Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye

skynet

Üye
nasıl etkili olmuyor ben kaç defa kapadım açtım ne mesaj sesi titreşim herşey engellenebiliyor
Hocam şimdi whatsapp açık ve biriyle mesajlaşıyorsun ya o esnada yani ekran açık iken sana bildirim geldiğinde telefon titriyor ben bunu diyorum :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Hocam şimdi whatsapp açık ve biriyle mesajlaşıyorsun ya o esnada yani ekran açık iken sana bildirim geldiğinde telefon titriyor ben bunu diyorum :)
O can sıkıcı bir eksiklik telefonun bıktım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet şimdi denedim normalda bildirm kısmından kapatınca whatsapda olmayınca titremiyor ama içerisinde olunca titiriyormuş ben olmaz sanıyordum belki göremezsiniz diye bir özellik yapmışlar ancak ilerleyen güncellemelerde düzeltilir haralde

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu bir sorun mu ki? Yani sen mesajlaşırken başkasından mesaj geldiğini o anda titremesinden anlıyorsun. Diğer türlü bilemeyeceksin. İşin bittiğinde bakacak ve ancak o zaman göreceksin. Bence artı bir özellik bu.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu bir sorun mu ki? Yani sen mesajlaşırken başkasından mesaj geldiğini o anda titremesinden anlıyorsun. Diğer türlü bilemeyeceksin. İşin bittiğinde bakacak ve ancak o zaman göreceksin. Bence artı bir özellik bu.

Ayarlanması lazım ama kapatıp açmak gibi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
şarjı daha çok bitiyor gibi ya yeni güncelleme sonrası sizcede öyle değil mi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yeni güncelleme arkası, meraktan daha fazla kurcalıyoruz telefonları. Dolayısı ile şarjı da daha çabuk tüketiyoruz. Bence suçlular bizleriz :haha:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mavi tik ile karşılaşan oldu mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mavi tik ile karşılaşan oldu mu?
valla sende gördükten sonra şimdi geçmiş konuşmalarıma baktım, tam yok bende diyecektim ki anneme gönderdiğim ses kaydında rastladım bi tane. bakmaya devam ediyorum..... :close_tema:
evet hep ses kaydı göndermelerimde mavi olmuş :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla sende gördükten sonra şimdi geçmiş konuşmalarıma baktım, tam yok bende diyecektim ki anneme gönderdiğim ses kaydında rastladım bi tane. bakmaya devam ediyorum..... :close_tema:
evet hep ses kaydı göndermelerimde mavi olmuş :hmmm
Karşıdaki cihaz Nokia S40 serisi ise böyle oluyormuş. Biri rastlamış. Okundu/dinlendi anlamına gelmekteymiş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Karşıdaki cihaz Nokia S40 serisi ise böyle oluyormuş. Biri rastlamış. Okundu/dinlendi anlamına gelmekteymiş.
dün maç sırasında arkadaşıma gönderdiğim konuşmalar evet s40 karşı taraf, ama anneme gönderdiğim? samsung galaxy S advance Android 2.3 onda niye mavi? bi deneme daha yapiim anneme bekleyin :)
hem bende sadece ses kayıtları mavi, sende sanırım yazışmalar da (bi kısmı) mavi oluyor??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün maç sırasında arkadaşıma gönderdiğim konuşmalar evet s40 karşı taraf, ama anneme gönderdiğim? samsung galaxy S advance Android 2.3 onda niye mavi? bi deneme daha yapiim anneme bekleyin :)
hem bende sadece ses kayıtları mavi, sende sanırım yazışmalar da (bi kısmı) mavi oluyor??
Ekran görüntüsü dediğim gibi bana ait değil. Karşıdaki cihaz S40 ise okununca/dinlenince mavi oluyor. Güzel bir özellik. İlk kez gördüm paylaşmak istedim :) Yani kısaca iletince gri, okununca mavi oluyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ekran görüntüsü dediğim gibi bana ait değil. Karşıdaki cihaz S40 ise okununca/dinlenince mavi oluyor. Güzel bir özellik. İlk kez gördüm paylaşmak istedim :)
şimdi eşime de gönderdim ses kaydı, onun da mavi oldu. (S4 mini) demek ki mavi s40 dinlemiyor :D
muhtemelen bize gelen son güncelleme ile bu özellik gelmiş olabilir
tik ile birlikte mikrofon resmi de gri den maviye dönüşüyor bu arada (belki de mic rengi daha önce vardı -sanki- ama bu tik rengi yeni gelmiş)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi eşime de gönderdim ses kaydı, onun da mavi oldu. (S4 mini) demek ki mavi s40 dinlemiyor :D
muhtemelen bize gelen son güncelleme ile bu özellik gelmiş olabilir
Mesajlar da mavi olmalı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dün s40 telefonlu (nokia 700dü sanırım onunki) arkadaşımla yazıştığım hiç bir mesaj mavi olmamış, sadece ses kayıtları

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün s40 telefonlu (nokia 700dü sanırım onunki) arkadaşımla yazıştığım hiç bir mesaj mavi olmamış, sadece ses kayıtları
Yalnız Nokia 700, Symbian^3 kullanıyor, S40 değil. Bu modeller S40:
  • Nokia C3-00 · Nokia C3-01 · Nokia X2-01 · Nokia X3-02 · Nokia X3-02.5 (Refresh) · Nokia X2-00
  • Nokia Asha: 201 · 205 Chat Edition · 206 · 208 · 210 · 300 · 301 · 302 · 303 · 305 · 306 · 308 · 309 · 310 · 311 · 515 · 500 · 501 · 502 · 503 · 230

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yalnız Nokia 700, Symbian^3 kullanıyor, S40 değil. Bu modeller S40:
  • Nokia C3-00 · Nokia C3-01 · Nokia X2-01 · Nokia X3-02 · Nokia X3-02.5 (Refresh) · Nokia X2-00
  • Nokia Asha: 201 · 205 Chat Edition · 206 · 208 · 210 · 300 · 301 · 302 · 303 · 305 · 306 · 308 · 309 · 310 · 311 · 515 · 500 · 501 · 502 · 503 · 230
doğrudur emin değilim ben de çünkü, sorarım olmadı modelini :)
"Telefonunuz Da Sis Uzantılı Program Açamıyorsanız Telefonuz S40 Serisidir"
bu bilgi doğruysa o zaman s40 değil arkadaşın ki doğru :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt