Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

parberk99

parberk99

Üye

IOS:
Ara özelliğini kullanmanız için Jailbreak işlemini yapmış
olmanız gerekiyor. Eğer cihazınıs hala orjinal
halinde ve kırılmamış ise tam sürümü çıkana
kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerektiğini
belirtelim.

Nokia Belle & S40:
Güncelleme çıkana kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor.

WP:
Güncelleme çıkana kadar birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor.

Android:
Arama özelliği aktif uygulamayı güncelleyin.

Vaaay S40'a bak sen :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bugün yerli bir haber sitesinde sesli arama özelliğinin ios dan önce wp ye gelebileceğinden bahsediyorlardı,bu konuda ne düşünüyorsunuz?bu olay wp açısından önemlidir bence.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar bugün yerli bir haber sitesinde sesli arama özelliğinin ios dan önce wp ye gelebileceğinden bahsediyorlardı,bu konuda ne düşünüyorsunuz?bu olay wp açısından önemlidir bence.
bildiğim kadarıyla şu an jailbreakli iphonlarda whatsapp beta sürümü olarak sesli arama var, ama normal ios sürümü için veremediler tıpkı whatsapwebi hala veremedikleri gibi. eğer benzer kısıtlamalar yine oluşmuşsa wp'a daha erken gelebilir tabi şaşırmam buna

skynet

Üye
Bugün arkadaşın cihazında denedim ama ses kalitesi hiç hoşuma gitmedi

alaca61

Üye
Bugün gelen güncelleme de sesli arama geldi

dücane

dücane

Üye
Bugün gelen güncelleme de sesli arama geldi

Bakalim WP'ye ne zaman gelecek
Bildigimiz gibi Facebook, Whatsapp´i gecen yil satin aldi. Simdi yeni cikan bir ekran görüntüsünde, Android Facebook uygulamasinda Whatsapp simgesi göründü. Yani gelecekte Facebook üzerinden mesajlarimizi Whatsapp de ki arkadaslarimizla paylasabilecegiz

• Beğen
Tepkiler: ceza87
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Whatsapp bir hamle daha yaptı. MS neyi bekliyor anlamıyorum, hala daha Skype'ı geliştirecek. Halbuki skype göruntulu ve sesli göruşmede mesajlaşmada vs. hepsinden öndeydi. Şu an çok sıkıntılı. Yani insanlarıda anlamak zor. :) Skype varken gidip en baştan whatsapp a yumuldular. Tamam şuan mecburen bende kullanıyorum whatsapp ama skype daha sağlam gelse onu kullanırdım.

bayon

Üye
Whatsapp bir hamle daha yaptı. MS neyi bekliyor anlamıyorum, hala daha Skype'ı geliştirecek. Halbuki skype göruntulu ve sesli göruşmede mesajlaşmada vs. hepsinden öndeydi. Şu an çok sıkıntılı. Yani insanlarıda anlamak zor. :) Skype varken gidip en baştan whatsapp a yumuldular. Tamam şuan mecburen bende kullanıyorum whatsapp ama skype daha sağlam gelse onu kullanırdım.
benim arkadaşlarımdan duyduğum tek şey android de Skype çok kasıyormuş ve kime yüklettiysem Skype ı hepsi kaldırmış.

dakamon

dakamon

Üye

Skype önce wp de hızlı açılmayı stabil olmayı bi sağlasın. Bence berbat halde Skype. Ellerindeki potansiyelleri bitiriyorlar boyle boyle.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aynen öyle. Hatta yazılım devi diyoruz da sanki dev yazılım ordusunun içinde yazılımdan sağlam anlayan sayısı parmakla bile sayılmaz galiba.

• Beğen
Tepkiler: byibo
dakamon

dakamon

Üye
Aynen öyle. Hatta yazılım devi diyoruz da sanki dev yazılım ordusunun içinde yazılımdan sağlam anlayan sayısı parmakla bile sayılmaz galiba.
aynen :D kaç tane yazılım ekibinde kişi var acaba çok merak ediyorum. Ciddi geliştirici olan.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
iOS için arama özelliği geldi. Hep sona kalalım biz

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Whatsapp betada uzun zamandır güncelleme almıyor

serinaga

serinaga

Üye
Yine mi sona kaldık :allalla:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto

afyonteam

Üye
Merhaba söyle bir şey istiyorum whatsappdaki belirlediğim bir kişi online olunca bildirim gelsin istiyorum bu munkunmudur iOS da böyle bir tweak var ama android de bulamadım ??
Alıntı yaparsanız sevinirim

Üst Alt