Telefon Tavsiyesi note 3 ile s5 takas ?

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
batarya benimkinle aynı saati aliyorsun hocam parmakla suyuda takmiyorum taplette 2side var kullanmadigimdan

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
batarya benimkinle aynı saati aliyorsun hocam parmakla suyuda takmiyorum taplette 2side var kullanmadigimdan
hiç kasmadan cihaz ortalama 6 saat alıyor parlaklık ful ses açık tassaruf kapalı kassam 8 9 saat alır :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam senin yanlisin var 45 dkda fulleniyor ayrica exynoslu dil

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam senin yanlisin var 45 dkda fulleniyor ayrica exynoslu dil

snapdrogon 801 ile pilleri aynı ayrıca kalan 15 dakikda %50 olması imkansız gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
hocam valla bizimki 45 dkda fulluyor bilemiyorum

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
S5 in hayirli olsun kardesim :) ama note serisinin ustune telefon tanimam. Ama bir sey diycem. Hani diyorlar ya telefonum hic kasmadi 1 kere bile diyenler yalan. Tabiki kasmistir her telefon kasabilir uygulama acmada nadiren de olsa vs. Kasar. Ben facebook uygulamasinin bozuk olmasindan dolayi baya bi kasiyoedur note 3 um. Facebook u silince duzeldi. S5 de kagit uzerinde guzel gorunuyor ama kullanamadığım icin bilemem. Tekrardan hayirli olsun :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 in hayirli olsun kardesim :) ama note serisinin ustune telefon tanimam. Ama bir sey diycem. Hani diyorlar ya telefonum hic kasmadi 1 kere bile diyenler yalan. Tabiki kasmistir her telefon kasabilir uygulama acmada nadiren de olsa vs. Kasar. Ben facebook uygulamasinin bozuk olmasindan dolayi baya bi kasiyoedur note 3 um. Facebook u silince duzeldi. S5 de kagit uzerinde guzel gorunuyor ama kullanamadığım icin bilemem. Tekrardan hayirli olsun :)
Kasma diyince aklıma geldi. Benim cihaz google playden uygulama yüklerken ve güncellerken son yüklemede yanıt vermiyor? Sen dede böyle mi?

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Kasma diyince aklıma geldi. Benim cihaz google playden uygulama yüklerken ve güncellerken son yüklemede yanıt vermiyor? Sen dede böyle mi?
Aynen bendede oyle oluyo sanirim google nin guncelleme sorunu
Ama her zaman degil bazen.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bendede oyle oluyo sanirim google nin guncelleme sorunu
Ama her zaman degil bazen.
google playden yüklme yaparken hertelefon donuyo ayrıca yanıt verilmiyo hatası s5 de de devam etmekte
teşekürler kardeşim note serilini hemen hemen hepsini kullandım bende tanımam ama şarj konusunda dayanıksız cıkınca değişmek gerekti :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu ve B.A.R.O.N