Öneri nokia lumia 1520 cam.

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 1520 cam.

arkdaşlar yolda giderken teledon pantolona çarptı ve elimden düştü parke taşaına ama nokianın verdiği kılıf taklı iken şimdi servise versem kaç para ister yada gidip telefon sigortası mı yaptırmalıyım..aklımdan geçen sigorta ama telefonu aldığımda yaptırmamıştım bişi olmaz korurum diye oldu işte düşebiliyor ama şimdi telefonu sigortatıp yaptırmak istiyorum telefonu alalı 6 ay olmak üzere sigorta olur mu olmaz mı ne yapmalıyım

luckysleven

luckysleven

Üye
Telefonu gormeden sigorta yapmazlar

furkankaya559758

Üye
Sigorta ilk aldığında yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca o çatlağı gördükten sonra sigorta yapmazlar.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Sigorta ilk aldığında yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca o çatlağı gördükten sonra sigorta yapmazlar.
dostum çatlak öyle çok gözle gorunmıyor dikkatli bakması lazım... Benimki 6 ay oldu yapmazlar mı yimede sigorta

emz

emz

Üye
dostum çatlak öyle çok gözle gorunmıyor dikkatli bakması lazım... Benimki 6 ay oldu yapmazlar mı yimede sigorta

Sigorta için cihazın sıfır olması gerekiyor. Ayrıca garantilik bir olay olmamış. İyi bir para bayılman lazım sanırsam. Ama ekran orijinal gibi olamıyor hiç. Bir şansını dene. Fiyat iste.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu arada o sigorta denilen olay dusunuldugu gibi bir sey degil.. Hani gidip benim sigortam var gidin yapin diyemiyorsun. Sana 40 takla attirtiyorlar heleki catlaga patlaga yapabildikleri kadar yokus yapiyorlar. Sureyi uzatabildikleri kadar uzatiyorlar o sure icerisinde telefonsuz kalmanda cabasi. Ben sunu bilirim bu telefonlarin ekranini birak catlatmayi cizdirmemek lazim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sigorta için cihazın sıfır olması gerekiyor. Ayrıca garantilik bir olay olmamış. İyi bir para bayılman lazım sanırsam. Ama ekran orijinal gibi olamıyor hiç. Bir şansını dene. Fiyat iste.

Valla camım tuzla buz oldu değiştirdim eskisinden daha iyi oldu.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Evet hiç bir fark yok ama benim lumia 520 90 liraya yaptırdım nokia care de
dostum ben biraz araştırma yaptım lcd ekran ile dokunmatik aynı değişiyormuş yapışık olduğu için oda 400-600 tl arasında değişiyormuş..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1520 Ekran + dokunmatik panel 400-500 liraya mal olur gibime geliyor. Geçmiş olsun diyelim. Servise veriniz fiyat isteyiniz bence. Telefon kaskoları tırta bağlıyor bu tip sorunlar karşısında.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Ekran + dokunmatik panel 400-500 liraya mal olur gibime geliyor. Geçmiş olsun diyelim. Servise veriniz fiyat isteyiniz bence. Telefon kaskoları tırta bağlıyor bu tip sorunlar karşısında.
bi gondrlim bakalım ilk önce yarına teleservisi arayım bakalım ne kadar fiyat isteyecekler inrim yapacaklar mı bi sormak lazım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
dostum ben biraz araştırma yaptım lcd ekran ile dokunmatik aynı değişiyormuş yapışık olduğu için oda 400-600 tl arasında değişiyormuş..

Hayır benim sadece dokunmatik panel değiştirdim, yapışık olma durumu iphonelarda var sadece diye biliyorum

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Hayır benim sadece dokunmatik panel değiştirdim, yapışık olma durumu iphonelarda var sadece diye biliyorum
duyduğum bu aslında sadce dokunmatiği değiştirirlerde işlerine gelmiyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Iki tabaka var biri ust digeri alt panel. Ust ile alt paneli birbirinden ayirmak cok zor cunku saglam olan kisimda kiriliyor hemen. Ben 720 nin ekranini degistirdim ve adamlarin basinda durdum degisirken. En basta dediklerine inanmadim ama cat diye kirildi alttaki kisim .. Garantim olmasina ragmen 150 lira vermistim ozel bir servise suanda canavar gibi calisiyor. Nokia care de iki parca degisek demisti ama 280tl istemisti

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Iki tabaka var biri ust digeri alt panel. Ust ile alt paneli birbirinden ayirmak cok zor cunku saglam olan kisimda kiriliyor hemen. Ben 720 nin ekranini degistirdim ve adamlarin basinda durdum degisirken. En basta dediklerine inanmadim ama cat diye kirildi alttaki kisim .. Garantim olmasina ragmen 150 lira vermistim ozel bir servise suanda canavar gibi calisiyor. Nokia care de iki parca degisek demisti ama 280tl istemisti
bizim ekran ile dokunmatik pahalı dostum ya 400-600 arası internetten baktım 350 tl ve 450 tl ye var ama işte guvenemiyorum ki

luckysleven

luckysleven

Üye
bizim ekran ile dokunmatik pahalı dostum ya 400-600 arası internetten baktım 350 tl ve 450 tl ye var ama işte guvenemiyorum ki

Zaten parcayi ayri isciligi ayri yapma. Tanidigin bir yer varsa ikisinide o halletsin en azindan dukkan capinda garantin olur. Istanbuldaysan umraniyede var saglam bir yer ben orada yaptirdim. Umraniyede meydan gibi bir yer var orada bir hanin icinde .

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Zaten parcayi ayri isciligi ayri yapma. Tanidigin bir yer varsa ikisinide o halletsin en azindan dukkan capinda garantin olur. Istanbuldaysan umraniyede var saglam bir yer ben orada yaptirdim. Umraniyede meydan gibi bir yer var orada bir hanin icinde .
Ümraniye'de nerede varmış ben de öğreneyim bakarsın gün gelir benim de başıma gelirse...

luckysleven

luckysleven

Üye
Ümraniye'de nerede varmış ben de öğreneyim bakarsın gün gelir benim de başıma gelirse...

Umraniyede o meydan gibi yerde bir pasaj var hatta altinda hamam varmis onun ve o pasaja telefoncular pasaji derlermis. Onun icinden geciyorsun obur kapidan cikip saga donuyorsun zaten gorursun kocaman bir yer yaninda cay ocagi gibi birsey var zaten sorarsan gosterirler adamlar baya bir yere parca tedarik ediyorlar

Üst Alt