Nokia Bizleri İnşallah Hatırlar

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incebey38

Emre

Üye
  • Beğen
0343434

0343434

Üye
ben sana başka bir cevap yazıyorum sen bana başka cevap veriyor sun şimdi android felan ne alaka cevabı nereye çekiyorsun :)
Yok ben demek istediğini anladım ben sadece böyle bir şey olma ihtimalinin az olduğunu demek istiyorum yoksa şu an için bile hala kullanılabilir bir işletim sistemi

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Yok ben demek istediğini anladım ben sadece böyle bir şey olma ihtimalinin az olduğunu demek istiyorum yoksa şu an için bile hala kullanılabilir bir işletim sistemi
tamam işte bunu yanlış anlattın veya yanlış yazdın diyelim neyse konuyu dağıtmayalım keyifli forumlar :)

• Beğen
gstahsn

gstahsn

Üye
Beyler nokia symbianla çıkış yakalamak isterse tekrar yeni bir sistem yani eski symbianla değil yeni symbian olması lazım . Yüksek çözünürlüklü teller falan. Hadi sistemi yaptı diyelim android varken kim kıçı kırık nokiaya bakarkı . Nokia bence androide geçer geçmezse sağlma bi sistem yakalamsı lazım

• Beğen
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Nokia artık Microsoft adı altında çıkacak diye biliyorum.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Nokia symbianlı telefon üretse daha satamaz. O devirler eskide kaldı.

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
Symbian ı geliştirse of of :D çok güzel olur bide mağazayı yaptımı 10 numara olur :D zaten kamera konusunda falan iyi bir tek mağaza ve yazılımı geliştirse

• Beğen
Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
ilk çıkan haberlere göre 2016 ya kadar nokia nın microsoft ile sözleşmesinden dolayı çıkan telefonlar nokia adı ile çıkmayacak farklı bir marka adı altında çıkaracaklarmış. Telefonun N9 benzeri bir androdi teledon olacağı ve bu telefonun Nokianın amiral gemisi olacağı yani özelliklerinin iyi olacağı söyleniyor bu haber çok kesin olmasada nokianın 2016 yılından sonra tekrardan piyasaya gireceği neredeyse netik kazandı ceoları yavaş yavaş olayı çıtlatmaya başladı.

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
teori'den ibaret ya çıkar ya çıkmaz, çıkarsa yine iyi olur daha gelişmiş bir telefon mesela
symbian'da olur nede olsa yada ben görmedim "kasma sorunu" yok symbianda :)

• Beğen
msy2017

msy2017

Üye
artık nokia diye bişey kalmadı ki microsoft var dolayısıyla symbiandan umudu kestim ben androide geçmeye hazırlanıyorum.yarıyıl tatilinde inşallah geçeriz.

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Syambian öldu evet ama nokia microsofta 2016ya kadar vergi verecek eğer nokia adı ile telefonüretirse. Microsftun telefonu lumia olacak adı. Yani nokia belki syambianı kullanabilir.

Baydırman

Baydırman

Moderator
symbian ölsün androidden selamlar

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia syambianlı yeni tip telefonlar üretebilir. Android üretirse piyasada adı unutulur. kamerası iyi olamaz cünkü microsoft haklarini satın aldı carl zies sensörünu kullanamaz microsfta ayrı para daha verecrk yani piyasada kar payı cok düşecek .
symbian ölsün androidden selamlar
Zaten öldü

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yahu Nokia Symbian'ı ne yapsın bu saatten sonra. Symbian sistemi gömüldü, taşı dikildi, gitti. Nokia çıkarırsa işte o X serileri gibi Android çakması sistemle çıkarır ki Nokia bu saatten sonra dükkanı kapatıp emekliye ayrılsın :cigara:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Syambian... :hmmm

Üst Alt