Nokia Bizleri İnşallah Hatırlar

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bizleri İnşallah Hatırlar
Selam Arkadaşlar,
Ben Bir Haber Okudum Nokia Tekrar Telefon Piyasasına Girecekmiş.
Benim Aklıma Syambian İle Tekrar Başlarsa Diye Bir Düşünce Geldi. Ve Sizin düşüncenizi almak istiyorum Bence Nokia Bu sefer Kendi İşini Yapacaktır Windows Phone Android Kullanmayacağını Umuyorum
Bence Syambian Tekrar Doğacak Belki ben böyle düşünüyorum Ama Bence En mantıklısı bu olurdu, Sizce...

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia adı altında sadece asha üretebilir ve nokia microsaoft mali artık lumia cihazların daki nokia yazısı dahi kaldırılacak microsaoft olacak

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: celalettinaktas
gstahsn

gstahsn

Üye
inşallah geliştiriliz dokunma optimizesi artırılı gelliştirici desteği artar inşallah

Emre

Üye
evet bir de android vardı olsa ne olacak android alsam nokia ya mı kaldık :D
X Serisi Lumia'lara Kullanıcı Çekmek Ve Microsoft Servislerini Tanıtmak Adına Sunulan Bir Cihaz Tam Savaşa Girecek Bir Cihaz Değil,

asigsasi

asigsasi

Üye
X Serisi Lumia'lara Kullanıcı Çekmek Ve Microsoft Servislerini Tanıtmak Adına Sunulan Bir Cihaz Tam Savaşa Girecek Bir Cihaz Değil,
symbian 4 olarak yeni cihazlar çıkarmadıkça savaşı bırak kapısına bile yaklaşamaz :)

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Belki Dedim Olabilrse Diye Ama Bellide Olmaz Bakalım :D

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Bu arada arayüz güzel olmuş :D

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
:)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Nokia piyasada tutunmaya çalışırsa bu symbianla olmaz :no:

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Android Devam Edecekmiş Zaten Belki Bir Umut Dedim Syambian Tekrar Doğarsa Diye AmA
Artık Bitmiş Syambian birer birer yok olacak:angry:

0343434

0343434

Üye
Bu saatten sonra hala Symbian işletim sisteminin kullanılmasını beklemek mucize ötesi bir olay olur bence ve ihtimali %3 bence hatta daha az

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İmkansız :D

asigsasi

asigsasi

Üye
Bu saatten sonra hala Symbian işletim sisteminin kullanılmasını beklemek mucize ötesi bir olay olur bence ve ihtimali %3 bence hatta daha az
sadece güncelleme çıkması mucize olur dersen anlarım da ancak kullanmak için herhangi bir sorun yok ve şu an bizler hâlâ kullanıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: gstahsn
0343434

0343434

Üye
sadece güncelleme çıkması mucize olur dersen anlarım da ancak kullanmak için herhangi bir sorun yok ve şu an bizler hâlâ kullanıyoruz :)
Bende sana şöyle Söyleyeyim Nokia şu durumdayken yeni bir işletim sistemiyle çıkarsa Balckberry nin şu anki halinden bile daha kötü olur. Belki Android gibi hem bilinen hem de güçlü konumda olan bir işletim sistemiyle çıkarsa bir ihtimal tekrar kara geçebilir bence

asigsasi

asigsasi

Üye
Bende sana şöyle Söyleyeyim Nokia şu durumdayken yeni bir işletim sistemiyle çıkarsa Balckberry nin şu anki halinden bile daha kötü olur. Belki Android gibi hem bilinen hem de güçlü konumda olan bir işletim sistemiyle çıkarsa bir ihtimal tekrar kara geçebilir bence
ben sana başka bir cevap yazıyorum sen bana başka cevap veriyor sun şimdi android felan ne alaka cevabı nereye çekiyorsun :)

@Safak

@Safak

Üye
Symbian cikarcaksa bile ust ozellikli telefonlari ucuz fiyatta satmasi lazim anca oyle gelir gelistiriciler....

Üst Alt