Sınav haftası :(

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Lise sonda fazla çalışmana gerek yok :D (ygs hariç tabi)

tomm

tomm

Üye
Lise sonda fazla çalışmana gerek yok :D (ygs hariç tabi)
Türkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)

0MG90

0MG90

Üye
Türkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)
Aynen öyle

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Boşuna sözel okuyorsun
Soliom değil söylüyorum olacak :)

Anil-D

Anil-D

Üye
adam kisaltmayi seviyor

• Beğen
Tepkiler: tomm
Anil-D

Anil-D

Üye
hahahaha

tomm

tomm

Üye
Edion değil
Ediyorsun olacak :)
Evet gıcık olsun diye şey ettim :)
:DAmaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yok
evet.uçma zamanı geldi :)
Bakalım ilk senende kazanıcakmısın orası da var tabi

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
:DAmaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yok

Bakalım ilk senende kazanıcakmısın orası da var tabi
mecburum kazanmaya ikinci seneye bırakmayı hiç istemiyorum

@bluesky@

@bluesky@

Üye
Allah yardımcınız ola :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Şu an dershanede 380 lerde takılıyoruz sınavda en az 410 almam lazım okulun kaç vereceğini bilmiyorum tutarsa 450 lik tıpa giderim tutmazsa mühendislik

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ah gençler ah :ehe birde benim üniversitede okuduğum dersleri bilseniz anatomimi desem hücre kimyasımı desem yada patoloji mi virolojimi mikrobiyolojimi desem bunları hep lisede gördüm lise tabi veterinerlik lisesiydi simdi memurum 2 yıllık kendi bölümümü okuyorum ders çalışmak çok zor geliyor ya sınavlar :sirit: aralığın 6 v 7si napcam bilmiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
keske kpss ye girseydim

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt