skynet
Üye
Onu denedim bir işe yaramıyor uygulama açık iken titreşim oluyorBildirim+eylemlerden kapatmayı dener misin
Onu denedim bir işe yaramıyor uygulama açık iken titreşim oluyorBildirim+eylemlerden kapatmayı dener misin
Onu denedim bir işe yaramıyor uygulama açık iken titreşim oluyor
O titreşim bendede var bendede olmadı da sorun bende mi diye düşünmüştümOnu denedim bir işe yaramıyor uygulama açık iken titreşim oluyor
Hocam şimdi whatsapp açık ve biriyle mesajlaşıyorsun ya o esnada yani ekran açık iken sana bildirim geldiğinde telefon titriyor ben bunu diyorumnasıl etkili olmuyor ben kaç defa kapadım açtım ne mesaj sesi titreşim herşey engellenebiliyor

O can sıkıcı bir eksiklik telefonun bıktımHocam şimdi whatsapp açık ve biriyle mesajlaşıyorsun ya o esnada yani ekran açık iken sana bildirim geldiğinde telefon titriyor ben bunu diyorum![]()
evet şimdi denedim normalda bildirm kısmından kapatınca whatsapda olmayınca titremiyor ama içerisinde olunca titiriyormuş ben olmaz sanıyordum belki göremezsiniz diye bir özellik yapmışlar ancak ilerleyen güncellemelerde düzeltilir haraldeHocam şimdi whatsapp açık ve biriyle mesajlaşıyorsun ya o esnada yani ekran açık iken sana bildirim geldiğinde telefon titriyor ben bunu diyorum![]()
Bu bir sorun mu ki? Yani sen mesajlaşırken başkasından mesaj geldiğini o anda titremesinden anlıyorsun. Diğer türlü bilemeyeceksin. İşin bittiğinde bakacak ve ancak o zaman göreceksin. Bence artı bir özellik bu.
valla sende gördükten sonra şimdi geçmiş konuşmalarıma baktım, tam yok bende diyecektim ki anneme gönderdiğim ses kaydında rastladım bi tane. bakmaya devam ediyorum.....Mavi tik ile karşılaşan oldu mu?

Karşıdaki cihaz Nokia S40 serisi ise böyle oluyormuş. Biri rastlamış. Okundu/dinlendi anlamına gelmekteymiş.valla sende gördükten sonra şimdi geçmiş konuşmalarıma baktım, tam yok bende diyecektim ki anneme gönderdiğim ses kaydında rastladım bi tane. bakmaya devam ediyorum.....
evet hep ses kaydı göndermelerimde mavi olmuş![]()
dün maç sırasında arkadaşıma gönderdiğim konuşmalar evet s40 karşı taraf, ama anneme gönderdiğim? samsung galaxy S advance Android 2.3 onda niye mavi? bi deneme daha yapiim anneme bekleyinKarşıdaki cihaz Nokia S40 serisi ise böyle oluyormuş. Biri rastlamış. Okundu/dinlendi anlamına gelmekteymiş.

Ekran görüntüsü dediğim gibi bana ait değil. Karşıdaki cihaz S40 ise okununca/dinlenince mavi oluyor. Güzel bir özellik. İlk kez gördüm paylaşmak istedimdün maç sırasında arkadaşıma gönderdiğim konuşmalar evet s40 karşı taraf, ama anneme gönderdiğim? samsung galaxy S advance Android 2.3 onda niye mavi? bi deneme daha yapiim anneme bekleyin
hem bende sadece ses kayıtları mavi, sende sanırım yazışmalar da (bi kısmı) mavi oluyor??
Yani kısaca iletince gri, okununca mavi oluyor.şimdi eşime de gönderdim ses kaydı, onun da mavi oldu. (S4 mini) demek ki mavi s40 dinlemiyorEkran görüntüsü dediğim gibi bana ait değil. Karşıdaki cihaz S40 ise okununca/dinlenince mavi oluyor. Güzel bir özellik. İlk kez gördüm paylaşmak istedim![]()

Mesajlar da mavi olmalı.şimdi eşime de gönderdim ses kaydı, onun da mavi oldu. (S4 mini) demek ki mavi s40 dinlemiyor
muhtemelen bize gelen son güncelleme ile bu özellik gelmiş olabilir
Yalnız Nokia 700, Symbian^3 kullanıyor, S40 değil. Bu modeller S40:dün s40 telefonlu (nokia 700dü sanırım onunki) arkadaşımla yazıştığım hiç bir mesaj mavi olmamış, sadece ses kayıtları
doğrudur emin değilim ben de çünkü, sorarım olmadı modeliniYalnız Nokia 700, Symbian^3 kullanıyor, S40 değil. Bu modeller S40:
- Nokia C3-00 · Nokia C3-01 · Nokia X2-01 · Nokia X3-02 · Nokia X3-02.5 (Refresh) · Nokia X2-00
- Nokia Asha: 201 · 205 Chat Edition · 206 · 208 · 210 · 300 · 301 · 302 · 303 · 305 · 306 · 308 · 309 · 310 · 311 · 515 · 500 · 501 · 502 · 503 · 230