Sınav haftası :(

Sponsorlu Bağlantılar

tomm

tomm

Üye
Şu an dershanede 380 lerde takılıyoruz sınavda en az 410 almam lazım okulun kaç vereceğini bilmiyorum tutarsa 450 lik tıpa giderim tutmazsa mühendislik
hedef yüksek ama tuhaf olan durum ygs de çoğunlukla dershanede aldığın puanları alamiosun çoğunlukla altında kalio ona çok dikkat et 380 aliosun ygs de 350 ye bile düşebilir

0MG90

0MG90

Üye
Keşke bende gireydim Kpss'ye
Kimse bana demedi bu tarihte var diye, Ygs'ye hazırlanıyorum bakalım napıcaz

Anil-D

Anil-D

Üye
tom cevap vermedim özel soruma

0MG90

0MG90

Üye
hedef yüksek ama tuhaf olan durum ygs de çoğunlukla dershanede aldığın puanları alamiosun çoğunlukla altında kalio ona çok dikkat et 380 aliosun ygs de 350 ye bile düşebilir
Okul puanı da ekleniyor

Anil-D

Anil-D

Üye
kpss ye girseydim en azindan bir memur olurdum 3100 maas oh yasardim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bizim durumumuz değişik birde bize bir hak geldiydi bizim lise için lise 3'de kpssye girdiydik ben 2007 mezunuyum kazanan arkadaşlar mezun olunca başladılar

ModX

ModX

Moderator
kpss ne zaman :allalla:

Anil-D

Anil-D

Üye
2 sene sonra kpss ver

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haberleri dinlemiyorsunuz siz haa :sopa: sopa: haberlerde internette bas bas bağırıyorlar forumlarda bu son kpss diye artık üniden mezun olanlar herkes kendi bölümünden sözlü sına olacak diyorlar artık torpilmi devreye girer bilmiyorum :ehe

ModX

ModX

Moderator
haberleri dinlemiyorsunuz siz haa :sopa: sopa: haberlerde internette bas bas bağırıyorlar forumlarda bu son kpss diye artık üniden mezun olanlar herkes kendi bölümünden sözlü sına olacak diyorlar artık torpilmi devreye girer bilmiyorum :ehe
:ohannes: çok kötü bi durum

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Anil-D

Anil-D

Üye
haberler yalan yanlış is yapmaktan baska bisi bilmiyorlar

Anil-D

Anil-D

Üye
2 sene sonra kpss var memur baska yollu olunmuyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haberler doğru kaynak bakanlık kpssyi kaldırmanın hazırlıklarına başladı bile :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye

KPSS Yerine Bakanlıklar Kendi sınavını yapacak

Anil-D

Anil-D

Üye
ozamanda adam kayirma olucak şimdi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ModX

ModX