Öneri cortana için twitter'dan yağdıralım

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Beklemeye devam o halde ve bir eylem planı lazım bize, çoğunluk için kişiler lazım konunun başına destek olacak kişileri ekleyelim tarihi ve metni belirleyelim derim ne dersiniz?
Destek olmak isteyen arkadaşlar konuya twitter adlarını yazarlarsa akşam eklerim metin içinse @papakudioflu ve @bulutsuzgece ile ben iletişime geçerim tarihide belirleriz o an gelince yağdırırız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve emz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beklemeye devam o halde ve bir eylem planı lazım bize, çoğunluk için kişiler lazım konunun başına destek olacak kişileri ekleyelim tarihi ve metni belirleyelim derim ne dersiniz?
Destek olmak isteyen arkadaşlar konuya twitter adlarını yazarlarsa akşam eklerim metin içinse @papakudioflu ve @bulutsuzgece ile ben iletişime geçerim tarihide belirleriz o an gelince yağdırırız inşallah.
Metni hazırlayın bir konuda toplayın benden tamam çoğu kişi okey'ler hayır diyen olmaz

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Akşam ilk işim bu metni hazırlamak için mod larla görüşmek inşallah

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

beni de yazın :)

biraz hareketlensin forum :eller:

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim metin yazmak için modlara bağımlı olmaya gerek yok siz yurkcesini vrrin olmadı hocama çevirtirim nedir yani

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kardeşim metin yazmak için modlara bağımlı olmaya gerek yok siz yurkcesini vrrin olmadı hocama çevirtirim nedir yani
tabi bağamsız olabilirsin yap İngilizceye çevir isteyene nereye yollayacağımızı söyle yollayalım

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Öyle tabi ki ama onlar wp konusunda tecrübeli kişiler bu yüzden fikirlerini almak için onlara danışmak istiyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
boşver unu bunu onlar bizden daha çok retvitlıolar onları biz bi metin yapalım bing den sonunada appniz çevirmişdir kusrumuz varsa prodam kaynaklanıor yazarız : )

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Katılım oranı çok düşük olduğundan (neredeyse hiç yok 2 3 kişi) konu iptal edilmiştir teşekkürler arkadaşlar,bizden bi nane olmayacağını anşayıp bireysel direnişime devam edicem.

İyi forumlar...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bence metin şöyle olmalı: "bize sattığınız bu telefonları siz kendiniz kullanıyor musunuz acaba? pek sanmıyorum!"

emz

emz

Üye
Abi bizlerde katılırız. Ben 10 kişi bulurum. Ha ama yapmayacaksan bireysel bir nane olmaz o da gerçek :|

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Abi bizlerde katılırız. Ben 10 kişi bulurum. Ha ama yapmayacaksan bireysel bir nane olmaz o da gerçek :|
Eyvallah kardeşim sağolasın, yapalım dedik katılın dedik kimse 3 5 kişi dışında katılmadı bende vaz geçtim ha nane ye gelince bireyselden de olmaz toplulukla da olmaz çünkü toplanamıyoruz ki

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu kadar kolay vaz geçmek olmaz. Konuya herkes aynı gün bakamayabilir biraz sabır. İnsanlara birkaç gün verin. Bak araya hafta sonu girdi. Herkesin kendine göre işi gücü var. Hele konu başına da açıklama düzenlenmesi Yapıverin. Yapılacak olanı yeniden yazın. Yapacağımız şey kötü bir olay değil sonuçta. Birilerine gaz vereceğiz o kadar :) Beni de ekleyin bu arada. @turgay_bozkurt

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu ne böyle vazgeçme bak sen kim katılıyor ise bir listele ortada bir metin bile yok insanları ikna için birşeyler yapmalısın sen yaz burada konu aç yada konuya ekle kim katılıyor ise isimleri listele beni ilk sıralara yaz :) bakalım kaç kişi çıkar hem şöyle bir şey var bir kota yok 100 kişi yollamalı da diyemezsin 10 kişi olsun önemli olan çaban taktir MS nim olacak zira az yada çok dikkat çekmek sayı ile dikkat çekemezsin yazdığın yada yazacağın mesaj çok önemli

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne böyle vazgeçme bak sen kim katılıyor ise bir listele ortada bir metin bile yok insanları ikna için birşeyler yapmalısın sen yaz burada konu aç yada konuya ekle kim katılıyor ise isimleri listele beni ilk sıralara yaz :) bakalım kaç kişi çıkar hem şöyle bir şey var bir kota yok 100 kişi yollamalı da diyemezsin 10 kişi olsun önemli olan çaban taktir MS nim olacak zira az yada çok dikkat çekmek sayı ile dikkat çekemezsin yazdığın yada yazacağın mesaj çok önemli
Tamam doğru söylüyorsunuz o halde mesaj işi içinde öneriler alalım olmaz mı?

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence sayımız az da olsa yapmalıyız

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Madem Twitter dan bir yazı yazacağız ve hepimiz aynı yazı ile baskı kuracağız. Şu metin için önerileri görelim lütfen. Ağır ithamlar, karalayıcı cümleler, suçlamalar, argo kelimeler vs. seçmeden sadece anlamlı ve vurucu olmayı hedefleyin.
Amaç WindowsPhone işletim sisteminin Türkiye için daha beğenilesi olmasını sağlamak. Bunun içinde Cortana'nın Türkçe olması konusunda çalışmaların ne seviyede olduğunu görmek ve hızlandırmak için baskı kurmak olmalı. (Bence).

• Beğen
Tepkiler: emz, dilmenibrahim, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Madem Twitter dan bir yazı yazacağız ve hepimiz aynı yazı ile baskı kuracağız. Şu metin için önerileri görelim lütfen. Ağır ithamlar, karalayıcı cümleler, suçlamalar, argo kelimeler vs. seçmeden sadece anlamlı ve vurucu olmayı hedefleyin.
Amaç WindowsPhone işletim sisteminin Türkiye için daha beğenilesi olmasını sağlamak. Bunun içinde Cortana'nın Türkçe olması konusunda çalışmaların ne seviyede olduğunu görmek ve hızlandırmak için baskı kurmak olmalı. (Bence).
sana katılıyorum bir diplomasi metni gibi inciltici kırıcı olmadan hatta karşı tarafın biraz okşayacak şekilde olmalı burada sizin telefonlarınız çok iyi ve beğeniliyor tarzında ama eksikleriniz üzüyor gibi vs vs

Rainesto

Rainesto

Üye
Bi adım atmalıyız artık

Üst Alt