ogzhnoTr
Üye
Bence olmaması daha iyi
İos android de açıp kapama var, wp de neden olmasın ?
Bence olmaması daha iyi
Bu arada son güncellemeden sonra bildirimler geç gelmeye başladı sanırım
IOS:
Ara özelliğini kullanmanız için Jailbreak işlemini yapmış
olmanız gerekiyor. Eğer cihazınıs hala orjinal
halinde ve kırılmamış ise tam sürümü çıkana
kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerektiğini
belirtelim.
Nokia Belle & S40:
Güncelleme çıkana kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor.
WP:
Güncelleme çıkana kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor.
Android:
Arama özelliği aktif uygulamayı güncelleyin.

Telefonu açıp kapatınca düzeliyor genellikleBu arada son güncellemeden sonra bildirimler geç gelmeye başladı sanırım
bildiğim kadarıyla şu an jailbreakli iphonlarda whatsapp beta sürümü olarak sesli arama var, ama normal ios sürümü için veremediler tıpkı whatsapwebi hala veremedikleri gibi. eğer benzer kısıtlamalar yine oluşmuşsa wp'a daha erken gelebilir tabi şaşırmam bunaArkadaşlar bugün yerli bir haber sitesinde sesli arama özelliğinin ios dan önce wp ye gelebileceğinden bahsediyorlardı,bu konuda ne düşünüyorsunuz?bu olay wp açısından önemlidir bence.
Bugün gelen güncelleme de sesli arama geldi
Skype varken gidip en baştan whatsapp a yumuldular. Tamam şuan mecburen bende kullanıyorum whatsapp ama skype daha sağlam gelse onu kullanırdım.benim arkadaşlarımdan duyduğum tek şey android de Skype çok kasıyormuş ve kime yüklettiysem Skype ı hepsi kaldırmış.Whatsapp bir hamle daha yaptı. MS neyi bekliyor anlamıyorum, hala daha Skype'ı geliştirecek. Halbuki skype göruntulu ve sesli göruşmede mesajlaşmada vs. hepsinden öndeydi. Şu an çok sıkıntılı. Yani insanlarıda anlamak zor.Skype varken gidip en baştan whatsapp a yumuldular. Tamam şuan mecburen bende kullanıyorum whatsapp ama skype daha sağlam gelse onu kullanırdım.
Whatsapp bir hamle daha yaptı. MS neyi bekliyor anlamıyorum, hala daha Skype'ı geliştirecek. Halbuki skype göruntulu ve sesli göruşmede mesajlaşmada vs. hepsinden öndeydi. Şu an çok sıkıntılı. Yani insanlarıda anlamak zor.Skype varken gidip en baştan whatsapp a yumuldular. Tamam şuan mecburen bende kullanıyorum whatsapp ama skype daha sağlam gelse onu kullanırdım.
aynenAynen öyle. Hatta yazılım devi diyoruz da sanki dev yazılım ordusunun içinde yazılımdan sağlam anlayan sayısı parmakla bile sayılmaz galiba.
kaç tane yazılım ekibinde kişi var acaba çok merak ediyorum. Ciddi geliştirici olan.tabi ki. Önce microsoftun sistemine önem vermesini bekleyelim sonra diğerlerinden bekleyelim bence. Bu durumda en son bizim almamız normal.Yine mi sona kaldık![]()
Alışmadınız mı dahaYine mi sona kaldık![]()