Öneri cortana için twitter'dan yağdıralım

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Aramızda ağzı laf yapan arkadaşlar vardır metin için de öneri yapılabilirse fikri eylem e dökeriz ne dersiniz?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
WP kullanmıyorum ama destek olurum. İçerik verirseniz Twitter 'dan paylaşım yaparım bende.

• Beğen
Tepkiler: emz, Rainesto, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
WP kullanmıyorum ama destek olurum. İçerik verirseniz Twitter 'dan paylaşım yaparım bende.
Estağfurullah izin ne demek biz maxicep olarak büyük bir aileyiz bugün bize yarın size ( söz gelimi işletim sistemleri açısından)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Doğru cümle düşünüyorum arkadaşlar. Ben buraya iki cümle yazdım ama sildim. :) Toparlayabilirsem yeniden yazacağım.
1- Türkçe Cortana'nın Türkiyedeki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
Cümleleri çoğaltalım ve bu haftasonu hep birlikte gerekli mercilere aynı saatlerde şutlayalım.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01, zaakaan ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows Phone platformunun en güçlü yanı olan Cortana'nın Türkiye'ye Türkçe olarak sunulmasını bir çok WP kullanan ve kullanmayı düşünen biz kullanıcılar için çok önemli bir yer oluşturmaktadır. Cortana'nın Türkçe desteği ile ilgili çalışmalarınızın ne yönde ve hangi aşamada olduğu hakkında biz kullanıcıları bilgilendirmeniz yerinde olacaktır.

benden de böyle bir cümle çıktı, değişikliklere açıktır :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şansınızı deneyin ama bence hiç bir şey olmayacak. Wpnin en önemli özelliği diyorsunuz ama adamlar Cortanayı Android ve Ios'e çıkartmak için uğraşıyor. Youtube'da bir Microsoftta yazılım geliştiricisi olan adam videolar yapıyor ve adamın umurunda bile değil Wp. Iphone'dan Androide geçiyorum diye video yapıyor ya. Bunlardan hayır ne gelmez.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Uzun cümleleri mümkün olduğunca Twitterdan atabileceğimiz harf sayısına düşürerek kısaltalım derim. Az olabilir ama öz olsun derim. Bu benim fikrim.
Sizi bilmem ama ben sizden destek gelse de gelmezse de, aşağıya yazdığım metni gerekli yerlere göndereceğim. Eğer yardırmak isteyen olursa Pazartesi günü öğleden önce saat 11 gibi mesajı Twitterdan atmayı planlıyorum.

Cümlem:
Türkçe Cortana'nın Türkiye'deki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, kimbilir_01, dilmenibrahim ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Uzun cümleleri mümkün olduğunca Twitterdan atabileceğimiz harf sayısına düşürerek kısaltalım derim. Az olabilir ama öz olsun derim. Bu benim fikrim.
Sizi bilmem ama ben sizden destek gelse de gelmezse de, aşağıya yazdığım metni gerekli yerlere göndereceğim. Eğer yardırmak isteyen olursa Pazartesi günü öğleden önce saat 11 gibi mesajı Twitterdan atmayı planlıyorum.
Cümlem:
Türkçe Cortana'nın Türkiyedeki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
gayet mantıklı ve açık

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

Cümlem:
Türkçe Cortana'nın Türkiyedeki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
Kesinlikle bu olur diyorum itirazı olan el kaldırsın :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR
Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?

Cümlem:
orayı Türkiye'deki şeklinde düzeltebiliriz :)
ben baktım az önce tam 2 tane karakter kalıyor twitter için

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR
Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?

orayı Türkiye'deki şeklinde düzeltebiliriz :)
ben baktım az önce tam 2 tane karakter kalıyor twitter için

Yazdığını beğendim, bence ikisini de peş peşe atalım :spr
Bu arada uyarın için de teşekkürler. Düzelttim.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ne yapıyoruz ve ne zaman yapıyoruz ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bugün saat tam 11'de "Türkçe Cortana'nın Türkiye'deki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?" ve peşinden "Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR
Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?" cümlelerini (tırnaklar hariç) Microsoft Türkiye ve bilimum yerlere Twitter'dan, Facebook'tan şutluyoruz. Ne kadar katılım o kadar ilgi anlamına gelir. Lütfen destek çıkın arkadaşlar. Yani en azından ben yazacağım. Sizleri de beklerim.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
MsTr ve diğer ms ile ilgili her yere atalım derim?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sizlerden ricam abartmadan gerçekten Cortana için çalışıp çalışmadıklarını sorgulamak, ve öncelikle Cortanayı ne kadar çok beklediğimizi, istediğimizi belirtelim. WindowsPhone'u aslında çok sevdiğimizi belirtelim. Saat tam 11 den itibaren hep birlikte yazalım.

Benim kullanacağım cümleleri tekrar yazıyorum:
1- Türkçe Cortana'nın Türkiye'deki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
2- Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?
3- Aslında beklentimiz sadece Cortana değil.Bizlere WindowsPhone sistemini sandığımızdan daha çok önemsediğinizi yaptıklarınızla göstermeniz.

Yazacağım adresler:
Microsoft Türkiye Facebook sayfası:
Micsoroft Türkiye Twitter sayfası:
Microsoft Türkiye Windows Phone teknolojileri başkanı Twitter sayfası:
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Micsoroft Türkiye Genel Müdürü Twitter sayfası:

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Başlıyoruz o halde, hadi Bismillah

emz

emz

Üye
Bende attım ama sadece face ile. Diğeri bende yoktu. Hadi hayırlı olsun bakalım. Umarım işe yarar.

KenanK

KenanK

Üye
hepsine gönderdim teker teker. mail, face, twet :D yağdırın belki takarlar.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şimdi bende yapacağım okuldaydım hemen atıyım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bi kaç twitte ben attım. Ama salladıkları yok!

Üst Alt