VatanComputer'dan yüksek miktarda alışveriş yapıcaz indirim yaparlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
VatanComputer'dan yüksek miktarda alışveriş yapıcaz indirim yaparlar mı?
Arkadaşlar önümüzdeki hafta pazartesi veya salı vatan computerdan 2760 lira civarında bilgisayar toplicam. Acaba %20-15 hatta %10 bile olsa indirim yaparlar mı ? Sonuçta 2760 TL gibi bir fiyat için %10 indirim bile 276 TL fiyat düşürüyor. Buda 2484 TL oluyor. %20 olsa mükemmel bir fiyat düşüşü olacaktır. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?

NOT : Hesapladım, %15'de 2346 TL %20'de 2208 TL'ye düşüyor :biggrin:
DİPNOT : BU HESAPLAMADAN SONRA %20 İNDİRİM İMKANSIZ GELDİ :gul:
Umarım doğru hesaplamışımdır. Yoksa benim gibi bi işsiz gelir yanlışım var mı diye hesaplar :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar önümüzdeki hafta pazartesi veya salı vatan computerdan 2760 lira civarında bilgisayar toplicam. Acaba %20-15 hatta %10 bile olsa indirim yaparlar mı ? Sonuçta 2760 TL gibi bir fiyat için %10 indirim bile 276 TL fiyat düşürüyor. Buda 2484 TL oluyor. %20 olsa mükemmel bir fiyat düşüşü olacaktır. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?

NOT : Hesapladım, %15'de 2346 TL %20'de 2208 TL'ye düşüyor :biggrin:
DİPNOT : BU HESAPLAMADAN SONRA %20 İNDİRİM İMKANSIZ GELDİ :gul:
Umarım doğru hesaplamışımdır. Yoksa benim gibi bi işsiz gelir yanlışım var mı diye hesaplar :ehe

idirimi bırak kazıklamazsa dua et.

Luck Star

Luck Star

Üye
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda vatanı niye kotuluyosun simdi?
fiyatindan daha fazla saticak degiller heralde..

Luck Star

Luck Star

Üye
Tamamda vatanı niye kotuluyosun simdi?
fiyatindan daha fazla saticak degiller heralde..

Sen vatanı bilmiyorsun heralde :D Eskiden Haftasonu %20 indirim yapıyordu. Sonra Cuma + hafta sonu daha sonra hafta içi %20 demeye başladılar.

Şimdi %20 fazla fiyat etiketi yapıp %20 indirim diyerekten kazığı monte ediyorlar afedersin. Kötülencek bir yanı yok sadece fiyatlarda böyle . Onun dışında aldığımız hiçbir şeyde problem olmadı.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Sen vatanı bilmiyorsun heralde :D Eskiden Haftasonu %20 indirim yapıyordu. Sonra Cuma + hafta sonu daha sonra hafta içi %20 demeye başladılar.

Şimdi %20 fazla fiyat etiketi yapıp %20 indirim diyerekten kazığı monte ediyorlar afedersin. Kötülencek bir yanı yok sadece fiyatlarda böyle . Onun dışında aldığımız hiçbir şeyde problem olmadı.
Dogrudur belki ama senin anlattigin durumla benim ki biraz farkli :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Dogrudur belki ama senin anlattigin durumla benim ki biraz farkli :)

İndirim istiyorsun ben de diyorum ki indirim yapsalar da herhangi bir yerden aynı fiyata bulabilirsin benzer ürünleri .

0MG90

0MG90

Üye
Yaparlar sanırım, ara sor istersen

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Yaparlar sanırım, ara sor istersen
Bu saatte aciklar midir?
İndirim istiyorsun ben de diyorum ki indirim yapsalar da herhangi bir yerden aynı fiyata bulabilirsin benzer ürünleri .
Anlatmaya calistigim su; tek bir urun almiyorum. Yaklasik 10 parcaya yakin urun alicam. Herbir parcaninda piyasa degeri vatandakiyle normal..
Bu arada, pek bi işe yarayacağını sanmadığım VatanCard'a sahibim..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bana kalırsa internet üzerinden alternatif sitelerden bak derim. Hepsiburada gibi. Eminim 2500 liralık alışverişini rahat 1800 yaparsın

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalırsa internet üzerinden alternatif sitelerden bak derim. Hepsiburada gibi. Eminim 2500 liralık alışverişini rahat 1800 yaparsın

10 parça elektronik aleti internetten sipariş vermek benim için sıkıntı. Biri ikisi arızalı çıksa 2 gün kargo gidişi 2 gün gelişi bilmem nesi 1 hafta.. Sorun çıkma ihtimali çok düşüktür muhtemelen fakat elektronik ve çok hassas aletler olduğu için..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben pc-tv-telefon-aksesuar-sofben daha çoğu şeyi oradan aldım kardeşim. Kargoda hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Çıktığında tutanak tutturuyorsun kargo gitmeden yenisini yola çıkarıyorlar zaten. en az 600 lira kar edeceksem 1 hafta bile beklerim vallaha az para değil hatta o 600 liraya da başka başka şeyler alırdım.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada aynı veya eşdeğer ürünleri topladığımda komik bir şekilde 2761 TL tutuyor :) [ 1 TL fazla :ehe ]

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hepsiburada aynı veya eşdeğer ürünleri topladığımda komik bir şekilde 2761 TL tutuyor :) [ 1 TL fazla :ehe ]
Hadi ya rezil oldum desene :D O zaman tedarikçi firma yine vatan computer gibi şirketlerdir. Ben hesapladım az önce toplam 4900 tl değerindeki ürünleri 3000 e filan getirdim 1 senede :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Vatan öyle bi yer ki, bi ürünü piyasa değerinin çok altında, bi ürünü piyasa değerinin üstünde.. Ancak sonuç olarak şu an en hesaplı topladığım yer Vatan. :)

Gold'dan da topladım orası bi hayli daha pahalı çıktı.. Yalnız halen sorumun cevabını verecek bi arkadaş çıkmadı yav :S Farklı bi forumda görmüştüm 2000 lira olarak topladığı bilgisayarı 1800'e bırakmışlar vatanda. 200 lira 200 liradır sonuçta.. Son günlerde Vatanda bilgisayar toplamış tecrübeli bi vatandaş çıkmadığı müddetçe tek çare babamla beraber oraya gittiğimizde öğrenmek sanırım :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Vatan öyle bi yer ki, bi ürünü piyasa değerinin çok altında, bi ürünü piyasa değerinin üstünde.. Ancak sonuç olarak şu an en hesaplı topladığım yer Vatan. :)

Gold'dan da topladım orası bi hayli daha pahalı çıktı.. Yalnız halen sorumun cevabını verecek bi arkadaş çıkmadı yav :S Farklı bi forumda görmüştüm 2000 lira olarak topladığı bilgisayarı 1800'e bırakmışlar vatanda. 200 lira 200 liradır sonuçta.. Son günlerde Vatanda bilgisayar toplamış tecrübeli bi vatandaş çıkmadığı müddetçe tek çare babamla beraber oraya gittiğimizde öğrenmek sanırım :)
Exaya git. Nakitte toplu akımda indirim yapiyor

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

Olur ya neden olmasın bizim öğrenci arkadaşlar televizyona 100 lira indirim yaptırmışlardı diye hatırlıyorum ama vatan mıydı gold muydu tam bilmiyorum. Bence oraya gidip müdürü ile görüşmek daha mantıklı. Bilgisayar ile işlemler yaparak en olur fiyatı söyler sana

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Olur ya neden olmasın bizim öğrenci arkadaşlar televizyona 100 lira indirim yaptırmışlardı diye hatırlıyorum ama vatan mıydı gold muydu tam bilmiyorum. Bence oraya gidip müdürü ile görüşmek daha mantıklı. Bilgisayar ile işlemler yaparak en olur fiyatı söyler sana

İnsallah ya %5 indirime dahi raziyim..

Üst Alt