asigsasi
Üye
teşekkürler telefona hard atmak zorunda kaldım biraz korktum garanti uçtu mu diye![]()
telefonu hacklersen dahi garanti uçmaz

teşekkürler telefona hard atmak zorunda kaldım biraz korktum garanti uçtu mu diye![]()

nereden kapıldın bu fikre![]()

slm dostum sorularinizi sorun demissin soriyim bende benim tel hackliydi once telefon hafizasi cok doluydu bende explorerden bazi dosyalari sildim baktim tel kaldi oyle kapanip acildi magaza video ditor falan gitti haritalar telefonun orjinal uygulamarinin cogu giti haritayi indirdim ama magazayi nasil kurucam acaba
soft format at

İyi günler. Nokia 603 model telefonum var telefonu hacklemedim ama birkaç sorun yaşadıktan sonra soft format atmıştım telefona. Pc suite ile yedeğini yapmıştım oyunları falan tekrar yükledim. Şimdi de mağazadan bir dosya indirirken dosyayı indiriyor, kurmaya başlıyor ve yüklenemedi diyip kapatıyor yükleyiciyi. Araştırma yaptım qt bileşeni gibi bir şeyler gördüm. Pupy talk yükleyin yazıyordu, onu bile kuramadım. Fp2 var telefonumda ve flash atmak istemiyorum, onun dışında bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
o nasıl oluyor...

selam arkadaşlar. benim arkadaşımda nokia 603 var ve biz onunla skype ile görüşme yapmak istiyoruz ancak mağazada skype'ı bulamadı. nokia 603 için skype var mı ya da internet üzerinden konuşabileceğimiz başka program var mı?
not: nimbuzz'u denedik ancak ses baya geç gidiyor. bu sorun bir tek bende mi oluyor yoksa nimbuzz kaynaklı bir sorun mu?
teşekkürler bir de onu deneyim.Wechat var.