Tavsiye acil tavsiye gmd vs lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
kardes tks etmedim etsem neye dikkat edeyim elden teslim seklinde yapcazda
Valla böyle özellikle dikkat edilecek şeyler varmı bilmiyorum ama yoksa işte çizik falan filan varmı diye baksan yeter düşünüyorum.

furkankaya559758

Üye
Kesinlikle takas yapma. Discovery'den memnun kalacağını sanmıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:) cihazı elime aldigimda neye bakayım neye dikkat edeyim
Kozmetik durumuna bak. Vuruk kırık ezik var mı diye. Birde kutu içeriğini tam al. Şarj aleti, usb kablo , kulaklık ve hatta alabilirsen hafıza kartı. Şimdiden hayırlı olsun yeni cihazın.

Wp konusunda takıldığınız yerde sorularınızı wp genelde sorarsanız çok hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Gmd kötü cihaz değil. Wp alıp da pişman olanlar var. Wp kullanırım dersen takas yap ama öbür türlü takas yapma.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bakin perşembe günü inş tks yapacam bende gmd 16gb var nokta yok çok temiz full kutu fatura aparatli ve 13ay garantisi var ve takas edeceğim lumia 820nin ise en ufaak cizigi yok full kutu aparat faturalı 1yil garantisi var kafa kafaya tks yapıyoruz yapayimmi diğer arkadaşla anlasamadik ama bu arkadaş sağlam ;) yapayimmi tkas acil onerinizi bekliyorum amacim hiz stabil uzun omur ve güncel kalması ve agir oyunlari uygulamalar kaldirabilmesi acil öneri

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Arkadaşlar bakin perşembe günü inş tks yapacam bende gmd 16gb var nokta yok çok temiz fu ll kutu fatura aparatli ve 13ay garantisi var ve takas edeceğim lumia 820nin ise en ufaak cizigi yok fu ll kutu aparat faturalı 1yil garantisi var kafa kafaya tks yapıyoruz yapayimmi diğer arkadaşla anlasamadik ama bu arkadaş sağlam ;) yapayimmi tkas acil onerinizi bekliyorum amacim hiz stabil uzun omur ve güncel kalması ve agir oyunlari uygulamalar kaldirabilmesi acil öneri
Dead Trigger Real racing 3 gibi oyunlar maalesef yok. Ama yoksa Mc 4 ve 5, Nova 3, Beach buggy racing, Aspahlt8 gibi oyunlar var. Bunların hiçbiri de sorun çıkarmaz korkma. Sadece istediğin uygulamalar varmı bir bak yoksa takas etmemen için hiç bir neden yok.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Yok zararmi ederim karmi ederim nasil olur
Ve adreno 225 s3deki mali400mp4 ile veya adreno 305 ile kapisirmi performans konusunda