir süre internet sorunum vardi. sorununuz nedir?Konu sahipsizmi kaldı niye cevap verilmiyor ?
açılabilir tarayici çalışıyor sikinti yok. flash player olarak sendekini sil bunu yükle telefonu yeniden başlat gostermesi lazim.Flash videoları acmıyor yukledim genede acılmadı senin kullandıgın bir flas linki varsa verebilirmisin sana zahmet birde açılabilir tarayıcı bur türlü acılmadı onun ayrı bir dosyası varda verebikirmisin flaslasam ?
kulaklik sayfasi ne oluyor onu anlamadimKulaklığı takınca ana ekranda kulaklık sayfası eklenmiyo ya buna bi çözüm var mı şu soruya yanıt yok mu ?
onun ekstra bir dosyasi yok calisiyor o normalde. varsayılanlarda daha ince internet icin baska birseyi her zaman diye sectiysen o yüzden acilir tarayici acilmaz. varsayilanlari sil tekrar deneTeşekkür ederim calıstı flash ama bu acılabilir pencereyi acılmadı bir türlü onun dosyası mevcutmudur sende kardes
kulaklik kullanmadigim icin hic karsilasmadim bilmiyorum malesefHani kulaklık takınca ana ekranda bi ekran daha geliyorya onu diyorum
v2 icin oyle bir fix yok. ama 5.1 versiyonunu yükleyebilirsin. bu arada stock kernel ile kullaniyorsan boeffla kernel yukleyip birde oyle dene.Serdar hocam benim eski cihazda v2 kurulu suan abim kullanıyor. Az önce video player dan screen morning i denedim fakat televizyon u görmüyor. Başka cihazlar görüyor.
Acaba bu sorun bende mi var yoksa v2 için screen morning fixi var mı?
Stock kernel hocam suan hersey süper telefonda abim öyle diyor en azından benim kullandığım zaman da stabildi.v2 icin oyle bir fix yok. ama 5.1 versiyonunu yükleyebilirsin. bu arada stock kernel ile kullaniyorsan boeffla kernel yukleyip birde oyle dene.