Nokia 603 700 701 808 ile ilgili soru(n)larınızı bu konuda sorun

Sponsorlu Bağlantılar

korayakca

Üye
Selam arkadaşlar.Bugün nokia 700 ile ilgili bir problemle karşılaştım. Telefonu açıyorum pin kodunu giriyorum connecting people melodisi gelen yerde yani iki insanın ellerinin birleştiği yerde telefon çat kapanıyor. Hat ile hafıza kartını çıkarttım tekrar açtım bu kez açıldı. Sonra sadece hattı taktığımda da pin kodunu girdikten sonra aynı yerde telefon tak kapanıyor. Sizce ne yapmalıyım. Format atsam düzelir mi ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
önce soft formatı dene olmazsa hard atarsın ;)

tufless

tufless

Üye
Bu konuyu görmemiştim :) Arkadaşlar şu 603 ün mesaj sorununu çözebilen var mı

korayakca

Üye
Nokia 700'e soft format attım, hard format attım, içine başka bir hat taktım dedim acaba sorun benim hattımda mı ama yok. Sorunu çözemedim kaç saattir. Telefon içinde hat varken açılmıyor. Şebekeye bağlanıyor sanırım tam o sıra telefon kapanıyor. Bi fikir bi çözüm yok mu ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nokia 700'e soft format attım, hard format attım, içine başka bir hat taktım dedim acaba sorun benim hattımda mı ama yok. Sorunu çözemedim kaç saattir. Telefon içinde hat varken açılmıyor. Şebekeye bağlanıyor sanırım tam o sıra telefon kapanıyor. Bi fikir bi çözüm yok mu ?
Flash At Bide
Bu konuyu görmemiştim :) Arkadaşlar şu 603 ün mesaj sorununu çözebilen var mı
Sorun?

huckman

Üye
Arkadaşlar merhaba
Nokia 808 sahibiyim.
Bu telefonda avea ve turkcell hattını taktığımda hattın tüm özelliklerini kullanabiliyorum (arama yapma ve çağrı alma ,mesaj atma ve mesaj alma ,mobil internete girebilmek)
Ama telefona vodafone hattını takıpta arama yapmak istediğimde "İZİN VERİLMEDİ" mesaj atmak istediğimde "BAŞARIZ" uyarılarını alıyorum.
1- Wifi dan ve vodafone hattından internete sorunsuz olarak girmekte.(Sadece arama ve mesaj atmada problem var)
2-Benim ailemin tüm hattı ve iş yerindeki bazı arkadaşların hattı vodafone onlardada aynı hatayı verdi.
3-Yine nokia nın başka ve eski bir modeli olan 5700 xm modelini kullanıyorum aynı hat onda böyle bir hata vermiyor.Hala kullanıyorum.
4-Aynı hattı samsung ve lg marka en yeni modellerde denedim onlarda böyle bir sorun çıkarmadı.
Problemi umarım anlatabilmişimdir.
Yardımcı olursanız sevinirim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşlar merhaba
Nokia 808 sahibiyim.
Bu telefonda avea ve turkcell hattını taktığımda hattın tüm özelliklerini kullanabiliyorum (arama yapma ve çağrı alma ,mesaj atma ve mesaj alma ,mobil internete girebilmek)
Ama telefona vodafone hattını takıpta arama yapmak istediğimde "İZİN VERİLMEDİ" mesaj atmak istediğimde "BAŞARIZ" uyarılarını alıyorum.
1- Wifi dan ve vodafone hattından internete sorunsuz olarak girmekte.(Sadece arama ve mesaj atmada problem var)
2-Benim ailemin tüm hattı ve iş yerindeki bazı arkadaşların hattı vodafone onlardada aynı hatayı verdi.
3-Yine nokia nın başka ve eski bir modeli olan 5700 xm modelini kullanıyorum aynı hat onda böyle bir hata vermiyor.Hala kullanıyorum.
4-Aynı hattı samsung ve lg marka en yeni modellerde denedim onlarda böyle bir sorun çıkarmadı.
Problemi umarım anlatabilmişimdir.
Yardımcı olursanız sevinirim.
808de Micro SİM Var Biliyorsun Değilmi? 5700 Dediğin Hangi Model Ki Eski Diyorsun Ne İle Taktın?

huckman

Üye
808de Micro SİM Var Biliyorsun Değilmi? 5700 Dediğin Hangi Model Ki Eski Diyorsun Ne İle Taktın?

Normal sim ,micro sim ve nano sim bunların ne olduklarını biliyorum onun için sim kartı kırdırdım ve öyle taktım.
5700 dediğim modelde bu:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal sim ,micro sim ve nano sim bunların ne olduklarını biliyorum onun için sim kartı kırdırdım ve öyle taktım.
5700 dediğim modelde bu:

Sım Kartı Kırdındın Peki Şebeke Varmi O Görünüyormu

huckman

Üye
Sım Kartı Kırdındın Peki Şebeke Varmi O Görünüyormu

Evet şebekeyi görüyor aynı hattan internete bile giriyor ama arama yapmıyor ve mesaj atmıyor problem bu

Acaba Nokia süite bağlayıp yazılımını güncellesem sıkıntı düzelir mi ?

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet şebekeyi görüyor aynı hattan internete bile giriyor ama arama yapmıyor ve mesaj atmıyor problem bu

Acaba Nokia süite bağlayıp yazılımını güncellesem sıkıntı düzelir mi ?
Dead Flash At Yazılım Güncelleme İle Uğraşma Yada Başka Bir Ayni Oparatör Hattını Tak

huckman

Üye
Dead Flash At Yazılım Güncelleme İle Uğraşma Yada Başka Bir Ayni Oparatör Hattını Tak

Dead flash olayını ne yazıkki bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim ,aynı opertörün hatlarında problem zaten vodafone nun hiç bir hattı ndan arama ve mesaj olayını yapamıyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dead flash olayını ne yazıkki bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim ,aynı opertörün hatlarında problem zaten vodafone nun hiç bir hattı ndan arama ve mesaj olayını yapamıyorum.
Forumda Var

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bana nokia 808 için
CA-198 micro hdmi orjinal kablosu ve BV-4D orjinal bataryası lazım bu ürünleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim 808,cüler aklıma gelirse diğer ürünleride yazarım belki toplu sipariş veririz değilmi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bana nokia 808 için
CA-198 micro hdmi orjinal kablosu ve BV-4D orjinal bataryası lazım bu ürünleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim 808,cüler aklıma gelirse diğer ürünleride yazarım belki toplu sipariş veririz değilmi
Orjinal Bulamazsın Öbür Türlü 5 TL

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
niye nette 2,side var türkiyede yok amazon,ebay vb sitelerde zebil gibi 5 tl,ye orjinalimi alacaksın güldürmeyin beni sahtesi bile 50-60 tl pilin
lanet olsun çin sana herşeyin sahte

faruk26kuraf

Üye
benin tel 701 arama yaparken arama geldiginde şebeke gidiyor flaş attım fabrika ayarlarına döndüm olmadı
benin tel 701 arama yaparken arama geldiginde şebeke gidiyor flaş attım fabrika ayarlarına döndüm olmadı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dead Flash Attın Ayni? Hafıza Kartını Filan Çıkart Depoyuda Biçimlendir Tekrar Dead Flash Atmayı Dene

Üst Alt