Telefon Tavsiyesi note 3 ile s5 takas ?

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
s5 in mi şarjı uzun gidiyo note 3 ün mü?
s5i aldım

Valla bilmiyorum ama ben s5'in şarj olayından oldukça memnunum. 2 gün, 3 gün gidiyor yerine göre. Hatta ultra güç tasarrufu modunda tam anlamıyla insanı kurtarıyor.

Birde telefonu genelde telefon gibi kullanıyorum fazla oyun oynamıyorum o da var tabiki :)
Hayırlı olsun bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve B.A.R.O.N

0MG90

0MG90

Üye
Ben olsam etmezdim Note serisi daha iyi ama hayırlı olsun

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek mah değeri ile ilgili değil? Hiç katılmıyorum, ikincisi yazılım istediği kadar hızlı tüketsin note 3 te olan yazılım s5 te de var onda farklı değil veya note 2 de 4.4.2 farklı değil. 3-5 uygulama farkı var ve dediğin gibi ekran kalitesi var hatta işlemci farkı var ama bunlar bile dediğiniz kadar uzun fark etmez ben inanmıyorum. Mah değeri çok önemli çok. Ben yaklaşık 7-8 belki biraz daha fazla note 2 kullandım onuda biliyorum bir çok rom kurdum hatta telefonu sırf ditto note 3 rom için aldım nawy sayesinde. Kısacası inanmam ben :)
inanıp inanmaya bilirsin bu benim kendi kullandığımdan bi görüntü ikiside kendi cihazıma aiit ozaman senin note 3 ün 3200 maH benim eski note 2 demde 3100 mah hadi sen bu kadar ekran yapabiliyomusun ? yapamazsın tabi herşey mah değil
%38 kadar wifi acıktı ondan sonra biraz tassaruflu kullandım:)

alttanki bu karede 1 saat modern combat 5 ve 3 saat swam attack oynadım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
mAh değeri önemli değil diyen biriyle daha fazla tartışmam :) hiç bir telefonunda 9 saat ekran alacağına inanmam

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
mAh değeri önemli değil diyen biriyle daha fazla tartışmam :) hiç bir telefonunda 9 saat ekran alacağına inanmam
şöyle söyleyiym huwaie ascende 4100 mah batarya var z3 de 3200 mah batarya var ama z3 daha uzun bi süre kullanabiliyosun bunu araştır deirm ve daha bişey demem. inanamak senin elinde

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben inanmam. Ben yoğun çalışan biriyim gün içinde pek telefonla oynayamıyorum sabah öğle biraz ve akşam genellikle biraz oyun ve günde ortalama 3 saat alıyorum ve şarjım bu halde bir günde bitiyor. Mobil veri sürekli açık. Sen diyorsunki mobil veri açık wifi açık oyun şu kadar saat oynuyorum o halde 5 saat 6 saat hatta 9 saatlik resim atıyorsun :) sen mobil veri falan açmasan oyun oynamasan 15-20 saat ekran süresi alacaksın o zaman :) hiç inandırıcı değil bana göre. Kişisel algılama sen değil başkasıda söylese inanmam.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ben inanmam. Ben yoğun çalışan biriyim gün içinde pek telefonla oynayamıyorum sabah öğle biraz ve akşam genellikle biraz oyun ve günde ortalama 3 saat alıyorum ve şarjım bu halde bir günde bitiyor. Mobil veri sürekli açık. Sen diyorsunki mobil veri açık wifi açık oyun şu kadar saat oynuyorum o halde 5 saat 6 saat hatta 9 saatlik resim atıyorsun :) sen mobil veri falan açmasan oyun oynamasan 15-20 saat ekran süresi alacaksın o zaman :) hiç inandırıcı değil bana göre. Kişisel algılama sen değil başkasıda söylese inanmam.
herşeyi kapadıktan sonra 3110 gibi kullanmanın anlamıyok bence ben normal kullanım fotosunu attım sen 3 saat alman normal ocihazda bende kullandım oyüzden sattım yazılım farkı 4.4.2 aşırı şarz tüketi oyüzden emin s5de 2800 mah batarya ile 6 saatlik ekran görüntüsü alırım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kernelle ilgili birşey arkadaşlar.
Tabi mahta biraz etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben ikicihaz arası 300-400 mah cok fazla fark etceni düşünmüyorum önemli olan şarj tüketimi kernel olsun yazılım olsun çok etki ediyor

Kernel en çok etkileyeni. Mah aslında etkiler ama android olunca fazla etkilemiyor. Mesela iOS e 3200 mah koysak androidin 10 katı fazla açık kalır. Sonuçta androidin mantığında sürekli arka planda uygulama yenilenme olduğu için biz onu 10 binde yapsak çok fark etmez.

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kernel en çok etkileyeni. Mah aslında etkiler ama android olunca fazla etkilemiyor. Mesela iOS e 3200 mah koysak androidin 10 katı fazla açık kalır. Sonuçta androidin mantığında sürekli arka planda uygulama yenilenme olduğu için biz onu 10 binde yapsak çok fark etmez.
ben note 2de bütün gereksiz sistem uygulamalarını dahi kaldırmıştım dn3 v5 agni kernelli kurmuştum hatta arkdaş inanmadı söyleyim dedm:)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ben ikicihaz arası 300-400 mah cok fazla fark etceni düşünmüyorum önemli olan şarj tüketimi kernel olsun yazılım olsun çok etki ediyor
Senin mantığına göre s5 in bataryası daha az gider :) söylediğin doğru bende katılıyorum yazılım ve uygulamalar etkiler evet ama mAh değeri önemli değil demene tamamen karşıyım. S5 ekranı nedir? Uygulamaları nelerdir? Yazılımı nedir? Ve batarya özelliği nedir? Note 3 ekranı daha büyük o yönden hadi biraz fark etsin. Birde parmak izi okuyucu var telefonda. Ben s5 in note 3 den daha az ekran süresi ve batarya süresi alacağını idda ediyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben note 2de bütün gereksiz sistem uygulamalarını dahi kaldırmıştım dn3 v5 agni kernelli kurmuştum hatta arkdaş inanmadı söyleyim dedm:)
Note 3 N900e developer kıtlıgı var maalesef yoksa bende 7 saat almisligim var stock kitkatta

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Senin mantığına göre s5 in bataryası daha az gider :) söylediğin doğru bende katılıyorum yazılım ve uygulamalar etkiler evet ama mAh değeri önemli değil demene tamamen karşıyım. S5 ekranı nedir? Uygulamaları nelerdir? Yazılımı nedir? Ve batarya özelliği nedir? Note 3 ekranı daha büyük o yönden hadi biraz fark etsin. Birde parmak izi okuyucu var telefonda. Ben s5 in note 3 den daha az ekran süresi ve batarya süresi alacağını idda ediyorum.
güldürdün :) sana kaç saat ekran süresi istiyosan onu atacam yarın aksama :))

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 3 N900e developer kıtlıgı var maalesef yoksa bende 7 saat almisligim var stock kitkatta
Parlaklık oranını ne şekilde kullanıyosunuz acaba? Bende sürekli full parlaklık o yönden daha az almam normal :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Parlaklık oranını ne şekilde kullanıyosunuz acaba? Bende sürekli fu ll parlaklık o yönden daha az almam normal :D
Şu parlaklık ve bazen güneşte üstü kullanıyorum kısık kullanmaktan nefret ederim :)

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
güldürdün :) sana kaç saat ekran süresi istiyosan onu atacam yarın aksama :))
Neyse sonuç olarak yeni bi telefon kullanıyosun hayırlı uğurlu olsun :D ama ne dersen ne yaparsan o konuda beni tatmin edemessin :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben olsam bende takas ederdim. Neden mi?
1. Parmak izi okuyucu ((bence çok önemli :D ))
2. Gold rengi harika!
3. Dahs güncel kalır
4. Ekranı daha küçük (( eskiden büyük isterdim :D ))
5. Daha çok rom desteği
6. Suya dayanıklı
7. Daha ince tasarım
8. Daha popüler bir cihaz
Daha ne olsun? :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben etmem gardaş [emoji41]

• Beğen