Telefon Tavsiyesi note 3 ile s5 takas ?

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam bende takas ederdim. Neden mi?
1. Parmak izi okuyucu ((bence çok önemli :D ))
2. Gold rengi harika!
3. Dahs güncel kalır
4. Ekranı daha küçük (( eskiden büyük isterdim :D ))
5. Daha çok rom desteği
6. Suya dayanıklı
7. Daha ince tasarım
8. Daha popüler bir cihaz
Daha ne olsun? :D :ehe
saol kardeşim almadan önce banada çok sacma geliyodu aralarında hiç bi fark yok diyodum ama kullanınca o menü tuşu dahi çok fark ettitiyo :))

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
  • Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Buda geliirr buda geçer :ehe Sonsuz teknoloji girdabı :D
Şaka maka s-pen'i s5'e değişmem hoşuma gidiyo ayrıca büyük ekranda favorim. Ben aceleci davrandım sabredemedim bi hevesle gidip note 3 ü aldım note 4 çıkması yakındı bu fiyata note 4 alırdım o zaman parmak izi okuyucu quad ekran vs sahibi olurdum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cici60
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şaka maka s-pen'i s5'e değişmem hoşuma gidiyo ayrıca büyük ekranda favorim. Ben aceleci davrandım sabredemedim bi hevesle gidip note 3 ü aldım note 4 çıkması yakındı bu fiyata note 4 alırdım o zaman parmak izi okuyucu quad ekran vs sahibi olurdum :)
Ben seni son gördüğümde note 3 ün vardı note 4 çıkmasına 4 5 ay rahat vardı? :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
benim eski note 3de kalem çok zor cıkıooydu çıkarmaya eriniyodum :)
Bende geçen kafamdan düşürdüm artık nasil olduysa s penin köşe ezildi ufacık eskisinden zor çıkıyor :kotu: bence zor çıkması daha iyi ama... ?

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bende geçen kafamdan düşürdüm artık nasil olduysa s penin köşe ezildi ufacık eskisinden zor çıkıyor :kotu: bence zor çıkması daha iyi ama... ?
doğru benim note 3de kalem yeri biraz ezikti oyüzden çok zor çıkıyodu demekki:blink: bence kötü bişey yağlamak lazım :kro2:

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alla alla ben iyi takip etmiyorum o zaman yada şu aylarda çıkar diyenlere kandım :D bi 4-5 ay oldu ben alalı evet
5 eylül 2013 note 3
3 eylül 2014 note 4
Evet biraz daha geç çıkmış ama her zamanki gibi sonbahar :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve cici60
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çıkma tarihleri yazdıklarım tanıtımla tarihleri :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Neyse benim spen çiziksiz darbesiz gayet normal girip çıkıyo ve çalışıyo :D :D telefonumu seviyorum [emoji41]

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neyse benim spen çiziksiz darbesiz gayet normal girip çıkıyo ve çalışıyo :D :D telefonumu seviyorum [emoji41]
Seni bilmemde daha benim note 3 le 2 yılım var :D çerçeve değişimi ne kadar yaparlar dersin? Kimse bilmiyor? :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Seni bilmemde daha benim note 3 le 2 yılım var :D çerçeve değişimi ne kadar yaparlar dersin? Kimse bilmiyor? :(
Valla hiç bilgim yok maalesef [emoji20] bende en az borcu bitene kadar 1 buçuk 2 yıl kullanırım gayet güzel memnunum. Biraz hor kullandın herhalde çizik darbe vs? Bende kılıf aldım kullandım biraz sade kullandım falan ama temiz bişey yok

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

2 saat candy crash soda oynadım gersi günlük kullanım

Anil-D

Anil-D

Üye
s5 s4 le birebir keske almasaydin hocam ama hayirli olsun