Alo_Azrail
Üye
4 de salıyorlar yav bugün bi dil anlatım ve din sınavı olduk çalıştığıma üzüldüm4de görecem ben seni![]()

4 de salıyorlar yav bugün bi dil anlatım ve din sınavı olduk çalıştığıma üzüldüm4de görecem ben seni![]()

lise sonmusun kardeşşSeneye göreceğiz bakalım nasılmis![]()
senin bölüm ne kardeşşBugün Mat vardı batırdım. Yarın da Tasarım Muhendisliğine giriş var. Ondan bir şeyler yapamazsam oleyim yani. Harbiden sandviç teoremi nedir arkadaş?![]()
Lise ilk okul olmuyor ki orta okul oluyor. Geçme notuda 50 ayriyeten üniversitede abim üniversite 3 okuyor. Eğer sınıfın genel durum 70 ustuyse geçme notu oluyor asil geçme notu 45. Cana bağlıuniversitede gecme notu 70 kardeşim ilkokul gibi dil yani
bizde 65 ama yinede yüksek sizde koşullu kaçtauniversitede gecme notu 70 kardeşim ilkokul gibi dil yani
can eski bir sistemLise ilk okul olmuyor ki orta okul oluyor. Geçme notuda 50 ayriyeten üniversitede abim üniversite 3 okuyor. Eğer sınıfın genel durum 70 ustuyse geçme notu oluyor asil geçme notu 45. Cana bağlı
senin dediğin durum çan bazı üniversitelerde çan olmuyo ve geçme notu sabit kalıyo bizde bir iki ders dışında geçme notu 65Lise ilk okul olmuyor ki orta okul oluyor. Geçme notuda 50 ayriyeten üniversitede abim üniversite 3 okuyor. Eğer sınıfın genel durum 70 ustuyse geçme notu oluyor asil geçme notu 45. Cana bağlı
Koşullu derkensenin dediğin durum çan bazı üniversitelerde çan olmuyo ve geçme notu sabit kalıyo bizde bir iki ders dışında geçme notu 65
Abimin okuduğu okulda varçan artik yok ayrıca 70 zor bir sey yani haksizlik gibi bisi
abin nerde okuyorAbimin okuduğu okulda var
Manisa iktisatabin nerde okuyor
bizim üniversitedeki sistemde 65 geçme notu 65 ile 50 arası koşullu 1 dersin koşulludaysa not ortalaman 2 ve 2nin üstündeyse o dersi geçiosun eğer altındaysa o dersten kaliosunKoşullu derken
muafdanmi bahsediyorsun anlamadimbizim üniversitedeki sistemde 65 geçme notu 65 ile 50 arası koşullu 1 dersin koşulludaysa not ortalaman 2 ve 2nin üstündeyse o dersi geçiosun eğer altındaysa o dersten kaliosun
kardeşş özele geç istersenmuafdanmi bahsediyorsun anlamadim