Telefon Tavsiyesi note 3 ile s5 takas ?

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
note 3 ile s5 takas ?
kendi cihazım note 3
ikinci el almıştım alalıda çok olmadı.
Galaxy s5 ile arkdaşım takas etmek istiyo benim cihazım tam 11 ay kullanılmış garantili cihaz ,s5de garantisi yok ama sıfır cihaz. üste 50tl vererek takas yapalım diyo sizce mantıklı mı?

s5i aldım..

Son düzenleme:

02samsat

02samsat

Üye
İkisini de kullanan birisi olarak bence hiç gerek yok. Hatta senin cihaz daha iyi. Üstelik garantili. Ama takas olacak ise başa baş olsun derim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
İkisini de kullanan birisi olarak bence hiç gerek yok. Hatta senin cihaz daha iyi. Üstelik garantili. Ama takas olacak ise başa baş olsun derim
Note serisini seviyorum acıkcası ama ikisi arasında ne fark var sizce?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note serisine 2 ile geçtim şimdi 3 kullanıyorum s serisinde s3 kullandım ve s4 ve 5 i biliyorum. Kısacası note serisi beni daha cezbetti ben olsam helede garantisi olmayan (nasıl sıfır oluyosa artık) cihazı almam. Fark yeni işlemci bi kaç megapixel daha fazla kamera parmak izi okuyucu suya toza dayanıklılık vs.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Note serisine 2 ile geçtim şimdi 3 kullanıyorum s serisinde s3 kullandım ve s4 ve 5 i biliyorum. Kısacası note serisi beni daha cezbetti ben olsam helede garantisi olmayan (nasıl sıfır oluyosa artık) cihazı almam. Fark yeni işlemci bi kaç megapixel daha fazla kamera parmak izi okuyucu suya toza dayanıklılık vs.
aynen ben aynı cihazları kullandım en sevdiğim cihazda note 2di içlerinden sadece telefon sarjı süperdi 8 9saat ekran süresi alıyordum note 3 le hüsran oldu buyüzden biraz düşündürdü

serdar_gs

serdar_gs

Üye
aynen ben aynı cihazları kullandım en sevdiğim cihazda note 2di içlerinden sadece telefon sarjı süperdi 8 9saat ekran süresi alıyordum note 3 le hüsran oldu buyüzden biraz düşündürdü
8-9 ekran süresini nasıl alıyorsunuz kardeşim ya inanılacak bişey değil en fazla 4 saat olsun 5 saat olsun :D

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
8-9 ekran süresini nasıl alıyorsunuz kardeşim ya inanılacak bişey değil en fazla 4 saat olsun 5 saat olsun :D
dn3 v5 romu vardı note 2 de en uzun pil optimizesi vardı 2 3 saat film 1 saat modern combat 5 oynadım geri kalan zamanda whatsap face instagram müzik şarji bitirmeye çalıştım oyunda ve filimde wifi veri kapalıydı gerisinde açıktı 9saat 1 dk ekran süresi verdi 1 günde :) note3 ise maximum 5saat 20dk fln oluyo bu durum cok az geliyo suan 4 saat hep veri aktifdi %6 da

Seglopsi

Seglopsi

Üye
S5 garantili olsaydı kaçırma derdim. Malum elektronik aletler sorun çıkartabiliyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 in avantajı
Su geçirmez
Parmak izi
16mgpxl ve 2.1 mgpxl
Daha kaliteli ekran
Yara bandı tasarım

• Beğen
Tepkiler: cici60
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Hayırlı olsun kardesim

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Note2ye 6 saat ve üstü yakısır 7saat 34 dakika aldım dün 4 5 saat note 2 icin normal bi sure degil,asphalt oynarsam 5.30a falan duser belki ama internet kullanımında 6.30dan asagısına innem

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
güle güle kullanın.ben olsam almazdım..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben inanmıyorum yok oyun oynarsam 6 saat oynamassam 7-8 saat falan en düşük kullanımda oldu olacağı 6 saat olsun dahasınada inanmam. İkincisi sormanız hata s5 mi daha iyi batarya diye. Batarya mah değerlerine bakıp anlayabilirsin. Neyse hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ben inanmıyorum yok oyun oynarsam 6 saat oynamassam 7-8 saat falan en düşük kullanımda oldu olacağı 6 saat olsun dahasınada inanmam. İkincisi sormanız hata s5 mi daha iyi batarya diye. Batarya mah değerlerine bakıp anlayabilirsin. Neyse hayırlı uğurlu olsun.
batarya mah değerleri ile ilgili değil kardeş sorun note 3 4.4.2 geçtikten sonra sarj acayip hızlı tüketiyor cihazın ilk sürümü kurupta şahit olmazsan anlaymazsın vede 4.3 dönüş yapılmıyor note 2 de durum farklı hd amoled olmadığı için uzun ekran süresi alabiliyodum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
batarya mah değerleri ile ilgili değil kardeş sorun note 3 4.4.2 geçtikten sonra sarj acayip hızlı tüketiyor cihazın ilk sürümü kurupta şahit olmazsan anlaymazsın vede 4.3 dönüş yapılmıyor note 2 de durum farklı hd amoled olmadığı için uzun ekran süresi alabiliyodum
4.3 e bizzat kendim döndüm dönüş yapılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne demek mah değeri ile ilgili değil? Hiç katılmıyorum, ikincisi yazılım istediği kadar hızlı tüketsin note 3 te olan yazılım s5 te de var onda farklı değil veya note 2 de 4.4.2 farklı değil. 3-5 uygulama farkı var ve dediğin gibi ekran kalitesi var hatta işlemci farkı var ama bunlar bile dediğiniz kadar uzun fark etmez ben inanmıyorum. Mah değeri çok önemli çok. Ben yaklaşık 7-8 belki biraz daha fazla note 2 kullandım onuda biliyorum bir çok rom kurdum hatta telefonu sırf ditto note 3 rom için aldım nawy sayesinde. Kısacası inanmam ben :)

• Beğen