@Safak
Üye
Android girse cok buyuk satis rakamlarina ulasamaz su an samsung lg htc gibi firmalar tahti kapti nokia anca kendine ekmek parasi cikartir..Ne Gerek Var Hazır Android Ve Mağazası Dururken.
Android girse cok buyuk satis rakamlarina ulasamaz su an samsung lg htc gibi firmalar tahti kapti nokia anca kendine ekmek parasi cikartir..Ne Gerek Var Hazır Android Ve Mağazası Dururken.
Zamanla Göreceğiz İlk Android Cİhazı 'Here' Adında Çıkacak Büyük İhtimalle.Android girse cok buyuk satis rakamlarina ulasamaz su an samsung lg htc gibi firmalar tahti kapti nokia anca kendine ekmek parasi cikartir..
Yok ben demek istediğini anladım ben sadece böyle bir şey olma ihtimalinin az olduğunu demek istiyorum yoksa şu an için bile hala kullanılabilir bir işletim sistemiben sana başka bir cevap yazıyorum sen bana başka cevap veriyor sun şimdi android felan ne alaka cevabı nereye çekiyorsun![]()
tamam işte bunu yanlış anlattın veya yanlış yazdın diyelim neyse konuyu dağıtmayalım keyifli forumlarYok ben demek istediğini anladım ben sadece böyle bir şey olma ihtimalinin az olduğunu demek istiyorum yoksa şu an için bile hala kullanılabilir bir işletim sistemi

'HERE' Adı Altında Nokia Cihazlarını Üretecek.Nokia artık Microsoft adı altında çıkacak diye biliyorum.
Nokia symbianlı telefon üretse daha satamaz. O devirler eskide kaldı.
Zaten öldüsymbian ölsün androidden selamlar
symbian ölsün androidden selamlar

Bir Tarafta Haklı.
nokia dese anlarım da biz hala symbian kullanıyoruz bunun haklı tarafı neredeBir Tarafta Haklı.