Sınav haftası :(

Sponsorlu Bağlantılar

tomm

tomm

Üye
üniversitedeki sınavları görseydin heralde buraya yazamazdın sınavlar başlio die

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Seneye göreceğiz bakalım nasılmis :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bugün Mat vardı batırdım. Yarın da Tasarım Muhendisliğine giriş var. Ondan bir şeyler yapamazsam oleyim yani. Harbiden sandviç teoremi nedir arkadaş? :(

tomm

tomm

Üye
Bugün Mat vardı batırdım. Yarın da Tasarım Muhendisliğine giriş var. Ondan bir şeyler yapamazsam oleyim yani. Harbiden sandviç teoremi nedir arkadaş? :(
senin bölüm ne kardeşş

Anil-D

Anil-D

Üye
universitede gecme notu 70 kardeşim ilkokul gibi dil yani

• Beğen
Tepkiler: tomm
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Toplam 6 dersim var daha bitmedi yav iki haftadi r sınava giriyoz :) bu hafta bi trafik kaldı
Trafik diye ders mi olur la o.O

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
universitede gecme notu 70 kardeşim ilkokul gibi dil yani
Lise ilk okul olmuyor ki orta okul oluyor. Geçme notuda 50 ayriyeten üniversitede abim üniversite 3 okuyor. Eğer sınıfın genel durum 70 ustuyse geçme notu oluyor asil geçme notu 45. Cana bağlı

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Lise ilk okul olmuyor ki orta okul oluyor. Geçme notuda 50 ayriyeten üniversitede abim üniversite 3 okuyor. Eğer sınıfın genel durum 70 ustuyse geçme notu oluyor asil geçme notu 45. Cana bağlı
can eski bir sistem

tomm

tomm

Üye
senin dediğin durum çan bazı üniversitelerde çan olmuyo ve geçme notu sabit kalıyo bizde bir iki ders dışında geçme notu 65

Anil-D

Anil-D

Üye
çan artik yok ayrıca 70 zor bir sey yani haksizlik gibi bisi

tomm

tomm

Üye
bizim üniversitedeki sistemde 65 geçme notu 65 ile 50 arası koşullu 1 dersin koşulludaysa not ortalaman 2 ve 2nin üstündeyse o dersi geçiosun eğer altındaysa o dersten kaliosun

Anil-D

Anil-D

Üye
bizim üniversitedeki sistemde 65 geçme notu 65 ile 50 arası koşullu 1 dersin koşulludaysa not ortalaman 2 ve 2nin üstündeyse o dersi geçiosun eğer altındaysa o dersten kaliosun
muafdanmi bahsediyorsun anlamadim

Üst Alt