Anil-D
Üye
hak geciyor iste böyle haksizlik heryerde esit olmaliydiManisa iktisat
hak geciyor iste böyle haksizlik heryerde esit olmaliydiManisa iktisat
Aynen öyle ve bence hepsinde geçme notu 50 olmalı 70 ya da 65 nedir ya çok yüksek rakamlar aslındahak geciyor iste böyle haksizlik heryerde esit olmaliydi
Türkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)Lise sonda fazla çalışmana gerek yok(ygs hariç tabi)
Aynen öyleTürkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)
Boşuna sözel okuyorsunTürkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)

arkadaş bunlara mı dikkat edion senBoşuna sözel okuyorsun
Soliom değil söylüyorum olacak![]()
Edion değilarkadaş bunlara mı dikkat edion sen

evet.uçma zamanı geldilise sonmusun kardeşş

Edion değil
Ediyorsun olacak
Evet gıcık olsun diye şey ettim![]()
Amaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yokBakalım ilk senende kazanıcakmısın orası da var tabievet.uçma zamanı geldi![]()
mecburum kazanmaya ikinci seneye bırakmayı hiç istemiyorumAmaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yok
Bakalım ilk senende kazanıcakmısın orası da var tabi
O zaman bursa dolasmayacaksin gidip soru çözmecburum kazanmaya ikinci seneye bırakmayı hiç istemiyorum

İnşallah kazanırsınmecburum kazanmaya ikinci seneye bırakmayı hiç istemiyorum
kafa dağıtma amaçlı kullanıyorum burayıO zaman bursa dolasmayacaksin gidip soru çöz![]()
zaten tek takıldığım yer burası.sosyal hayatım yok.televizyon da sadece güldür güldür izliyorum.geri kalan zamanım full soru çözme 
O zaman bursa dolasmayacaksin gidip soru çöz![]()
birde benim üniversitede okuduğum dersleri bilseniz anatomimi desem hücre kimyasımı desem yada patoloji mi virolojimi mikrobiyolojimi desem bunları hep lisede gördüm lise tabi veterinerlik lisesiydi simdi memurum 2 yıllık kendi bölümümü okuyorum ders çalışmak çok zor geliyor ya sınavlar
aralığın 6 v 7si napcam bilmiyorum