İstek Telefonlara yapılan drop test-hasar testi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

FarklıBirDost

FarklıBirDost

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlara yapılan drop test-hasar testi hakkında
Merhaba arkadaşlar ben bir şeyi merak ettim.
Youtube'a da teknolojiye atarlanan adam adında bir arkadaş telefonları çok güzel biçimde içinden ve dışından inceleyip bilgi veriyor. Aynı şekilde baktığımda da drop test yapan bir çok insan var. Ve hepsi son çıkan modeller üzerinden yapıyor bu testlerini. Sorum şu, bu adamlar bu ürünleri incelemek adına alırken para ödüyorlar mı? Veya bayağı bi para olan o cihazlara o kadar para verdikten sonra neden kıyıyorlar? Mutlaka bir açıklaması vardır değil mi? Ben bunu merak ettim ve sizlere soruyorum. Bu adamlar bu aldıkları cihaza para ödüyorlar mı, ödemiyorlar mı?

vaterfa

vaterfa

Üye
youtubeden kazandiklariyla aliyor olabilirler, son cikan cihazlari parcalayanlarin milyona.yakin aboneleri oluyor genelde

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Drop testi yapanlar zaten youtube'dan fazlasıyla kazanıyor. İzlenme sayısı arttıkça kazandığı reklam geliri artıyor.
Ama TAA o ka kazanamaz. Zaten TAA telefon parçalamıyor ki. Video sonunda ses efekti kullanıyor. Parçaladığı bikaç telefon var onlar da 200 liralık ixperia.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben olsam cihaza kasko yapardım. You tube geliri cepte kalırdı. Alabilirsem bide kaskodan para alırdım :)

furkankaya559758

Üye
caps6

caps6

Üye
teknolojiye atarlanan adam webtekno vidyosunda açıklamıştı.Bazılarını firmalar tanıtmak amaçlı belli süreliğine inceleyin diye gönderiyorlarmış.Bazılarını özellikle replika ve ixperia gibi telefonları kendileri para verip alıyorlarmış.Zaten genelde parçaladıkları da onlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefonları incelemeleri için firmalar veriyor. Bunlar da izlenme sayısından para kazanıyorlar.

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Dediğin Webtekno Onlar Genelde Ceplerinden Alıyolar AMa Şöyle Birşey Var Reklamlardan Glen Para İle Birşey Kazanmazlar Doğru Düzgün Arkadaşlarn Dediği Gibi Bazıları Yani Bazı Markalar Bilerek Dağitsin Diye GÖnderiyor Ama Çoğu Cebinden Veriyor Yabancı Ülkede Zengin Bol Türkiyede Kmse 6 Plusi Kırmaz Pahali Çünkü

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu tip firmalarda onlarca eleman Çalışıyor o cihaz sadece bir elemanın maaşı kadar, bir telefon parçalamayla birşey olmaz onlara, zaten telefonların çoğu üreticilerden geliyor gelmese de kendileri alır onlar için masraflı değil devede kulak, yerli teknoloji sitelerinde yüksek model drop test görmedim, olsa bile bu test masrafları etkilemez onları tam aksine bu testler onlara daha çok kazandırır, bir telefon alırken sağlam olduğuna bakmak isteyebilirsin bunun için bu adamların videolarına bakmak zorundasın bu da onlar için iyi birşey.

FarklıBirDost

FarklıBirDost

Üye
    Konu Sahibi
Evet gerçekten çok merak ediyordum ki anladım artık :D hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
O telefonu 600 dolarak alıyor, o videoyu çekip videoya adsense ile reklam koyuyor ve oradan en az 5 ile 15 bin dolar arası kazanıyor.

Ve bunların birde forum siteleri var, orayada hit geliyor o tür konulardan dolayı ve verdiği para hiç boşa gitmiyor.

Youtube kanallarına yüzbinlerce üyesi var bunların dikkat ederseniz.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
TAA cihaz inceler sadece parcalamaz . he tamam parcaladiklarida varda onlar cakma telefon hep replika

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Usta sen 2000tl lik cihazın değerini 2000 mi sanıyorsun.toplasan 100tl anca eder malzemeleri :)

• Beğen
Tepkiler: FarklıBirDost
sLeepLe

sLeepLe

Üye
çoğu firma incelenmesi üzerine böyle inceleme yapanlara telefon gönderiyor. teknolojiye atarlanan adam bir bölümünde bu durumu anlatmıştı. tüm ekipteki insanlarla konuşma yapmışlardı. ama bu flaş tv de satılan telefonlarıda incelediği oluyor onları kendi ceplerinden alıyorlar. youtube da kazanılan parada var reklamlardan alınan paralar var. Kendilerini döndürebiliyorlar ki o kadar kırıp döküyolar :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt