Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Windows Phone için "WhatsApp" uygulamasına göz atın
Güncelleme gelmiştir arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ya bu mavi olma işi olmadı ya :Dson görülmeyi kapatıyoruz da okuduktan sonra mavi oluyor ne anladık bu işten :D

• Beğen
Tepkiler: versino2, luckysleven ve Rainesto
versino2

versino2

Üye
Bende niye ekranda olmadı mavi tik.Sadece yazının ustune nasıl tutup bilgi kısmına girince goruldu okundu yazıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone için "WhatsApp" uygulamasına göz atın
Güncelleme gelmiştir arkadaşlar
2.11.596
- Çeşitli geliştirmeler ve hata düzeltmeleri

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende niye ekranda olmadı mavi tik.Sadece yazının ustune nasıl tutup bilgi kısmına girince goruldu okundu yazıyor

Bildirim cubugundan mesajin yarisini okuyup gerisine tahmin yurutuyoruz ona gore hareket ediyoruz tavsiye edilir : )
Yanlis alinti yapmisim : ) mesaj @Aytaç-01 icindi : )

R.A.M

R.A.M

Üye
Bildirim cubugundan mesajin yarisini okuyup gerisine tahmin yurutuyoruz ona gore hareket ediyoruz tavsiye edilir : )

Aynen güzel yöntem keşke hepsi okunsa

Rainesto

Rainesto

Üye
Mesajı gösterme kapalı olanlar için çalışmaz:D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kapatıp açtım bu ayarı, tik mavi oldu :)
aynen işe yaradı :thumbup: kimi sohbette mavi oluyordu, kimi sohbette olmuyordu. ayarı kapatıp açtım ben de şimdi tüm sohbetlerde mavi oluyor. sistem oturdu :)
arkadaşlar, az önce bi konuşmamda "(...)>Bilgi>(...)>sohbet geçmişini sil>30 günden eski" yaptım -ki düzenli olarak yaparım aklıma geldikçe- bi baktım konuşmanın hepsini sildi!! Dikkat edin, Bilgilerinize... :)
hangi seçeneği seçersen seç tümünü siliyor denedim hepsini :dry:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bende mavi tik çalışmıyor

PureFood

PureFood

Üye
bende mavi tik çalışmıyor
Demek ki gonderdiğin kişi daha okumamıştır hocam içine girip sohbetin ? Başka nasıl bir açıklaması olabilir ki...
Ayrıca son güncelleme sonrası tekrar düzelttiler açılış hızını, valla sıkıntıydı ha

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gruba birden çok yönetici atayabilme ve grup sohbetinde hangi üyenin "yazıyor..." olduğunu görebilme özelliği geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ceza87
Rainesto

Rainesto

Üye
Androide güvenlik güncellemesi gelmiş bizim ihtiyacımız yok :D

• Beğen
Tepkiler: emz
serinaga

serinaga

Üye
Gruba birden çok yönetici atayabilme ve grup sohbetinde hangi üyenin "yazıyor..." olduğunu görebilme özelliği geliyor.

Haydi bakalım çalışmalar hızlanmış Whatsapp'ta ...
Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim, yeri burası mı bilemiyorum ama Whatsapp'ta müzik dosyası gönderilemediği için buraya yazıyorum. Geçenlerde Telegram Messenger yükledim, bir arkadaşla deneme yaptık ve mp3 müzik dosyasını döküman olarak gönderiyor, ve karşı tarafta döküman olarak alıyor ve müzikler içerisine kayıt yapıp (kaydederken isim değiştirebiliyoruz, değilse döküman olarak bir isim atıyor) veeee çalıyor :good: ...

İlgilenenlere duyurulu ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
grupta kimin yazdıgı suan görülebiliyor ayrıca yönetici yap olayıda gelmiş

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt