Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VatanComputer'dan yüksek miktarda alışveriş yapıcaz indirim yaparlar mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Fenomenon
Üye
ben indirim yapacaklarını zannetmiyorum. çünkü mesela 3000 liraya iphone 6+ alana indirim yapıyorlar mı :S
vatan gibi değil de daha küçük bilgisayarcılardan alsan indirim yapabilir ama vatan gibi büyük mağzaların indirim yapacağını zannetmiyorum.
ama yine de şansını dene.
Xurmirac
Üye
Konu Sahibi
Anlamıyosunuz ya. ip 6+ alana yapmazlar çünkü tek bir parça ürün zaten. Yada gidip tek marka bilgisayar alsanda indirim yapmazlar. Ancak ben 9-10 parçaya yakın ürün alıcam. Bundan dolayı bi ihtimal var mı diye sordum karşılaştırma yaparken mantıklı karşılaştırmalar yapın lütfen..
0MG90
Üye
Bilen yok demek ki. Müşteri hizmetlerini ara sor.
furkankaya559758
Üye
Ben 3200 TL'ye bilgisayar aldım. 60 TL indirim yaptılar.
Kardeşim madem toplama bilgisayar alacaksın yani işi biliyorsun. Her şeyi parça parça topla . İşlemci indirimdedir ekran kartı kazıktır felan bence ayrı ayrı topla. Kasayı al ucuz buldukça topla parçaları.
Xurmirac
Üye
Konu Sahibi
Ayri ayri ordan burdan mumkun degil cunku babam uzun sureli burda degil.
Ayrica, eger ki fiyat duserlerse tek yerden almam daha mantikli olacaktir cunku, atiyorum vatanda 300 lira olan bi parca baska yerde en ucuz 270 lira.
Ayri ayri ordan burdan mumkun degil cunku babam uzun sureli burda degil.
Ayrica, eger ki fiyat duserlerse tek yerden almam daha mantikli olacaktir cunku, atiyorum vatanda 300 lira olan bi parca baska yerde en ucuz 270 lira.
Indirim istiyorsun bildiklerimi soyledim ben , babam gidicek diyorsun . eger indirim ariyorsan beklememen lazim goldda 1000lira alisverise 300hediye ceki veriyordu. Vatanda da biseyler oluyordu. Vatana takilip kalma biz ara sira bakiyoruz oyle hersey ucuz degil birlikte aldin diye de inidirim yapmazlar. Neden diyeceksin 5 - 10 tanr iphone alan adamlar var yine de farkli bir indirim yapmiyorlar. Inidirimi buyuk yerler toplu alisveris yaptigin icin yapmaz. Kucuk magazalar felan olabilir. Istanbulda exa var 1 klavye 35 liraydi okula 25 tane aldik 20 liradan verdi .
Indirim istiyorsun bildiklerimi soyledim ben , babam gidicek diyorsun . eger indirim ariyorsan beklememen lazim goldda 1000lira alisverise 300hediye ceki veriyordu. Vatanda da biseyler oluyordu. Vatana takilip kalma biz ara sira bakiyoruz oyle hersey ucuz degil birlikte aldin diye de inidirim yapmazlar. Neden diyeceksin 5 - 10 tanr iphone alan adamlar var yine de farkli bir indirim yapmiyorlar. Inidirimi buyuk yerler toplu alisveris yaptigin icin yapmaz. Kucuk magazalar felan olabilir. Istanbulda exa var 1 klavye 35 liraydi okula 25 tane aldik 20 liradan verdi .