Az önce tv de gördüm

Sponsorlu Bağlantılar

zombaka

zombaka

Üye
    Konu Sahibi
Az önce tv de gördüm
İphone 5 119lira

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
al o zaman kaçırma bu fırsatı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İnanma kardeşim ya öyle şey mi olur. O fiyata artık takoz bile vermiyorlar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
hm bende görsem hemen alırdım zaten :ehe

furkankaya559758

Üye
Kesin sahte telefomdur.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Boyle teller ici baska dısı baska oluyor. Birde cin malı degil diyorlarya orda gulmekten katılıyorum. Mesela dıs gorunusu iphone ama icinde cift sim tv radyo ozelligi vs ne ararsan var. Nerdeyse telle konusabilyon. Mesaj yazabilyon diye reklam yapıyorlar.

Enes

Enes

Üye
Ben de gördüm yalnız İphone değil "Phone5" o :D

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Mesajımı anlasılıyorsa ha iphone ha phone fark etmez. Beni uzen tarafı turk malı turkiyede uretiliyor demeleri. Turk malı diyerek bizi kotulemeleri beni uzuyor. Uydu aracılıgıyla bu kanallar sadece turkiyede yayınlanmıyor. Avrupa Asya ve Afrika ulkelerinde yayınların seyredildiği bir kanalda sadece para kazanmak amaclı bu tur reklamlarla guzel yurdumun malını asalamaları beni uzuyor.

Serhan

Serhan

Üye
myPhone K5 dir o :ehe

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ixperia K5 var bi de

• Beğen
Tepkiler: Serhan
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Boyle tel. İsteyenlere destek olalım. Belki bu telefonları alabilecek gucleri var. Cok kotu olmasa gerek. Hic olmamasındansa bunlardan birisini kullanabilir. Canım ulkemin insanlarının bazı kesimi alo desem yeter diyen kesimi varken bunları yani ucuz telefon alanlara veya satanları hos gormek lazım. Teknolojiyi en azından bu sekildede olsa yararlanması bence gelistiğimizin bir gostergesidir.dalga gecmemek lazım.

furkankaya559758

Üye
Boyle teller ici baska dısı baska oluyor. Birde cin malı degil diyorlarya orda gulmekten katılıyorum. Mesela dıs gorunusu iphone ama icinde cift sim tv radyo ozelligi vs ne ararsan var. Nerdeyse telle konusabilyon. Mesaj yazabilyon diye reklam yapıyorlar.
Utanmasalar iPhone'dan iyi diye satacaklar.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Aklıma geldi. Birde 3 kameralısı var. Hani bir kanalda bayanın biri saka kamerası diyerek reklam yaptırdıkları telefon. Goruntu kalitesi guzel olsa bende alırdım. Rontgen kameralı telefon. (pardon nerden cıktı, ne rontgeni saka kamerası saka...) :ehe

Üst Alt